Dodaj do ulubionych

poczatki i pytanie o matę tinydiner

26.01.12, 15:50
Czytam już od dawna, a teraz się wreszcie witamsmile
Synu ma już prawie 6 miesięcy i powoli startujemy. Naczytałam się forum i książek, ale muszę przyznać, że widok niemowlęcia pakującego sobie z uśmiechem jedzenie do paszczy i odmawiającego jedzenia z mojej ręki nieodmiennie mnie zaskakuje. To jednak działasmile
Hitem ostatnich dni jest upieczony kawałek tuńczyka i marynowany imbirsmile W zasadzie nie mamy żadnych problemów z młodym poza logistycznymi. Mam stary stół, który nie pozwala mi na przysunięcie się z młodym na kolanach blisko do blatu i masa żarcia ląduje między nami a stołem. Tak sobie wymyśliłam, że tinydiner byłoby dobrym rozwiązaniem, ale w PL praktycznie teraz niedostępnym. Może któraś z mam nie korzysta już ze swojej i mogłabym odkupić, hm?
Obserwuj wątek
    • mrs.t Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 26.01.12, 18:19
      skad jestes??

az sprawdzialam kiddopotamus naallegro bo ja swoja tam kupilam pol roku temu !! ale nie ma rzeczywiscie uncertain
      • tolama Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 27.01.12, 13:58
        Jestem z Warszawysmile
        Wysłałam zapytanie do jedynego sklepu gdzie jest jedynie różowa (tu miejsce na zgrzyt zębów niemęża) czy jest naprawdę dostępna i czekam na odp, bo w pozostałych miejscach nie mają (dystrybutor też nie odpisuje). A nawet myślałam pół roku temu, żeby ją kupićsad
        • susdomestica Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 27.01.12, 16:26
          ja kupowalam rowno miesiac temu tutaj:
          www.kinderbajer.pl/shop/rezultaty2.php?wyrazenie=tinydiner
          teraz faktycznie widze, ze wszystkie wersje sa niedostepne... ale moze do nich napisz, w sensie moze przewiduja dostawe ?
          • tolama Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 27.01.12, 16:40
            Rozmawiałam nawet z nimi przez telefon. Pani powiedziała mi, że ktoś wykupił ostatnią niecały miesiąc temusmile Niestety nie przewidują dostawy...
            • mrs.t Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 27.01.12, 23:21
              Aha,ok,no wiec sprawa ma sie tzk,ze podobno dystrybutor nie sprowadza.

Napisz na priva,moge ci zalatwic mate,wysylka z polski by mogla byc w polowie lutego,albo z uk (moge podac koszt mniej wiecej)
              tzn moge ci kupic tu nowa,czy z drugiej reki ewentualnie,
              swojej znow zaczynam niestety uzywac przy crugim dziecku wlasnie,zreszta jest naddarta troche
              • tolama Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 28.01.12, 13:59
                posłałam Ci wiadomość na maila gazetowegosmile
    • kaskasmok Re: poczatki i pytanie o matę tinydiner 27.01.12, 00:13
      O taką rzecz chodzi?
      www.babystyle.pl/Mata+na+stol+TinyDiner++rozne+kolory+Kiddopotamus_p3680.html
      Fajne toto smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka