Dodaj do ulubionych

Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06.02.04, 22:05
Dziewczyny szukam piosenki z programu hugo Michaś za tym szaleje proszę
jeśli ktoś ma jakieś namiary!!!!!!!!!!!Z góry dzxiękuję pozdrawiamy

Monika mama Michałka 25-11-2002
Obserwuj wątek
    • mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.04, 12:09
      moze ktoś ma proszę pozdrawiamy pa i milego dnia
      • mamkube Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.04, 11:58
        Ja poszukuję gadżetów z Hugo, zabawki, maskotki, plakaty do ramek dosłownie
        czego kolwiek, na urodziny dla małego znajomych. Uwielbia Hugo i to byłby
        wymarzony prezent. Proszę o pilną odpowiedź.
        Edyta
        mama Kubusia 19.02.2002
        w razie czego adres na priv edytkat@poczta.onet.pl
        • mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.04, 17:27
          cześć chyba nikt nie ma tej piosenki a na stronie www.hugo.pl znajdziesz fajne
          obrazki my Michałkow wydrukowaliśmy włożyliśmy w ramke i bardzo Mu sie podoba
          wiec tylko tyle ci moge [podpowiedziec pozdrawiamy monika,michałek,krzysiek
          papatki
          • kathy38 Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 10:46
            Wychodzi taka gazetka - "Hugo" i do niej dołączane są różne gadżety. Była
            płyta z piosenkami, płyta z demami gry, opaska, a w najnowszym numerze nie
            wiem co jest. Płytę z piosenkami jakby co to mam.
            • mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 15:21
              No witam jeśli byś mogła mi ją przesłać bylabym ci bardzo wdzięczna mój e-mail
              mamamichalka@NOSPAM.gazeta.pl z góry ci dziękuję i pozdrawiam
            • mamamichalka Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 15:25
              to jeszcze raz ja jakbyś miala tą pltkę na kompie i mogłabyś mi wysłać na gadu-
              gadu mój nr. to 7860189bo właśnie dowiedziałam się że na e-maila nie można
              więc ci dziękuję
              • mama_maxia Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.04, 18:26
                Ojej...a Maxio tak kocha Hugusia, a gazetki nigdzie nie możemy nabyć ;-( Jeśli
                macie napiszcie proszę jakieś dane do prenumeraty. I w ogóle jak jednak
                znajdziecie jakieś Hugowe gadżety to piszcie!
                Pozdrawiam serdecznie!
                • dorotaww Do mamy Maxia 12.05.04, 08:10
                  prenumerate mozna zam ówić telefonicznie 022-810-65-79 lub przez internet
                  hugo@msz.com.pl Koszt 11 zeszytów i koszulka z Hugo 64,9 albo 5 zeszytów i
                  kubek za 29,5 .
                  Pozdrawiam mama Kuby, który uwielbia gry Hugo
              • paola76 Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 00:06
                Moj synek Michas tez szaleje za Hugo, prosze wiec przeslij mi tez te piosenki,
                moj nr gg : 7866993. Bardzo z gory dziekuje.
    • asiunia73 Re: Hugo poszukiwany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.04, 13:55
      Witam
      Czy moglabym dowiedziec sie kto to ten Hugo i kiedy go mozna ogladac. Dla
      jakiego to wieku?
      Pozdrawiam
      Asia, Maciuś i Mateuszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka