w.iwo 10.03.10, 11:56 najdroższe mieszkania - czyli co może zdołować kobietę - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: gadżety domowe 10.03.10, 12:12 Ah! czemuz od razu zdolowac???? Chlopa do roboty, czyli meza lub kochanka,a samej na tych licznych tarasach pachniec po kapielach w jacuzzi... Pic kawke w ogrzewanych filizaneczkach.... koniecznie miec elegancka fryzure, a nie koltuny... Trzeba dazyc do perfekcji W koncu: forum.gazeta.pl/forum/f,49213,Wystarczajaco_Dobra_Pani_Domu.html to nie jest dobra poprzeczka Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: gadżety domowe 10.03.10, 15:43 fakt że mam dziś trochę na głowie dredów, a kamerkę mi zainstalowali ? czy co ? - Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: gadżety domowe 10.03.10, 20:54 Czyli jest w porzadku Powoli awansujesz do mieszkanka za 6 duzych baniek z widoczkiem na tor wyscigowy, po ktorym bedzie biegac Twoj ulubiony kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: gadżety domowe 11.03.10, 16:39 kucyk hehe z gadżetów domowych chciałabym coś co pomogłoby mi w sprzątaniu... czy ktoś lubi sprzątać ? - Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: gadżety domowe 11.03.10, 17:24 Mowimy oczywiscie o kucyku pod maska, a raczej o odpowiedniej ich ilosci Sprzatac lubi pomoc domowa Wynajeta za odpowiednia ilosc pieniedzy Majac skromny apartament za 6 suzych baniek nie zajmujemy sie sprzataniem. Najwyzej, a i to niekoniecznie.. planowaniem przyjec i kariery kochanka, bo maz juz dawno kariere zrobil ;P Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: gadżety domowe 11.03.10, 19:48 z gadżetów domowych najbardziej ulubiony jest komp Łatwo Ci mówić, ja muszę na jednym etacie matką, żoną, kochanką, sprzątaczką i kucharką. Na Kochanka nie mam czasu i nerwów. Chyba żeby wziął się za sprzątanie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: gadżety domowe 11.03.10, 21:02 Dlatego zawsze bede powtarzac, ze chlop w domu to nie jest sprzet (mebel??) niezbedny )) Chyba, ze zaczyna spelniac zachcianki w stylu kilak kucykow za oknem i takie "skromne" mieszkanko za marne 6 mln zl A teraz zupelnie na serio.. Ogladalam w TVN warszawa rzeczony reportaz i .. zupelnie szczerze powiem, ze nie chcialabym miec takiego apartamenciku, nawet majac na zupelnym zbyciu te 6 mln. Zastanawialabym sie, ze posiadanie dzieci w czyms takim stanowi straszny stres (bo dziekco moze skore na scianie pociac albo sciane pomalowac). Nie ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: gadżety domowe 14.03.10, 21:51 wodospady na ścianach, osobisty kamerdyner spełniający każda zachciankę gości a wszystko to za 34 tyś.$ za noc Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: gadżety domowe 14.03.10, 23:31 www.jumeirah.com/en/hotels-and-resorts/Destinations/Dubai/Burj-Al-Arab/Suites/Presidential-Suite/ Przebijam i sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś