kalwek20 Re: Sprzedam wózek dla rodzeństwa 04.11.11, 17:46 witam czy oferta jest aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
frau.calineczka Sprzedam wózek dla rodzeństwa phil&teds vibe 30.05.11, 13:58 Sprzedam wózek dla rodzeństwa phil&teds vibe czarno-czerwony, jeszcze na gwarancji, używany pół roku, w komplecie siedzonko, pałąk, śpiworek i dwie osłony p/deszczowe, cena 2100, więcej info i zdjęcia drogą mailową, proszę pisać na gazetowy. Sprzedaję, bo mój starszak poszedł do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
wucha Jane Powertwin używany pół roku 02.09.11, 20:35 Sprzedam za 1000zł. Stan bardzo dobry. Dodaję do niego miękką gondolkę, w której jeździł mój młodszy jako maluszek (da się ją ułożyć sztywno na tylnim siedzeniu, które rozkłada się na płasko). zdjęcia na maila Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona kees Tandem Elegant 02.09.11, 21:46 Stan idealny .Kupiony w maju tego roku .Gwarancja !!! U nas okazał się niepotrzebny i tak zawsze we dwoje na spacery chodzimy ale dla mamy samej z dziećmi jest idealny!!! Super się prowadzi i jest wygodny dla dzieci .Kolekcja 2011n cena 800 zł Kontakt filla@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teddytr Import,dystrybucja odzieży dla dzieci i niemowląt 07.10.11, 21:57 Witam jesteśmy importerami odzieży dla dzieci i niemowląt. Oferujemy odzież prosto od producenta, dresy , śpiochy, pajace : allegro.pl/listing.php/user?us_id=21087079 lub www.teddytrade.com pozdr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kw Re: Kupię/Sprzedam/Oddam/Zamienię 29.12.11, 15:51 Witam.Mam do sprzedania wózek icandy pear czarny dla bliźniąt lub dzieci rok po roku.Zakupiony w uk i używany przezemnie około 1,5 roku.Posiadam do niego gondolki śpiworki folie i adaptery i td.Mam także fotelik do niego maxi cosi cabrio.Stan bdb.Zainteresowanych proszę o kontakt allegro264@wp.pl lub remkop@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jodelka99 Kupie Baby Jogger City Select 30.12.11, 17:06 Kupie wózek Baby Jogger City Select, najchętniej z 2 siedziskami i 1 gondola, moga być tez akcesoria. Rokaaa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anwrzes Re: Kupie Baby Jogger City Select 17.01.13, 21:03 Witam, poszukuję wózka Baby Jogger City Select double, z 2 siedziskami i 1 gondolą, dla dzieci rok po roku. anwrzes@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_241 Re: Kupie Baby Jogger City Select 03.06.13, 12:00 Witam, Kupię wózka Baby Jogger City Select double, z 2 siedziskami i 1 gondolą, dla dwójki dzieci rok po roku. marlena_24@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_241 Re: Kupie Baby Jogger City Select 11.09.13, 11:46 Nadal poszukuję wózka city select dla rodzeństwa czyli podwójnej spacerówki i gondoli. Najlepiej w kolorze czarnym. marlena_24@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
khael Re: Srzedam Graco quatro tour duo 15.06.12, 16:50 Witam, mam do sprzedania za symboliczną kwotę wózek graco quatro tour duo, używany, w kolorze brązowo-czerwonym, z osłonkami na nóżki i gondolą dla noworodka. Wózek ma uszkodzone - rozcięte daszki w dwóch miejscach - do naprawienia (robota złośliwego sąsiada). Wózek jest do obejrzenia, odebrania we Wrocławiu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia. Kontakt gg 6147232. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Tanio podwójna parasolka 03.12.12, 13:30 Sprzedam podwójną parasolkę w stanie bardzo dobrym. Cena do negocjacji tablica.pl/oferta/okazja-podwojna-parasolka-easy-go-ID1Ty8X.html Odpowiedz Link Zgłoś
czaarodziejka Kees podwójny-gondola i siedzenie spacerowe 08.01.13, 09:46 Sprzedam wózek kees tandem, stan bardzo dobry - zwykłe ślady użytkowania (pół roku zamiennie z pojedynczym wózkiem). Kolor czarny, z oryginalną gondolą. Kontakt pod mailem:nemezis77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_241 Re: Kupię wózka Baby Jogger City Select double 03.06.13, 12:01 Witam, Kupię wózka Baby Jogger City Select double, z 2 siedziskami i 1 gondolą, dla dwójki dzieci rok po roku. marlena_24@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 cosatto Duet Lite - parasolka, dzieci rok po roku 25.07.13, 08:24 kontakt : agusiag76@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_241 Re: Kupię city select 11.09.13, 11:49 Nadal poszukuję wózka city select dla rodzeństwa czyli podwójnej spacerówki i gondoli. Najlepiej w kolorze czarnym. marlena_24@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopty35 easywalker rok po roku 24.11.13, 22:32 Mam do sprzedania easywalkera, spacerówka w kolorze granatowym i jedna gondolka różowa; z grubym śpiworem, torbą i folią. Wózek chyba nie wymaga reklamy. www.easywalker.nl/pl-PL/home Kupiony jako nowy, ma tylko drobne ślady użytkowania. kontakt na kreska.dort@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carole87 Sprzedam wózek Britax B-Dual w kolorze Desert Sand 11.03.14, 22:02 Po szczegóły zapraszam do ogłoszenia: tablica.pl/oferta/britax-b-dual-dla-rodzenstwa-rok-po-roku-lub-blizniakow-2-spiworki-CID88-ID5g8dP.html Odpowiedz Link Zgłoś
daga216 Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 03.07.14, 17:46 Wózek renomowanej amerykańskiej firmy Baby Jogger wersja City Select rok po roku. W skład wózka wchodzą: 2 siedziska spacerowe, 1 gondola, 2 folie przeciwdeszczowe (jedna oryginalna), 1 folia przeciwdeszczowa na fotelik Maxi Cosi, adaptery do zamocowania drugiego siedziska, adaptery do fotelika Maxi Cosi, moskitiera na gondolę, zaślepki do wózka przy korzystaniu w wersji pojedynczej, pojemny kosz pod wózkiem z zamkami ułatwiającymi dostęp, oryginalna instrukcja montażu i obsługi. Wózek w stanie bardzo dobrym/idealnym. Wózek posiada pompowane koła na amortyzatorach, możliwość regulacji wysokości rączki. Istnieje możliwość zamontowania elementów wózka (siedziska, fotelik, gondola) w 16 różnych pozycjach. Idealny wózek dla rodziców dzieci „rok po roku”. Zainteresowanym osobom zdjęcia wyślę na maila. Cena 2650 do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
madziulaa19 Re: Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 26.08.14, 23:16 Wózek jeszcze aktualny? jeżeli tak to proszę o kontakt 667344473 Odpowiedz Link Zgłoś
cartedor Re: Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 31.08.14, 12:32 Witam, jestem zainteresowana proszę o kontakt na cartedor@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yaveck Re: Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 03.09.14, 13:42 Oferta aktualna? Jak tak proszę o zdj. na yave@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Kupię wózek dla rodzeństwa 12.07.14, 14:03 Kupię, a właściwie moja przyjaciółka wózek dla rodzeństwa. Musi mieć coś ala gondola dla malucha plus siedzonko dla starszaka musi się choć trochę rozkładać na drzemkę. Raczej wózek przekształcany w pojedynczy choć każdą ofertę rozważymy. Sprawa nie jest superpilna, maluch ma się urodzić w październiku, więc jak ktoś do tego czasu planuje sprzedaż to proszę o info. Myślałyśmy o Britaxie b-dual, jakiś P&T itp. Cena do ok 2tyś. Info proszę na maila afroddytta0@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
straight25 Re: Kupię/Sprzedam/Oddam/Zamienię 27.08.14, 17:07 KUPIĘ TORBĘ DO WOZKA X- LANDER - proszę o ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
eluzai Sprzedam CITY SELECT topaz 30.08.14, 22:36 Sprzedam na śląsku ( z gwarancją do lutego 2015r.) Luiza1987@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skapanawogniu Sprzedam Baby Joger City Select Double 12.01.15, 14:25 Witam! Sprzedam wózek jak w tytule podaję link do ogłoszenia, więcej informacji lub zdjeć na priv. olx.pl/i2/mojolx/details/125523301/ Odpowiedz Link Zgłoś
ninnkam Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 13.01.15, 22:54 Jestem zainteresowana, proszę o info. Link z olx jest chyba do Twojego konta, gdyż olx prosi o zalogowanie.. Ninnka Odpowiedz Link Zgłoś
monika.kruk Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 26.01.15, 12:31 Witam, Czy zakupiła już Pani ten wózek? Ja również mam do sprzedania wózek babyjogger cityselect double. Posiadam dwa siedziska i jedną gondolę. Czy byłaby Pani zainteresowana? Ps.moja córcia ma na imię Ninka Odpowiedz Link Zgłoś
ninnkam Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 26.01.15, 21:33 Witam! Tak się składa, że rzeczywiście kupiłam już wózek. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie Pani kogoś zainteresowanego. Pozdrawiam! Ninnka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_miloszka13 Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 03.02.15, 14:28 poszukuje takiego wozka. jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
cocainne Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 25.06.15, 14:31 Sprzedam BJ City Select w kolorze czerwonym. Zakupiony w sierpniu 2013 w związku z czym na końcówce gwarancji. Dzisiaj wrócił z serwisu po przeglądzie ( wpis w karcie gwarancyjnej) Wózek dla dzieci rok po roku w zestawie dwa siedziska spacerowe i gondola" basinet kit" montowana na ramie od jednego z siedzisk. Stan wizualny dobry jak po dwuletnim użytkowaniu, lekko wypłowiałe daszki i lekko przetarta jedna z kieszonek z tylu siedziska. Stan techniczny bardzo dobry, w serwisie oczyścili, nasmarowali i podokręcali wszystko co tego wymagało . Cena 1850. Zdjęcia mogę wysłać zainteresowanym po weekendzie ponieważ właśnie wrócił z serwisu a ja jestem w trakcie pakowania. Kontakt: mjkrasicka@gmail.com, tel: 720 800 027. Pozdrawiam, Marta. Ps: w zestawie rownież adaptery do fotelika. Odpowiedz Link Zgłoś
skapanawogniu Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 10.02.15, 20:46 Ogłoszenie już nie aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś