Dodaj do ulubionych

I my sie przywitamy

30.05.11, 14:08
Witamy z Polcia. Moze nie do koncz stosujemy blw. Bo jemy sloiczki na jeden posilek. Niestey Pola odmawia zupek gotowanych przeze mnie. Ale za to z checi podiada sama wiec zaczelysmy podjadac drugi posilek raczka. Na razie idzie nam nieudolnie duzo to zabawa i duzo jest wszedzie byle nie w buziu ale Poli bardzo sie podoba i widze ze z dnia na zien jest lepiej, Do tej pory jadlysmy troche kury od mamy z talerza , ziemniaczki, marchewka, cukinia, cukinia kalafior.
Polcia jest alergiKiem ale jakos sobie radzimy. Wybieramy sie niedlugo do Grecji wiex chce wczesnie sprobowac podac arbuza. Jak go podajecie? Pozdrawiamy i bedziemy zdawac relacje z postepow
Obserwuj wątek
    • kasikaz Re: I my sie przywitamy 30.05.11, 14:09
      Sorki za literowki ale piszemy telefonem
      • illegal.alien Re: I my sie przywitamy 31.05.11, 00:02
        Ja arbuza nie podawalam, ale podawalam melona - kroje w osemki, szesnastki czy jakie tam ulamki, odkrajam skorke i daje do lapki.
        Melon jest zdradliwy, bo sie slizga, a moja Mysz nie lubi, jak jej jedzenie ucieka wink
    • luliluli Re: I my sie przywitamy 31.05.11, 20:35
      hejsmile
      arbuza dawaliśmy w byle jak krojonych kawałeczkach, jak się odłamało z naszego kawałka tak dostawałsmile
      • kasikaz Re: I my sie przywitamy 31.05.11, 22:41
        ja dalam tak do rączki ale trzeba patrzec czy nie je zielone, wiec spóbuje teraz pokroić
    • dzieckoziemi Re: I my sie przywitamy 01.06.11, 00:03
      Arbuza w ćwiartki ćwiartek i do łapki. Podaję ze skórą, bo tak lepiej się trzyma Antkowi w łapce, sam miąższ jest zbyt kruchy i śliski i mu ucieka z ręki, co skutecznie zniechęca moje dziecię do dalszych eksperymentów z takim jedzeniem. tongue_out
    • mama_milka Re: I my sie przywitamy 02.06.11, 21:52
      Ja arbuza kroiłam w kawałki na 2-3 gryzy + miejsce do trzymania. Na wszelki wypadek odkraiwam skórę i wydłubywałam pestki (ile się da).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka