emilia132 21.07.06, 14:19 jestem mamą 17 miesięcznej córki która jest bardzo energicznym dzeckiem jest jej wszędzie pełno i cały czas rozrabia.prosze o kontakt mamy których dzieci są w podobnym wieku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enhe nie ma niegrzecznych dzieci ;), hehe 21.07.06, 14:54 natomiast zdarzają się rodzice bez podejścia dziecko rozrabia nie dlatego, ze chce źle, ale dlatego, ze się non stop uczy - świata, reakcji innych, siebie polecam cierpliwość, koniecznie anielską pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: nigrzeczne dzieko 21.07.06, 15:17 emilia132 napisała: > jestem mamą 17 miesięcznej córki która jest bardzo energicznym dzeckiem jest > jej wszędzie pełno i cały czas rozrabia.prosze o kontakt mamy których dzieci > są w podobnym wieku przepraszam, ale mozesz zdefiniować "niegrzeczne" bo mnie wygląda na zupełnie normalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
muuunia Re: nigrzeczne dzieko 21.07.06, 16:19 ja bym swojego 15 - miesięczniaka nazwała raczej temperamentnym ) Odpowiedz Link Zgłoś