Dodaj do ulubionych

Kupię/Sprzedam/Oddam/Zamienię

• camaieu Sprzedam wózek dla rodzeństwa 12.04.11, 13:55
      Nam już nie[potrzebny:

http://images39.fotosik.pl/792/b7b63e655e52af31med.jpg
      • kalwek20 Re: Sprzedam wózek dla rodzeństwa 04.11.11, 17:46
        witam czy oferta jest aktualna?
    • frau.calineczka Sprzedam wózek dla rodzeństwa phil&teds vibe 30.05.11, 13:58
      Sprzedam wózek dla rodzeństwa phil&teds vibe czarno-czerwony, jeszcze na gwarancji, używany pół roku, w komplecie siedzonko, pałąk, śpiworek i dwie osłony p/deszczowe, cena 2100, więcej info i zdjęcia drogą mailową, proszę pisać na gazetowy. Sprzedaję, bo mój starszak poszedł do przedszkola.
      • wucha Jane Powertwin używany pół roku 02.09.11, 20:35
        Sprzedam za 1000zł. Stan bardzo dobry.

Dodaję do niego miękką gondolkę, w której jeździł mój młodszy jako maluszek (da się ją ułożyć sztywno na tylnim siedzeniu, które rozkłada się na płasko).

zdjęcia na maila
        • fil.ona kees Tandem Elegant 02.09.11, 21:46
          Stan idealny .Kupiony w maju tego roku .Gwarancja !!!
          U nas okazał się niepotrzebny i tak zawsze we dwoje na spacery chodzimy ale dla mamy samej z dziećmi jest idealny!!!
          Super się prowadzi i jest wygodny dla dzieci .Kolekcja 2011n cena 800 zł
          Kontakt filla@op.pl
    • teddytr Import,dystrybucja odzieży dla dzieci i niemowląt 07.10.11, 21:57
      Witam jesteśmy importerami odzieży dla dzieci i niemowląt. Oferujemy odzież prosto od producenta, dresy , śpiochy, pajace :

allegro.pl/listing.php/user?us_id=21087079
      lub www.teddytrade.com

pozdr !!!
    • monika-kw Re: Kupię/Sprzedam/Oddam/Zamienię 29.12.11, 15:51
      Witam.Mam do sprzedania wózek icandy pear czarny dla bliźniąt lub dzieci rok po roku.Zakupiony w uk i używany przezemnie około 1,5 roku.Posiadam do niego gondolki śpiworki folie i adaptery i td.Mam także fotelik do niego maxi cosi cabrio.Stan bdb.Zainteresowanych proszę o kontakt allegro264@wp.pl lub remkop@wp.pl
      • jodelka99 Kupie Baby Jogger City Select 30.12.11, 17:06
        Kupie wózek Baby Jogger City Select, najchętniej z 2 siedziskami i 1 gondola, moga być tez akcesoria.
        Rokaaa@wp.pl
        • anwrzes Re: Kupie Baby Jogger City Select 17.01.13, 21:03
          Witam,
          poszukuję wózka Baby Jogger City Select double, z 2 siedziskami i 1 gondolą, dla dzieci rok po roku.
          anwrzes@interia.pl
          • marlena_241 Re: Kupie Baby Jogger City Select 03.06.13, 12:00
            Witam,
            Kupię wózka Baby Jogger City Select double, z 2 siedziskami i 1 gondolą, dla dwójki dzieci rok po roku.
            marlena_24@tlen.pl
            • marlena_241 Re: Kupie Baby Jogger City Select 11.09.13, 11:46
              Nadal poszukuję wózka city select dla rodzeństwa czyli podwójnej spacerówki i gondoli. Najlepiej w kolorze czarnym. marlena_24@tlen.pl
    • khael Re: Srzedam Graco quatro tour duo 15.06.12, 16:50
      Witam, mam do sprzedania za symboliczną kwotę wózek graco quatro tour duo, używany, w kolorze brązowo-czerwonym, z osłonkami na nóżki i gondolą dla noworodka. Wózek ma uszkodzone - rozcięte daszki w dwóch miejscach - do naprawienia (robota złośliwego sąsiada). Wózek jest do obejrzenia, odebrania we Wrocławiu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia. Kontakt gg 6147232.
    • afroddytta Tanio podwójna parasolka 03.12.12, 13:30
      Sprzedam podwójną parasolkę w stanie bardzo dobrym.
      Cena do negocjacji smile

