jerzy_nka 21.07.09, 13:40 kasy, czyli warunków mieszkaniowych i w ogóle utrzymania? np. jak Madonna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aintha Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 21.07.09, 14:26 Czworo... Troje swoich i adoptowane (właśnie sie zastanowilam, czy odważyłabym się adoptować chłopca, gdybym miała 3 córki i sama nie wiem... Wolałabym mieć równowagę - 2 do 2 , no albo 4 baby chyba ) --------------------------- | Dzieciaczkowo|Filmowo|Piosenki i wierszyki dlaDziecióf Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 21.07.09, 15:48 ja na pewno trojke a moze i czworke, tez bym adoptowala. Wychodze z zalozenia ze im wiecej dzieci tym radosniejszy dom i marzy mi sie za 20 lat zjazd rodzinny z dziecmi i wnukami i caly ten gwar i zamieszanie Sama sie na trzecie nie zdecyduje (mam na mysli ciaze) cno chyba ze wpadne co sie moze przeciez zdarzyc. Myslimy tez o adopcji. Czas pokarze Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 21.07.09, 17:00 Moze 4 lub 5.... bo nie patrząc na kwestie finansowe,zawsze mozna sobie wziąc do pomocy jakąs nianie, czy osobe do sprzątania tego duzego domu w ktorym bysmy mieszkali....sie rozmarzylam Na razie mam 2,troche ciasno w mieszkaniu....planuje 3 ale jeszcze nie teraz,moze za kilka lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Moje jedno 21.07.09, 18:03 Nie czuje potrzeby posiadania kolejnego dziecka. Ale jesli kiedykolwiek sie to zmieni, to bede je miala. No, chyba ze wpadke zalicze, to wtedy mowi sie trudno i zyje sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 21.07.09, 23:06 oj nie wiem.. ale sporo.. niemniej mało prawdopodobne byłoby, że wszystkie pochodziłyby z mojego łona Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 22.07.09, 06:33 Mysle ze juz zadnego wiecej. Ale gdyby cos mi odbilo to jeszcze max jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Dwójka to max. 22.07.09, 07:08 Jak mi jutro na USG powiedzą, że ciąża mnoga, to będę miała problem . Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 22.07.09, 09:34 chciałabym jeszcze jedno- za 3 -4 lata. ale nie wiem, czy się zdecyduję Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 22.07.09, 22:14 i trudów ciąży też nie brać pod uwagę? ja bym się może jeszcze jedno zdecydowała urodzić... prócz tego co mam i tego w drodze czyli razem byłyby 3 Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 23.07.09, 09:56 ja biorę jeszcze pod uwagę swój i mojego męża wiek i pewnie nie zdecydowałabym się urodzić więcej niż 1 dziecko, poza Basią, jeśli uznałabym że mi mało to adoptowałabym max 1 dziecko. dla mnie pozycja społeczna i finansowa wcale nie wpłynęła by na to że nagle zapragnęłabym chodzić non stop w ciąży, i niańczyć XXL ilość dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 24.07.09, 16:04 4 moze nawet urodzone przeze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 27.07.09, 02:04 oj z 5 sztuk o ile bym ich rodzic nie musiala.... Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: ilebyście miały dzieci gdyby nie brać pod uwa 28.07.09, 00:19 Gdybym nie musiała się martwić ani o miejsce, ani o kasę, to jeszcze jedno dziecko, pod warunkiem, że córeczkę Odpowiedz Link Zgłoś