thaigirl 13.10.07, 17:49 Strasznie jestem ciekawa czy jakaś lutóweczka juz wie, że się spodziewa kolejnego bajbusa Na styczniówkach są takie mamy, na marcówkach chyba nie ma - a u nas?? Pochwalcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapoli3 Re: kurcze 13.10.07, 22:13 raczej sobie tego nie wyobrazam,choc przeszlo mi to raz przez mysl.Nie wiem jak u Was,ale moje dziecko jest tak absorbujące,ze chyba...a nawet napewno nie dalabym sobie rady.Podziwiam strasznie te mamy,ktore sie decyduja tak szybko na kolejnego brzdąca.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: kurcze 13.10.07, 23:53 ja po roku się sama nie zdecydowałabym dobrze ze "los tak chciał" i Cyprian jest z nami ale tez podziwiam ze niektóre mamuśki decyduja sie swiadomie na jedno po drugim..... brrrr gesiej skórki na samą myśl dostałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: kurcze 22.10.07, 14:07 w zyciu bym nie chciala teraz byc w 2 ciazy moje dziecko bardzo zywe idzie zglupiec ale kochane moze za 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1979 Re: Czy ktoś znów zaciążył? - przyznać się:) 14.10.07, 11:04 Moja mama zaszła w ciążę ,gdy ja miałam 8 miesięcy i tym oto sposobem mam brata młodszego o rok i 5 miesięcy. Nie była to bynajmniej planowana ciąża Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: Czy ktoś znów zaciążył? - przyznać się:) 15.10.07, 13:23 ja juz swiadomie nie zajde ale rok temu mialam 7,5 miesiecznego bobasa i bylam w 5 m-cu ciazy) swiadomie) i nie zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: Czy ktoś znów zaciążył? - przyznać się:) 15.10.07, 17:23 na szczęście nie ale raz sie bałam i od razu poleciałam do lekarza po plasterki i już spokojna jestem jak byłam w szpitalu to leżałam z dziewczyną która miała synka 2 latka drugiego 10m-cy i z trzecią ciążą 4miesiąc a wcześniej nie mogła zajść w ciąże a później tyle dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
sorriso77 brrr 20.10.07, 19:12 na sama mysl zimno mi sie robi chcialabym, zeby moj troll mial towarzystwo ale tchorz jestem i chyba swiadomie tego nie zrobie w sensie zrobimy ) Odpowiedz Link Zgłoś