tablica.pl/oferta/okazja-podwojna-parasolka-easy-go-ID1Ty8X.html
      • afroddytta nieaktualne 09.12.12, 22:10
        jw
    • czaarodziejka Kees podwójny-gondola i siedzenie spacerowe 08.01.13, 09:46
      Sprzedam wózek kees tandem, stan bardzo dobry - zwykłe ślady użytkowania (pół roku zamiennie z pojedynczym wózkiem). Kolor czarny, z oryginalną gondolą. Kontakt pod mailem:nemezis77@wp.pl
      • czaarodziejka nieaktualne 05.03.13, 07:27
        Wózek został sprzedany
        • marlena_241 Re: Kupię wózka Baby Jogger City Select double 03.06.13, 12:01
          Witam,
          Kupię wózka Baby Jogger City Select double, z 2 siedziskami i 1 gondolą, dla dwójki dzieci rok po roku.
          marlena_24@tlen.pl
    • agulag76 cosatto Duet Lite - parasolka, dzieci rok po roku 25.07.13, 08:24
      kontakt : agusiag76@interia.pl
      • marlena_241 Re: Kupię city select 11.09.13, 11:49
        Nadal poszukuję wózka city select dla rodzeństwa czyli podwójnej spacerówki i gondoli. Najlepiej w kolorze czarnym. marlena_24@tlen.pl
    • biszkopty35 easywalker rok po roku 24.11.13, 22:32
      Mam do sprzedania easywalkera, spacerówka w kolorze granatowym i jedna gondolka różowa; z grubym śpiworem, torbą i folią. Wózek chyba nie wymaga reklamy. www.easywalker.nl/pl-PL/home Kupiony jako nowy, ma tylko drobne ślady użytkowania. kontakt na kreska.dort@wp.pl
    • carole87 Sprzedam wózek Britax B-Dual w kolorze Desert Sand 11.03.14, 22:02
      Po szczegóły zapraszam do ogłoszenia:
      tablica.pl/oferta/britax-b-dual-dla-rodzenstwa-rok-po-roku-lub-blizniakow-2-spiworki-CID88-ID5g8dP.html
      • carole87 Nieaktualne Britax B-Dual w kolorze Desert 22.05.14, 11:09
    • daga216 Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 03.07.14, 17:46
      Wózek renomowanej amerykańskiej firmy Baby Jogger wersja City Select rok po roku. W skład wózka wchodzą: 2 siedziska spacerowe, 1 gondola, 2 folie przeciwdeszczowe (jedna oryginalna), 1 folia przeciwdeszczowa na fotelik Maxi Cosi, adaptery do zamocowania drugiego siedziska, adaptery do fotelika Maxi Cosi, moskitiera na gondolę, zaślepki do wózka przy korzystaniu w wersji pojedynczej, pojemny kosz pod wózkiem z zamkami ułatwiającymi dostęp, oryginalna instrukcja montażu i obsługi. Wózek w stanie bardzo dobrym/idealnym. Wózek posiada pompowane koła na amortyzatorach, możliwość regulacji wysokości rączki. Istnieje możliwość zamontowania elementów wózka (siedziska, fotelik, gondola) w 16 różnych pozycjach. Idealny wózek dla rodziców dzieci „rok po roku”. Zainteresowanym osobom zdjęcia wyślę na maila. Cena 2650 do negocjacji
      • madziulaa19 Re: Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 26.08.14, 23:16
        Wózek jeszcze aktualny? jeżeli tak to proszę o kontakt 667344473
      • cartedor Re: Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 31.08.14, 12:32
        Witam, jestem zainteresowana proszę o kontakt na cartedor@tlen.pl
      • yaveck Re: Sprzedam BABY JOGGER CITY SELECT rok po roku 03.09.14, 13:42
        Oferta aktualna? Jak tak proszę o zdj. na yave@interia.pl
        Pozdrawiam
    • afroddytta Kupię wózek dla rodzeństwa 12.07.14, 14:03

