100ania 04.03.08, 07:25 albo red bulla, albo cokolwiek co da mi dzisiaj kopa, bo ostatnią taką noc to pamiętam... oj, dosyć dawno nie pamiętam to co, poratuje która mamuśke padającą na pysk (bez cienia możliwości przymknięcia oka w środku dnia)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulakoszula Może od razu cały termos chcesz? 04.03.08, 07:39 Bo jedna filiżanka pewnie nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: Może od razu cały termos chcesz? 04.03.08, 07:41 a duży ten termos??? bo mały też nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: Może od razu cały termos chcesz? 04.03.08, 09:49 ania a może trochę słodkiego postawi Cię na nogi? napewno! zapraszam do kawowego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: życzliwe baby - dajcie kawy plizzzzzzzzzzzz 04.03.08, 07:43 Proszę uprzejmniewłaśnie zaparzyłam po turecku z maszynki,pachnąca i wyjabiaszczana pewno postawi na nogi , ja już stoje(moja właśnie przechodzi trzydniówke nocka nie należy do udanych,a dzień należeć będzie do cyklu mama ja musze byc na raczkach:} fotoforum.gazeta.pl/5,2,asiamuc.html Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: życzliwe baby - dajcie kawy plizzzzzzzzzzzz 04.03.08, 08:01 chcialam ci znalesc zdjecie pysznej kawy ale a bardzo nietomna jestem, to ci wirtualnie zrobie jestem ten nietomna i ledwo trafiam dziobem na kubek.... moj maly jakies sny mial budzil mnie ze 3 razy..... a zamiast spac musze isc do pracy buuuuuuuuuuuuuuuu łącze sie w bólu niewyspania Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: życzliwe baby - dajcie kawy plizzzzzzzzzzzz 04.03.08, 08:05 Andzia pakuj manele i dawaj do mnie!!!' Mówisz słowo a już wstawiam wode na wiadro całe kawy!!!! to jaak???? Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Iksa 04.03.08, 09:50 chętnie, ale mam kolejnych dwóch gorączkujących, więc pewnie jakaś wirusówka ich dopadła W tej sytuacji byłabym świnią przywlekając to do ciebie )) Poczęstuję się wirtualnie. A na maila odpiszę jak trochę oprzytomnieję )) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 u mnie to samo... tez chora,ja nie wyspana 04.03.08, 09:51 to sigamy do kawowego watku nunny!! Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: u mnie to samo... tez chora,ja nie wyspana 04.03.08, 12:30 dawać,dawać,ciacho się kończy,a wyszłoooooooo,jessssssssuuuuuuu rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś