ebbe 19.01.05, 13:17 Rety, chciała bym, żeby mnie tylko tak ponosiło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea2005 Re: Magda Mutor. Poniosło mnie 19.01.05, 18:18 Witam, pani Magdo. Pozdrowienia od starych znajomych z Krakowa )) Czy wybiera sie pani do naszej ulubionej miejscowosci gorskiej na ferie? A propos tzw. wpadki to przeciez wszyscy - i my i dzieci - jestesmy tylko ludzmi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalpa Re: Magda Mutor. Poniosło mnie 20.01.05, 03:37 tiaa... ja też czasami zachowuję się jak rozjuszona i wkurzona mamuśka rycząc nad moimi dzieckami i nagle nadpływa jakaś dusza, która miała dobre zdanie na mój temat (jaka to ze mnie dobra mama)i wtedy ... ego boli. Pozdrawiam kalpa Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.r.e.s.t Re: Magda Mutor. Poniosło mnie 20.01.05, 17:04 Do Zubrzycy czy do Zawoi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: Magda Mutor. Poniosło mnie 24.01.05, 11:23 Czyżby ten felietonik był odpowiedzią na niezbyt pochlebne uwagi forumowiczek o poprzednich felietonach. Pani Mutor osiągnęła przed świętami tak cukierkowy poziom, że trzeba to było jakoś wyprostować). Ale mi się podoba. pozdrawiam Ewa p.s. Jak na razie udało mi sie uniknąć publicznych występów, ale to pewnie dlatego, że mam jedynaka Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: Magda Mutor. Poniosło mnie 24.01.05, 11:26 Widzę, że to cały numer służy uczłowieczeniu doradców z Dziecka. Generalnie historyjki zabawne. Ciekawe tylko czy prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
a2305 Re: Magda Mutor. Poniosło mnie 25.01.05, 14:08 Pani Magdo! Chciałabym zapytać, czy może Pani wie gdzie w Warszawie mogłabym udać się na spotkanie z psychologiem abym mogła porozmawiać jak postępować z małym trzyletnim uparciuchem. Czasami zachowanie mojej młodszej córki doprowadza mnie do łez z powodu bezsilności i bezradności wobec jej reakcji. Próbowałam na ten temat rozmawiać z moją mamą, ta jednak uważa, że przyczyna leży w błędnym wychowaniu i niekonsekwencji w moim działaniu. Z pewnością jest w tym wiele racji. Ja jednak dalej niewiem jak mam reagować na zachowanie mojej córki. Odpowiedz Link Zgłoś