Dodaj do ulubionych

Lena, Sennen

11.01.08, 15:57
spieprzyłam sprawe...
miałam isc dzisiaj do lekarza, po pracy zarejestrowac miska, ale on w nocy
ładnie spał, nie goraczkował, katar zelżał wiec rano go nakarmiłam obejzałam i
mysle sobie ze to koniec..... i nie zarejestrowałam go.
a ten mi własnie zaczal pokasływac - jak mnie juz nikt w przychodni nie przyjmie.
nadal leciutki jeszcze katarek, kaszel raczej suchy- nieczesty, tepm zero.
macie jakis sprawdzony syrop?
Obserwuj wątek
    • 24lena Re: Lena, Sennen 11.01.08, 16:37
      Tixylix,nic innego nie kupuje,jest dostepny na kazdy wariant kaszlu,tylko musisz
      spojrzec na przedzial wiekowy bo tez ma takie kryteria.Jak mi ostatnio Igor
      pokaslywal to kupilam Tixylix chesty cough i po dwoch dniach mialam spokoj (tez
      wariant jest od 1-10 lat)
      Jezeli niemasz pewnosci jaki kaszel ma maly to radze odrazu isc do apteki w
      Bootsie bo tam babki swietnie dobieraja leki,czyli napewno dobrze dobiora Ci syrop.
    • sennen22 Re: Lena, Sennen 11.01.08, 17:09
      Wiesz co Mona? Moim zdaniem GP by ci powiedzial jedno"ze w twim dzieckiem jest
      wszytsko wporzadku i ze moze sobie ze spokojem z katarkiem/kaszlem zyc" i mi tez
      tak ostatanio powiedzial, po tym Igorowi omal gay na wierch nie wylazy od
      kaszlania, ci lekarze tutaj GP to indolenci jacys, debile doslownie, albo daja
      odrazu antybiotyk, albo karza pic duzo wody, zenada, nic nie stracilas nie idac
      do niego, dziecko nie ma temp wiec spoko

Lena ma racje, te babki z Bootsie lub LLoysd Pharmacy sa naprawde 1000razy
      bardziej pomocne nic Ci GP, ktorzy nie rekomenduja raczej zadnych lekow bez
      recepty. Nie raz sie przekonalam,ze sa bardziej pomocne, u nas akurat syrop sie
      nie sprawdzil, jednak na karat polcam wode morska, NOSAL SPRAY, jak bedziesz mu
      psikac, cesto to te smarki szybciej wyplyna, i VICKS taka masc nagrzewajaca,
      smaruje sie klatke piersiowa i pod noskiem troche, bardzo dobra.
      • m0nalisa dzieki dzewczyny :) 11.01.08, 18:04
        no na temat lekarzy zdanie mam podobne, ale chcialam zeby go chociaz osłuchali
        czy to sie oskrzela smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka