ziena77 08.03.08, 22:13 Mojej Blance śmierdzi z buzi! Czy Waszym maluchom też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roka76 NIE 08.03.08, 23:11 przeciwnie, ma taki swiezutki, ladny zapach, ktorego moglby pozazdroscic niejeden dorosly Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: śmierdzi z buzi 09.03.08, 07:41 Jak często myjesz jej zęby? Dajesz słoycze? Słodkie napoje na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka240207 Re: refluks? 09.03.08, 11:52 powinnaś zbadać w tym kierunku córkę, u Leny nie zwróciłam na to uwagi a przy badaniu lekarz oto pytał. Okazało się,że ma jakiś tam "powrót treści", chyba nie taki prawdziwy refluks i od tamtej pory obwąchuję ją czasem i zdarza jej się nieświeży oddech Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy10 Candida? 09.03.08, 22:14 Czytałam gdzieś, że podobne objawy mogą też dawać drożdżaki - czy córeczka miała problem z pleśniawkami albo ma biały nalot na języku? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_31 mononukleoza zakaźna 09.03.08, 23:01 Witam. Dziecko mojej kumpeli miało ten sam objaw- nieświeży oddech. Zrobili krew i wyszło- mononukleoza zakaźna. Brzmi groźnie (wrzuć na wyszukiwarkę, to dowiesz się więcej), ale nie ma co siać paniki. To tylko jedna z możliwości, ale tak na wszelki wypadek odwiedź lekarza i spytaj go o to. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: śmierdzi z buzi 10.03.08, 15:00 Ale mi zapodałyście Laski. Ja to w sumie zbagatelizowałam ale jak widzę to niedobrze. Blanka nie je słodyczy w ogóle(z przegryzek ma ryż preparowany i chlebek ryżowy). Do picia w ciągu dnia dostaje soczki ale bardzo rozwodnione ( w butelce 240 ml -60 ml to sok a reszta to woda). W nocy zaś nic jej nie daję do picia. Nad ranem, ok 4, 5-tej dostaje pierś. Zęby myję jej tylko w czasie kąpieli i to nie jest miły zabieg-bo Blanka tego nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: śmierdzi z buzi 10.03.08, 15:01 a co do plesniawek-to nigdy ich nie miala. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-dor to nie jest dobry objaw 10.03.08, 20:13 może być stan zapalny gardła lub migdałków Odpowiedz Link Zgłoś