Dodaj do ulubionych

prezent dla niani (babci)

14.09.06, 13:15
Witam serdecznie.
Moja córka idzie do żłobka, do tej pory opiekowała się nią babcia. Chciałabym
jakoś babci wynagrodzić ten poświęcony czas i kupić jakiś prezent, ale
zupełnie nie mam pomysłu. Babcia, to moja teściowa a nie mama, więc jest mi
trudniej coś wymyślić. Mąż ją pytał wprost, ale stwierdziła że nic nie
potrzebuje.
Pomóżcie doświadczone mamy smile
Obserwuj wątek
    • mama-marta Re: prezent dla niani (babci) 14.09.06, 13:51
      A moż zrobisz dziecku duże ładne zdjęci u Fotografa z napisem np: dla kochanej
      Babci , oprawisz w ramke i dasz małej aby wręczyła babci, myślę że się ucieszy
      i będzie miała pamiątke.
      • dagmama Re: prezent dla niani (babci) 14.09.06, 15:04
        Fajny pomysł.
        Może być też zdjęcie wnusi na kubku. Babcia będzie sobie piła herbatę i patrzyła
        na wnusięsmile
    • mona817 Re: prezent dla niani (babci) 14.09.06, 19:52
      Ładnie oprawione zdięcia to świetny pomysł, ale przede wszystkim może w ramach
      podziękowań zaproponować pomoc. Może jest coś czym teściowa się interesuje, ale
      nigdy nie miała na to czasu, a teraz nie wie jak zacząć? Wiesz, jakiś karnet na
      basen, kurs tańca, czy coś, i ewentualnie Twoje towarzystwo? Najważniejsze,
      żeby czuła Wasze zainteresowanie nie tylko gdy jest (była) potrzebna, ale
      również teraz. To ważniejsze od wszystkich prezentów.
      • ememka1 Re: prezent dla niani (babci) 15.09.06, 10:08
        Zdjęcie jak najbardziej - może z babcią, kubki sprawdziły się jako prezent na
        dzień Babci i Dziadka. Może jakaś "praca plastyczna" wykonana przez maluszka. Ja
        mamę (bo ona czasami pomaga) zabrałam do teatru, na koncert, zapłaciłam za
        wizytę u fryzjera lub kosmetyczki, czasami coś kupuję jak wiem czego potrzebuje.
        NA początku broniła się, teraz już przyzwyczaiłyśmy z siostrą, że i tak nie
        odpuścimysmile
        • ee-dytka1 Re: prezent dla niani (babci) 17.09.06, 22:32
          zdjecie jest fajnym pomysłem! Mówie to stojąc z drugiej stronysmile tez byłam
          niania i od mojego podopiecznego dostałam jego zdjecie oprawione w ramke... i
          teraz mam je przed sobą!!! łezka kreci sie w okusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka