kikusia123 11.06.08, 15:45 Macie domowe sposoby. Ja znowu zakatarzona na maksa, nos zatkany i chyba coś z gardłem nie tak, bo jak połykam ślinę to coś czuję tak jakby katar. Tzn. nie boli mnie. Ładnie na polu 30 st. a ja się zaprawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia_s Re: Co na katar? 11.06.08, 15:49 Ja mam katar od 3 tygodni i w końcu poszłam do lekarza. Domowe sposoby na katar pomagają tylko na kilka dni. Ja zwlekałam z wizytą u lekarza i leczyłam się domowymi sposobami, oraz lekami homeopatycznymi. Pomogło na kilka dni, a teraz mam mega zapchany nos i ból gardła. Dostałam od lekarza Bioparox, który możemy stosować. Nie lekceważ kataru i bólu gardła. Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka82 Re: Co na katar? 11.06.08, 16:23 Potwierdzam-nie czekaj aż samo przejdzie, ja leżałam z gorączką 38 st a lekarz powiedział mi później,ze dobrze że po 3 dniach przeszło,a le w ciązy od razu daje się antybiotyk-bo to w końcu o dziecko chodzi. Co się tyczy zaś leków homeopatycznych-jeszcze do poniedziałku wierzyłam że one mnie wyleczyły-okazuje się,ze leki homeopatyczne pomagają tak samo jak placebo-czyli jak yś wzięła tic taca i uwierzyła,ze to lek-tak samo podział. A i nie wolno pi herbaty z sokiem malinowym bo podobno wywołuje skurcze! Tak mi moja położna powiedziała. Mam nadzieję,ze Wams zybko przejdzie, weim co to za paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś