niuta_s 09.06.08, 23:39 próbowałyście dawać? ja dałam Basinie pierwszy raz w sobotę po pierwszym kęsie przyleciała z wrzaskiem "am am am" do tego tupała noga żeby mnie pośpieszyć... żadnych reakcji alergicznych nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_kanada Re: truskawki 10.06.08, 02:07 dostaje ale ich nie lubi tak wiec niewiele je.... Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: truskawki 10.06.08, 09:04 Ja podałam jakiś miesiąc temu frutapurę z truskawkami i strasznie małego wysypało. Ale Maksiu w ogóle ma skłonności do alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl dawałyśmy, dawałyśmy:) 10.06.08, 10:06 Żadnych reakcji alargicznych nie ma - ale mały wogóle nie ma alergii na nic (odpukać, PUK, PUK!) Wchodzą jak złoto, a najchetniej z cukrem (niestety...) i z jogurcikiem Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: truskawki 10.06.08, 10:07 Jagódka jadła truskawki kilka dnie temu, bez żadnych zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: truskawki 10.06.08, 13:17 najpierw dawałam w deserach a teraz już same albo z dodatkiem serka czy jogurtu Odpowiedz Link Zgłoś
eva24c Re: truskawki 10.06.08, 14:25 Ja próbowałam dać ale niestety mój synek nie jest zainteresowany nowościami - typu owoce. Ostatnio zainteresował się pestkami słonecznika i bardzo mu posmakowały. A owoce ogólnie są bee Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: truskawki 10.06.08, 14:39 ja jeszcze nie podawałam, ale spróbuję mam nadzieje ze beda smokowały i nie uczulą Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: truskawki 10.06.08, 20:51 Truskawki były ale z kompotu, świeże jeszcze nie. Smakują baaardzo ale Aga w ogóle kocha owoce - szczególnie kiwi Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: truskawki 10.06.08, 22:24 Mrozone juz od dawna je z jogurtem, a swieze wlasnie dzis postanowilam dac i jej nie smakowaly. Takie dziwne dziecko mam Odpowiedz Link Zgłoś
bzik83 Re: truskawki 11.06.08, 10:24 mojemu też nie smakowały, ale za to czereśnie mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: truskawki 11.06.08, 11:14 ja dałam wczoraj 5 truskawek, pokroilam je na polowki, ALE MU SMAKOWALY!!!! dzis rano nie mail zadnych wykwitów ale poczekam do popołudnia, dam mu znow i zobaczymy jutro Odpowiedz Link Zgłoś
terenia3000 tak - kilkakrotnie. 11.06.08, 15:39 Zachwycona smakiem nie była. Same truskawki nie przechodzą - ugrycie i wypluje. Szybciej z jogurtem czy białym serkiem. Jednak po tych sklepowych ją wysypało. Jak dostałam od babci z ogródka to zajadała aż miło i żadnej wysypki. Przedwczoraj z naszego ogródka zjadła poziomki i też nic nie widzę. Także sklepowe zjadam sama, a z ogródka jak w końcu dojrzeją to będą wszystkie dla Miśki. www.grawerowaneszklo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natemi Re: tak 11.06.08, 20:26 I owszem. Moja mała zajada bez żadnych dodatków najchętniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: truskawki 12.06.08, 14:56 Dawałam ale Zośka wypluwa i wciska mi do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś