cool_gos 29.11.03, 12:50 Jeśli jest tu ktoś kto wtedy się urodził - odezwijcie się. Pogadamy jacy są Ci urodzeni 24.09. To już Wagi ale pewnie z elementami Panny... mama Wigusi (24.09.2002) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenus Re: 24.09 - odezwijcie się 29.11.03, 15:58 Moja córka urodziła się tego dnia... (a ja 20-go). Zdecydowanie mogę powiedzieć, że - jak to powiedziałaś - z elelmentami Panny. Wiem coś o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
madaso Re: 24.09 - odezwijcie się 01.12.03, 22:44 Moja Emka właśnie tego dnia się urodziła (2002) jest teoetycznie wagą choć energi do psocenia ma tysiąc razy więcej niż łagodności i spokoju więc nie jest aż tak "wyważona". Emisia bieka, krzyczy, bije starszego brata i strasznie głośno kłóci się z nami (w swoim języku) kidy jej na coś nie pozwalamy. Ale z drugiej strony jest taka słodka kiedy się złości, że po prostu nas rozbraja. Niedługo będę miała jej zdjęcia, które właśnie "zamieszczają się" na forum zobaczie to prześlę Wam link. Jak macie tam Wasze bąbelki to dajcie pooglądać?! Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
cool_gos Re: 24.09 - odezwijcie się 02.12.03, 08:17 Dzięki za odezwę. Mamie Emilki dałam już znać na poście rówieśnicy 2002. Moze tam pozostaniemy? Z drugą mamą chętnie pogadam o poczatkowych Wagach.Gdzie mieszkacie? Ma z Wigusią w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenus Re: 24.09 - odezwijcie się 04.12.03, 21:10 My mieszkamy w Warszawie. Nie wiem, jak Twoja Waga, ale moja stała się kapryśna... Odpowiedz Link Zgłoś
cool_gos Re: 24.09 - odezwijcie się 11.12.03, 12:01 Moja też kaprysi. Po pierwsze ostatnie dwa dni odmówiła jedzenia za wyjątkiem cycusia... Po drugie nie bardzo ma ochotę sypiać w nocy. Oprócz tego weszła już chyba w okres buntu, bo głównym jej słowem stało się nie. Nawet jak chcę żeby mi dała buzi. A jakie Twoja ma parametry? Opowiedz mi coś o niej Gocha Odpowiedz Link Zgłoś
marzenus Re: 24.09 - odezwijcie się 11.12.03, 17:51 No moja jest jednak o ten rok starsza.... ale pamiętam, że w zeszłym roku też jej ulubionym słowem było to "nie" a całować też się nie lubiła... Teraz mowa się rozwinęła, ale potrafi zrobić histerię, gdy jej się coś nie podoba. A ostatnio uderzyła mnie za to, ze nie zwracałam uwagi na jej wycie i marudzenie... Jak widzisz - charakterek ma. Poza tym pod wpływem dzieci ze żłobka, do którego chodzi od 2 miesięcy, wyczyna różne dziwne rzeczy, łącznie z udawanymi łzami itp. Niestety ja jestem osobą dość impulsywną i łykam meliskę... Ale z tego, co widzę, będzie ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
aczerk Re: 24.09 - odezwijcie się 13.12.03, 18:22 Hej hej, mój Oskar urodził się 23 września tego roku. To dopiero mieszanka wybuchowa Panny i Wagi A w dodatku lata i jesieni. Na szczęście póki co nie mam co narzekać - do rany przyłóż ) Odpowiedz Link Zgłoś