yesname 30.08.09, 13:19 Żyje w jakimś ułudnym kokonie, którzy należałoby zrzucić, aby zobaczyć świat takim jaki jest! Nie potrafię tego zrobić. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: Mam głupią córkę 30.08.09, 13:48 ??? Czy Ty sie dobrze czujesz?Bo jak dla mnie z tego watku wynika ze z Toba jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Mam głupią córkę 30.08.09, 14:02 A konkretniej o co chodzi? Bo z tego co rozumiem, to na razie ty masz problem... Odpowiedz Link Zgłoś
gopio1 Re: Mam głupią córkę 30.08.09, 16:24 Głupią w sensie naiwną? Może po prostu jest idealistką - wcale nie musi widzieć świata takim, jakim Ty go widzisz. Może to, co Ty nazywasz ułudnym kokonem jest całkiem właściwym sposobem postrzegania. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Mam głupią córkę 30.08.09, 16:37 Daj dziecku spokoj. Tu sama wyszlas na glupia, niestety. Aby zobaczyc swiat takim jakim jest, nalezy patrzec swoimi wlasnymi oczami, a nie oczami mamuni czy tatunia. Nawet jesli kochaja ponad zycie i chcieliby.... ble ble ble. Wybacz ale niedobrze sie robi na sama mysl, ze ktos, nawet w najlepszej wierze, chcialby dziecku wyprac mozg i oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
per-vers Re: Mam głupią córkę 30.08.09, 21:43 Ale o co chodzi? Opisz dokładniej... Ile ma lat? 5latka z fantazją, czy 14latka - idealistka? Z Twojego postu wynika tylko, ze cos Cie w niej wkurza... Odpowiedz Link Zgłoś
desire83 Re: Mam głupią córkę 30.08.09, 22:33 co za matka mowi o swoim dziecku 'glupie'??? rece opadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia To nie córka jest głupia. 31.08.09, 14:30 To, że dziecko ma zdolności, jakich ty nie masz, i IQ, o jakim ty możesz pomarzyć, nie oznacza, że jest głupia. Wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
ola_motocyklistka Re: To nie córka jest głupia. 31.08.09, 16:43 Niedaleko pada jabłko od jabłoni Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Mam głupią córkę 31.08.09, 18:05 yesname to troll chyba jakiś? A my tu się niepotrzebnie wypowiadamy na taki bezsensowny wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Mam głupią córkę 31.08.09, 21:12 zadbaj, żeby się nie masturbowała - dziecięcy onanizm odcina dzieciaki od świata. No i rozmawiaj z nią o rzeczach mądrych i złożonych, tak jakby wszystko rozumiała. Pytaj ją o zdanie itd itd. Załóż, że jest od Ciebie mądrzejsza i traktuj jak autorytet, opowiadaj, dopytuj się, itd. Odpowiedz Link Zgłoś