zebra51 20.02.08, 10:09 ..na drugie urodziny. Macie jakieś pomysły? Ja myślałam o rowerku. A co Wy zamierzacie kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaad Re: Wątek prezentowy 20.02.08, 12:04 no właśnie mam problem,w dzisiejszych czasach multum wszystkiego w sklepach i trudno się zdecydować.mój rowerek już ma,dostał od dziadków,zastanawiam się co sprawiłoby mu najwiekszą radość ale na szczęście jest jeszcze trochę czasu i się zastanowię.Możliwe,że złożymy się rodzinnie i kupimy mu jedną,konkretną rzecz ale też bez przesady drogą.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Wątek prezentowy 20.02.08, 15:29 zastanawiam się nad zjeżdzalnią taką małą plastikową. Zresztą mały sam sobie ją znalazł w gazecie i teraz mnie męczy " dźalnie kup mama" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.minge Re: Wątek prezentowy 20.02.08, 15:52 u nas będzie jeden prezent od wszystkich ze względu na wysoką cenę, ale za to bardzo konkretny - plastikowy duży domek ogrodowy z wyposażeniem. Mała bawiła się w takim w sali zabawowej i wyjść z niego nie chciała. Wolę tak, niż żeby dostała mnóstwo drobiazgów, które i tak zaraz rzuci w kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Re: Wątek prezentowy 20.02.08, 22:59 Fajne macie pomysły. Domek super sprawa, zjezdzalnia tez. Ja to cos musze wykombinowac, zeby było i dla dwulatki i 4,5 latka. Nie takie to proste Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: samochód na pedały 25.02.08, 09:44 Nasz ma dosłownie fioła na punkcie samochodów, a teraz zabawki im większe tym lepsze, najlepiej gdyby się do tego samochodu zmieścił. Znaleźliśmy coś takiego, co naszego malca by na pewno ucieszyło: www.allegro.pl/item313895748_injusa_rewelacyjny_gokart_speedy_od_2_lat_piaseczn.html Oczywiście nie kupiliśmy, bo cena zbyt duża (co potem dziecku kupię na 3,4,5 urodzyny itd.), no ale to był jedyny, który miał kierownicę (to jego najlepszy przyjaciel) i pedały. Nie chcemy na napęd. Jeszcze tak myślałam o klockach lego, jakimś naprawdę dużym zestawie, bo młody domaga się oczywiście budowania mu niezliczonej liczby garaży dla swoich aut, a mąż jest w stanie wybudować jeden dwustanowiskowy i brakuje klocków )) Jak coś kupimy w końcu napiszę Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Lego! 25.02.08, 15:09 Przypomniało mi się, że nie kupiliśmy Lego Duplo ZOO na gwiazdkę, bo za duzo by było (prezentów i wydanej kasy), więc na 2 lata będzie dobrze. Ostatnio się LEGO nie bawia, to akurat w maju będzie nawrót. Taki zestaw chciałam kupić, co kosztuje ok 200 zł. merlin.pl/frontend/browse/product/206,441009.html Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Lego! 26.02.08, 09:47 polecam te klocki! duplo jest wspaniałe, budowanie z klocków uczy dzecko kreatywnego myslenia, rozwija jego zdolności manualne. Tymek uwielbia duplo, mamy już całe pudło i nie ma dla naszej rodziny przyjemniejszej zabawy niż leżeć na podłodze i wspólnie układać klocki Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: Wątek prezentowy 26.02.08, 23:21 My kupujemy takie auto www.littletikes.com/toys/handle-haulers-haul-ride.aspx?Ne=1&N=26+140&LBC=1 znajomych synek ma i jak u nich byliśmy to Filipowi bardzo sie spodobało a nie ukrywam że nam również. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1122 Re: Wątek prezentowy 27.02.08, 22:22 My naszej małej dziewczynce kupimy chyba domek dla lalek (to taka mała mamuśka) www.allegro.pl/item319568431_wader_domek_dla_lalek.html A teraz na zajączka klocki: www.allegro.pl/item314482183_wader_klocki_middle_blocks_zestaw_super_big.html są świetne.. kuzynek Natki już takie ma.. zabawa na długie godziny... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.minge Re: Wątek prezentowy 03.03.08, 13:06 tak mi przyszło właśnie do głowy , że fajnym prezentem jest jeszcze trampolina mała ok. 100 cm średnicy. Mała dostała od dziadków co prawda bez okazji, ale wszyscy mamy fajny ubaw (mogą skakać osoby do 100 kg) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: Wątek prezentowy 05.03.08, 10:06 Słuchaj, a masz może jaki link do tej trampoliny? My jak byliśmy u starszych kuzynek synka, to mieli tam taką trampolinę kwadratową z rączką do przytrzymywania. Mały na początku się bał, ale jak załapał to zejść nie chciał. A przecież jeszcze 2 lat nie ma. Tamta była baaaaaaaaaaaardzo stabilna, bo nawet do przechylenia tego pałąka poniżej kąta 45 stopni wracała do początkowego położenia. Więc dziecko nie miało szans się z nią wywrócić. Jednak w Polsce widziałam tylko małe, okrągłe trampolinki. Tamtą kuzynka kupiła w Anglii, za nie aż tak wielkie pieniądze, bo 15 funtów. W Polsce, ile kosztują? Stabilne są te okrągłe??? Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.minge Re: Wątek prezentowy 05.03.08, 14:24 my mamy właśnie taką zwykłą okrągła 100 cm , ale jest bardzo stabilna (ma 6 nóżek a poza tym jest dość niska ok. 22 cm), mała dostała ją jak miała niecałe 1,5 roku i nigdy z niej nie spadła, a wywija i to całkem nieźle . Moi rodzice kupili w Go Sport, ale widziałam na allegro po 90 zł Odpowiedz Link Zgłoś