mamamichalka 06.02.04, 22:05 Dziewczyny szukam piosenki z programu hugo Michaś za tym szaleje proszę jeśli ktoś ma jakieś namiary!!!!!!!!!!!Z góry dzxiękuję pozdrawiamy Monika mama Michałka 25-11-2002 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.04, 12:09 moze ktoś ma proszę pozdrawiamy pa i milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.04, 11:58 Ja poszukuję gadżetów z Hugo, zabawki, maskotki, plakaty do ramek dosłownie czego kolwiek, na urodziny dla małego znajomych. Uwielbia Hugo i to byłby wymarzony prezent. Proszę o pilną odpowiedź. Edyta mama Kubusia 19.02.2002 w razie czego adres na priv edytkat@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.04, 17:27 cześć chyba nikt nie ma tej piosenki a na stronie www.hugo.pl znajdziesz fajne obrazki my Michałkow wydrukowaliśmy włożyliśmy w ramke i bardzo Mu sie podoba wiec tylko tyle ci moge [podpowiedziec pozdrawiamy monika,michałek,krzysiek papatki Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 10:46 Wychodzi taka gazetka - "Hugo" i do niej dołączane są różne gadżety. Była płyta z piosenkami, płyta z demami gry, opaska, a w najnowszym numerze nie wiem co jest. Płytę z piosenkami jakby co to mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 15:21 No witam jeśli byś mogła mi ją przesłać bylabym ci bardzo wdzięczna mój e-mail mamamichalka@NOSPAM.gazeta.pl z góry ci dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 15:25 to jeszcze raz ja jakbyś miala tą pltkę na kompie i mogłabyś mi wysłać na gadu- gadu mój nr. to 7860189bo właśnie dowiedziałam się że na e-maila nie można więc ci dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maxia Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.04, 18:26 Ojej...a Maxio tak kocha Hugusia, a gazetki nigdzie nie możemy nabyć ;-( Jeśli macie napiszcie proszę jakieś dane do prenumeraty. I w ogóle jak jednak znajdziecie jakieś Hugowe gadżety to piszcie! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaww Do mamy Maxia 12.05.04, 08:10 prenumerate mozna zam ówić telefonicznie 022-810-65-79 lub przez internet hugo@msz.com.pl Koszt 11 zeszytów i koszulka z Hugo 64,9 albo 5 zeszytów i kubek za 29,5 . Pozdrawiam mama Kuby, który uwielbia gry Hugo Odpowiedz Link Zgłoś
paola76 Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 00:06 Moj synek Michas tez szaleje za Hugo, prosze wiec przeslij mi tez te piosenki, moj nr gg : 7866993. Bardzo z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.04, 13:55 Witam Czy moglabym dowiedziec sie kto to ten Hugo i kiedy go mozna ogladac. Dla jakiego to wieku? Pozdrawiam Asia, Maciuś i Mateuszek Odpowiedz Link Zgłoś