niebieskaewka 14.07.08, 21:26 Przez melodie to domisie, to domisie ... przyznam sie, ze bardzo polubilam ta bajke. Jest naprawde b.mądra i rozwojowa, domisiaki poruszaja b. wazne zyciowe kwestie, a przy tym fajnie spiewaja Chyba ja jestem ich wieksza fanka niz moja corka hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinacolada77 Re: domisie 15.07.08, 08:40 Domiesie... nie ogladałam tego? Moja Marysia Lubi Tomka tą lokomotywe i Franklina - jakoś te bajki też są mądre i maja ciekawy przekaz. W przeciwieństwie do większosci. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: domisie 15.07.08, 18:54 Zuzak też je lubi, ogląda z zainteresowaniem zwykle do momentu gdy któryś z domisiów zaczyna opowiadać bajkę(chyba chodzi o to, że na ekranie robi się za mało dynamicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: domisie 15.07.08, 23:04 A moj maly uwielbia domisiowa piosenke i Domisie, ale tylko jeden odcinek - ja mu to po prostu pokazalam kiedys na itvp w internecie i on nie ma pojecia, ze moga byc rozne historie z Domisiami... za kazdym razem jak probuje mu pokazac jakis inny, to krzywi sie i protestuje. Za to ten ukochany oglada z usmiechem dookola glowy Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: domisie 16.07.08, 11:11 Moje dziecko nie może żyć bez Domisiów, a ja czasem mam ich już powyżej uszu... Bywa że rano otwiera oczy i wskazuje palcem na TV wołając mama da!!!! jak wyjdzie z łóżeczka to sama wkłada płytę do dvd i leci po pilot żeby jej włączyć. Tańczy z nimi, próbuje "śpiewać" i widzę że na prawdę ją ta bajka interesuje. Wolałabym co prawda żeby nie oglądała za dużo telewizji, no ale cóż czasem to jedyne wyjście jak np. nie mogę skończyć obiadu bo mała marudzi... Jedyną alternatywą są Teletubisie i Dobranocny ogród, albo DVD z teledyskami z MiniMini. Czyli jak na razie wybiera mądre bajki i dostosowane do wieku Odpowiedz Link Zgłoś