26.07.11, 17:04
Dopiero teraz znalazlam to forum i po prostu jestem zachwycona smile
Jestem w trakcie czytania postow, ale po prostu..... jakbym w 90% czytala o sobie. A myslalam, ze sama w tym jestem i tylko ja mam takie jazdy (typu wyrzuty sumienia wzgledem starszego, dołki, złość, bezradnosc).
Teraz, kiedy mlodszy ma 7 miesiecy i naprawde sporo robi jest co raz latwiej, ale jednoczesnie zaczyna sie wojna o zabawki, trzeba podwojnie pilnowac bo mlodszy wszedzie raczkuje a starszy mysli, ze jest niezniszczalny smile Z drugiej strony - rozwalaja mnie jak usiada na przeciwko siebie i piszcza dos iebie na cale gardlo i smieja sie tak, ze mlodszy przewraca sie smile
Super, ze takie forum jest smile))
Obserwuj wątek
    • emma_me Re: WOW :)) 27.07.11, 08:12
      witaj smile czytaj i pisz.
    • e-mama80 Re: WOW :)) 14.09.11, 11:00
      haha!!! no witam koleżankę z innego forum! ) ja właśnie też odkrykłam to forum i jestem równie zachwycona jak Ty smile nie wiem dlaczego nie znalazłam go wcześniej. Może nie miałam czasu ;P teraz już pracuję i paradoksalnie czasu mam więcej. W pracy ;P
      • alishou Re: WOW :)) 16.09.11, 16:25
        my to po prostu przyciagamy sie smile))
        nawet jak nam sie kontakt urwie to i tak na siebie trafimy smile
        normalnie.... zaczynam sie bac smile))
        A tak w ogole to sie odezwij, bo zniknelas i nie wiem co u ciebie smile))
    • upartamama Re: WOW :)) 21.09.11, 14:26
      Muszę was ostrzec, że to forum jest niezbyt uczęszczane, a szkoda. Ten kto nie ma takich maluchów to naprawdę nie wie jak to jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka