Gość: Mamcia Edycia Bezcenny szkrab IP: *.17-87-r.retail.telecomitalia.it 14.07.10, 15:55 To prawda co jest napisane!Można wydać majątek, albo i więcej(oczywiscie jeśli kogoś na to stać.....), a można wydać naprawdę niewiele.Właśnie oczekujemy z mężem naszego pierwszego bejbiczka i działamy na różnych frontach: pożyczamy, kombinujemy... czasem coś kupimy.Ktoś coś napweno tez sprezentuje.....(mamy nadzieję, a jak nie totez sobie poradzimy....).Napewno nie popadliśmy w paranoję(narazie...)Żyjemy w czasach kiedy prewie wszystko jest możliwe,więc każdy działa jak uważa za najbardziej dla niego stosowne.Pozdrawiam wszystkich rodziców i autorów tego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Przykre że ojciec takie rzeczy pisze IP: *.218.186.10.252.maxonline.com.sg 11.02.11, 07:37 Co za nierzetelny artykuł. To że jemu nie pomogła elektroniczna niania to nie znaczy że jest to beznadziejny zakup. Ja mieszkam w domu z ogrodem i spokojnie mogłam siedzieć w ogrodzie kiedy dzicko spało w domu. Także kupilam analizator płaczu który nie kosztował ponad 300zł tylko 200zł i jestem bardzo zadowlona, bardzo mi pomógł i mojej mamie która zostawała czasem z synkiem. Bzdurą jest że się można nauczyć płaczu dziecka w 3 dni, jak się ma takie dziecko które leży jak placek i nie płacze to może tak, ale mój mały całymi dniami płakał, chciał żeby się nią zajmować, potem się okazało że kiedy ja strałam się go uśpić on był głodny itd. Takie głupie artykuły pokazują jak mało o dzieciach facet wie, czyli wie tyle ile o swoim 15 miesięcznym dziecku i to też kiepsko. Znając życie to kiedy on się bawił swoimi zabawkami to żona całymi godzinami karmiła ich córkę, nosiła na rękach kiedy płakała itd. Odpowiedz Link Zgłoś