deela 09.04.08, 15:39 bo se szamalam a gnojek przylazl i sie domagal? odmowic ? wyrodna! dac? wyrodna! ot i konflikt romantyczny i tak zle i tak niedobrze :F Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 09.04.08, 15:45 nie umrze, ludzie gorsze rzeczy jedza i zyja moj np. musi jesc wlasnorecznie przeze mnie robione brejki ktore nazywam zupkami;PPP nie wiem, ktoremu z naszych dzieci bardziej wspolczuc;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 09.04.08, 15:48 mojemu mojemu wszyscy wspUlczuja Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 09.04.08, 17:00 a wiesz co ja ci powiem, ze zalujesz pieniedzy na jedzenie dla dziecka !!! Nie dobra matka Tak mi jedna napisala,jak powiedzialam ze od 12 miesiaca zycia daje mleko krowie - wiec zal mi pieniedzy na dziecko ! Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 09.04.08, 18:25 > Tak mi jedna napisala,jak powiedzialam ze od 12 miesiaca zycia daje mleko krowi > e > - wiec zal mi pieniedzy na dziecko ! mozna sie odwdzieczyc lasce tekstem ze jest bezmozgim zombiem dajacym robic sobie wode z mozgu koncernom produkujacym mieszanki mlekopodobne wyciagajacych z niej kase :F Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Ale przezyl? ;) 09.04.08, 17:10 Jakos? Ja mojemu MUSIALAM dac sie napic kapuczino, bo mnie zmaltretowal i zmusil sila. Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: Ale przezyl? ;) 09.04.08, 17:13 super sprawdz, czy rano nie obudzi sie ze skosnymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: Ale przezyl? ;) 09.04.08, 17:20 wiecie,co to jest smieszne i zabawne i wogole git, ale jak moj Gnojek widzi coca-cole to naprawde dostaje swira i szalu,bo ON QWA CHCE !!! W efekcie jak ktos do nas przychodzi chce sie napic,to nie dosc ze nalewam po kryjomu to jeszcze w nieprzezroczyste kubki,pikne szklo sie kurzy,bo mlody by przyuwazyl i nie ma zlituj sie musial by dostac. Przyznaje sie rowniez ze kilka razy umoczyl dziub w mojej kawie,ale zasnal normalnie wiec chyba go nie ruszylo. Pijak bedzie jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz lena, no wiesz co 09.04.08, 17:40 faktycznie dziecku zalujesz i na nim oszczedzasz na mleko sztuczne ci szkoda, koli dac tez szkoda brzydka mamusia, feeeeeeeee;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Ale przezyl? ;) 09.04.08, 18:26 jakos moj ostanio pil kawe puszczalska mlekiem :o Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: Ale przezyl? ;) 09.04.08, 19:59 no to jestem bee mama,a fee i wogole nunu Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 09.04.08, 19:54 właśnie dlatego nigdy nie jemy i ni pijemy przy Kudłatej rzeczy których ona nie może, dziecku się nieda wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz a mojemu sie da:) 09.04.08, 20:32 starsza wie, ze czekolady nie, bo jest uczulona, kola jest dla doroslych piwo rowniez. i jest spokoj. generalnie jak czegos nie wolno to nie wolno i koniec. wiadomo, ze staram sie nie afiszowac z zakazanym zarciem, zeby dziecka nie draznic, ale bez przesadyzmu, nie chowam sie po katach, zeby wypic lyka koli;D Odpowiedz Link Zgłoś
sylki kama, a wytłumacz to tymonowi 09.04.08, 21:50 a co do dawania zupek chińskich. na niemowlaku napisz haha Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz tymonowi nie musze 09.04.08, 22:02 tymon jest maly, glupi i je to co mu dam, a nie to, na co ma ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: kama, a wytłumacz to tymonowi 09.04.08, 22:28 hle hle hle napisze na malym dziecku wiekszosc z nich tez kandyduje na matke roku Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 10.04.08, 14:00 ja tez wspolczuje. nie potrafisz dzieciaka ustawic, wlazi Ci na glowe i zobaczysz jak bedzie dalej... coraz gorzej.. dziecko powinno wiedziec gdzie jego miejsce. i ze jesc moze tylko sloiczki Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz grimma 10.04.08, 15:26 ale ty zartujesz,czy tak serio?? bo chyba nie zrozumialam intencji. jezeli serio, to wybacz, ale tekst "ze jesc moze tylko sloiczki", pozostawie bez komentarza, bo jest on tak glupi,ze nawet nie ma czego komentowac Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz no kurde 10.04.08, 15:30 nie bylo emotikonkow, to juz normalnie zwatpilam;P dlatego najpierw zapytalam, co poeta mial na mysli hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sylki hehe, ale ja pewności też nie mam haha 10.04.08, 15:40 ale na pogodnych są wyluzowane dziewczyny więc licze na to, że to żart haha Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: hehe, ale ja pewności też nie mam haha 10.04.08, 21:49 przeczytalam tozsamy watek na "niemowlaku" i jeszcze kilka innych watkow na niemowlaku i pozwolilam sobie zazartowac korzystajac z retoryki usamodzielniania noworodkow. swoja droga. zupka chinska to nie samozlo znam gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 10.04.08, 20:16 a jak mu szklo w zeby powlazi.... nie ze sloiczkami to same klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 10.04.08, 15:51 kochana matki dają non stop dzieciom chipsy ,które na dobrą sprawę nawet dorosły nie powinien jeść więc parę łyków chińszczyzny mu nie zaszkodzi co jednak i tak spotka się z potępieniem ,bo przecież zupki chińskie to samo zło , a chipsy przecież nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 10.04.08, 20:18 chipsy to w zasadzie ziemniaki a czym byla zupka chinska zanim stala sie supka chinska? i dlaczego NIE chce wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 10.04.08, 21:09 no chipsy to w zasadzie ziemniaki ,ale to co na nie sypią to masakra a zupka chińska to w zasadzie makaron -bardzo dobry i w sumie zdrowy ,ale to co dodajesz z tych malutkich torebek to w sumie to to samo gofno co na chipsach więc zgroza jak dla mnie taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nakarmilam dziecko zupka chinska 10.04.08, 21:46 no to sie przyznam - czasami w weekend karmie dziecko makaronem (normalnym a nie z zupki) z przyprawa do zup i on to uwielbia :F ja tez :F Odpowiedz Link Zgłoś