Kupię, a właściwie moja przyjaciółka wózek dla rodzeństwa. Musi mieć coś ala gondola dla malucha plus siedzonko dla starszaka musi się choć trochę rozkładać na drzemkę. Raczej wózek przekształcany w pojedynczy choć każdą ofertę rozważymy. Sprawa nie jest superpilna, maluch ma się urodzić w październiku, więc jak ktoś do tego czasu planuje sprzedaż to proszę o info. Myślałyśmy o Britaxie b-dual, jakiś P&T itp. Cena do ok 2tyś.
      Info proszę na maila afroddytta0@tlen.pl
    • straight25 Re: Kupię/Sprzedam/Oddam/Zamienię 27.08.14, 17:07
      KUPIĘ TORBĘ DO WOZKA X- LANDER - proszę o ofertę.
      • eluzai Sprzedam CITY SELECT topaz 30.08.14, 22:36
        Sprzedam na śląsku ( z gwarancją do lutego 2015r.)
        Luiza1987@poczta.onet.pl
    • skapanawogniu Sprzedam Baby Joger City Select Double 12.01.15, 14:25
      Witam! Sprzedam wózek jak w tytule wink podaję link do ogłoszenia, więcej informacji lub zdjeć na priv. olx.pl/i2/mojolx/details/125523301/
      • ninnkam Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 13.01.15, 22:54
        Jestem zainteresowana, proszę o info.smile

Link z olx jest chyba do Twojego konta, gdyż olx prosi o zalogowanie..

Ninnka
        • monika.kruk Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 26.01.15, 12:31
          Witam,
          Czy zakupiła już Pani ten wózek?
          Ja również mam do sprzedania wózek babyjogger cityselect double.
          Posiadam dwa siedziska i jedną gondolę.
          Czy byłaby Pani zainteresowana?
          Ps.moja córcia ma na imię Ninka wink
          • ninnkam Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 26.01.15, 21:33
            Witam!
            Tak się składa, że rzeczywiście kupiłam już wózek.smile
            Mam nadzieję, ze szybko znajdzie Pani kogoś zainteresowanego.

Pozdrawiam!

Ninnka
          • mama_miloszka13 Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 03.02.15, 14:28
            poszukuje takiego wozka. jaka jest cena?
        • cocainne Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 25.06.15, 14:31
          Sprzedam BJ City Select w kolorze czerwonym. Zakupiony w sierpniu 2013 w związku z czym na końcówce gwarancji. Dzisiaj wrócił z serwisu po przeglądzie ( wpis w karcie gwarancyjnej) Wózek dla dzieci rok po roku w zestawie dwa siedziska spacerowe i gondola" basinet kit" montowana na ramie od jednego z siedzisk. Stan wizualny dobry jak po dwuletnim użytkowaniu, lekko wypłowiałe daszki i lekko przetarta jedna z kieszonek z tylu siedziska. Stan techniczny bardzo dobry, w serwisie oczyścili, nasmarowali i podokręcali wszystko co tego wymagało wink. Cena 1850. Zdjęcia mogę wysłać zainteresowanym po weekendzie ponieważ właśnie wrócił z serwisu a ja jestem w trakcie pakowania. Kontakt: mjkrasicka@gmail.com, tel: 720 800 027. Pozdrawiam, Marta. Ps: w zestawie rownież adaptery do fotelika.
      • skapanawogniu Re: Sprzedam Baby Joger City Select Double 10.02.15, 20:46
        Ogłoszenie już nie aktualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka