lulla77 04.01.09, 13:15 wczoraj świętowała swoje 5te urodziny - niedowiary, jak ten czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marioladabr Re: Ala ma już 5 lat :) 04.01.09, 14:39 Serdeczne życzenia dla pierwszej pięciolatki w naszym gronie. Wszystkiego co najlepsze, zdrówka, szczęścia, wiele radości i całujemy gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Ala ma już 5 lat :) 05.01.09, 16:21 Serdeczne życzenia dla starszaka Czy możesz napisać na jakim etapie psychicznym jest twoja córeczka? Dalej targają nią skrajne emocje, czy może się wyciszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
lulla77 Re: Ala ma już 5 lat :) 05.01.09, 19:05 niestety jest bardzo rozwrzeszczanym dzieckiem - pracujemy nad tym żeby odzywała się ludzkim głosem zamiast wydawać nieartykułowane dźwięki... jest bardzo samodzielna i robi wszystko SAMA, od dobrych 2 lat nie wiem co to ubierać takie duże dziecko. (najgorsze jest to ze braciszek też zaczyna wybrzydzać w kwestii ubioru i szykuje mi się powtórka z rozrywki). jest bardzo niecierpliwa - nie potrafi poczekać minuty aż np. skończę z kimś rozmawiać - musi być JUŻ (z tym też walczę). Kiepsko jest z zabawą - nie potrafi się sama bawić, albo pobawi się chwilę i jej się nudzi (dlatego nie dopisywałam się do wątku o prezentach, bo nic nie jest na dłużej oprócz tv. Jest cudowną siostrą - pomaga bratu, martwi się o niego jak mu się krzywda dzieje i dba o niego (jak jej nie przeszkadza oczywiście, bo wtedy potrafi być niemiła) Bywa też urocza i kochana )) Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: Ala ma już 5 lat :) 05.01.09, 19:49 wszystkiego naj...naj...naj... Tęczowa Chatka Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Ala ma już 5 lat :) 06.01.09, 07:16 Najserdeczniejsze życzenia dla Pięciolatki Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
viola01 Re: Ala ma już 5 lat :) 06.01.09, 17:43 Wszystkiego naj..naj..najepszego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś