paxton 12.08.09, 10:17 Moja córka kończy 10 miesiecy i od 8 każdej nocy budzi sie co godzinę-półtorej i pącze, bo chce pić, smoka itp. nie wiem już co robić jako noworodek rzadziej sie budziła. Jestem wykończona.Macie podobne doświadczenia??Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edie70 Re: nocne płacze 12.08.09, 11:40 U nas od tygodnia to samo Mała popłakuje ,wstaje,siada,wierci się całe noce .Przestałam już liczyć ile razy daję jej cyca ,pewnie co godzinę .Mam nadzieję,że to skok rozwojowy ,albo kolejny etap WLS . Mała potrzebuje poczucia bliskosci i bezpieczeństwa i wkrótce wszystko wróci do normy .Z niewyspania chodzę całymi dniami jak zoombie Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_s Re: nocne płacze 12.08.09, 12:31 Moja córka budziła się co godzinę przez jakieś 2 tygodnie. Później dostała 3-dniówkę i wychodziły jej dwie dolne dwójki. Najlepiej daj małej przed snem nurofen, bo budzi ją napewno ból. Nie jest on mocny, ale napewno ból. takie lekkie ćmienie. Jeśli do tego często podnosi nogi leżąc na plecach to napewno ząbkowanie. Ja mojej Lili wyszły te dwie dwójki i skończyła się 3- dniówka problemy sie skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: nocne płacze 12.08.09, 21:19 moja tez placze z tym, ze do ok polnocy udaje sie ja ululac na rekach po polonocy wlozona do lozeczka raczy strasznie dlatego po polnocy spi ze mna... nie mam innej rady na spokojna oc pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: nocne płacze 13.08.09, 15:33 My juz mamy za soba zabkowanie(6zabkow) i nigdy nie bylo takiego nocnego czadu Odpowiedz Link Zgłoś
lonka11 Re: nocne płacze 14.08.09, 23:50 witam dziewczyny u nas to samo-( mala budzi sie czesto wierci sie w łozeczku nie chce spac tylko ze mna i ciagnie cyca pół nocy tragedia....ma juz dwie jedynki na dole dwie dwojki na górze a wczoraj wyszla jedynka górna...czy tak bedzie do konca ząbkowania??????????? Odpowiedz Link Zgłoś