krystynacr 03.12.08, 22:17 No i okazało się to dobrym pomysłem. Juni na początku, jak to on, był trochę onieśmielony, ale jak się rozkręcił, to szalał na całego. Także to fajna alternatywa dla placu zabaw, jak jest paskudna pogoda. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minka2403 Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 03.12.08, 23:40 A gdzie sa takie sale zabaw? Ja kiedys tu u nas na forum pytalam, ale nie wiedzac jak to inaczej nazwac, spytalam o "kluby malucha" - no i nikt nie wiedzial. A mi wlasnie o cos takiego, o czym Ty piszesz chodzi. A dzieci nie kloca sie tam o zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś
bzik83 Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 04.12.08, 14:50 no właśnie gdzie sa takie sale, bo w tej parszywej Łodzi to pewnie nie ma Jest chyba jedynie figloraj... Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 04.12.08, 15:30 Napewno sa takie place zabaw w duzych miastach. Ja mieszkam w 15-tysiecznym miasteczku i jest cos takiego (niedawno otworzyli ) Ja z Blanka jestem tam stalym bywalcem. Za godzine placi sie u nas 5 zl. Sa 2 baseny z kulkami, duza zjezdzalnia, tunel i pelno zabawek. Dzieci malo (niestety) no ale i male miasto. Od tamtego tyg. zostawiam Blanke sama (pod opieka wlascicielki) na godz. Cora zaklimatyzowala sie bez problemu a i ja mam dla siebie czas (czas na swiateczne porządki). Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 04.12.08, 16:22 U mnie w miasteczku też są - aż dwa I to kilkaset metrów kroków od domu. Jeszcze nie byłam, nie wiem jak jest, jakie ceny i czy jest możliwość zostawienia dziecka samego po opieką personelu. Ciekawa jestem też, czy jest on odpowiednio przygotowany, bo przypadkowej osobie bałabym sie zostawić dziecka. Ale warto spytać. Czasami brakuje właśnie tej godziny, dwóch na załatwienie różnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 04.12.08, 22:02 W tej, co ja byłam, nie ma możliwości zostawienia dziecka pod opieką personelu, to nie jest klub malucha, tylko taki plac zabaw - ale pod dachem.tu link: www.kolorado.com.pl/sale1.php?sth=kolorado Ja byłam akurat w tym, ale myślę, że jest tego trochę, poszukajcie w necie, czy u Was nie ma. Dzieci tam szaleją, biegają, zabawki są tylko tamtejsze Mężowi najbardziej spodobała się armatka na kulki ze sprężonym powietrzem )) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa1 Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 05.12.08, 00:18 my bywamy w sali zabaw odkąd Basia skończyła około półtora roku i bardzo sobie to chwalimy u nas tak małego dziecka nie zostawia się pod opieką personelu, zdaje się, że w regulaminie jest, że od 4 lat dopiero można Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 05.12.08, 11:29 Potwierdzam - super sprawa taki plac zabaw. My też czasem chodzimy. Krysia ten plac na Konarskiego super - może też tam kiedyś zajrzymy? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Thai! 05.12.08, 14:11 To jakby co, to daj znać, to się spotkamy Ja mam tam blisko ... Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: Thai! 05.12.08, 16:46 Huehue no własnie o tym pomyślałam coby się spotkać tylko, że my raczej w weekend albo po pracy na razie jednak dzieć ma gile do pasa małż cierpi na gardło i ogólnie jest umierajacy Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: Byliśmy dziś w sali zabaw :) 05.12.08, 17:16 mam i polecam z całych sil mała bardzo je lubi. moj 4 letni siostrzeniec tez Odpowiedz Link Zgłoś
nhania mała korekta 05.12.08, 17:18 odpisałam na inny watek przepraszam co do sali zabaw- to my sie zbieramy żeby pójść na taki Odpowiedz Link Zgłoś