aolechowska 24.10.04, 20:53 dla mojej niespełna trzyletniej córki poszukuję nagranego na wideo z tv filmu o dużym misiu w niebieskim domu, czy ktoś z Państwa przypadkiem ma? Proszę o kontakt pod adresem aolechowska@gazeta.pl, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzwigalka Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 26.10.04, 11:54 moje dziecko uwielbia tą bajke, codziennie ją ogląda na programie mini-mini w kablówce, mogę nagrać jeśli chcesz, gdzie mieszkacie?napisz dzwigalka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aolechowska Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 13.11.04, 13:50 Droga dzwigalko, czy wszystko u was ok? jakiś czas temu odpowiedziałaś mi na moje pytanie o misia w dużym niebieskim domu, podałam adres, prosiłam tez o wasz, żeby wysłać kasetę, czekam i czekam, i czekam, jesli możesz odezwij się, proszę. mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś
anuszkaa Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 13.11.04, 15:29 Może Twoją malutką ta stronka chociaż troszkę pocieszy? Pozdrawiam. disney.go.com/disneychannel/playhouse/bear/bear_home.html Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 15.11.04, 19:23 Napisałam na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aolechowska Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 25.11.04, 07:49 dziekuję, stronka fajna, narazie ja się pobawiłam, bo mojej małej jeszcze nie wprowadziłam w świat komputerów, ale kto wie, może juz niedługo obie skorzystamy,pozdrawiam, Agnieszka z Julką Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 22.11.04, 00:51 Już kilka dni temy napisałam na gazetowy. Odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
demiura Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 22.11.04, 13:11 Podziwiam odwagę pisania domowego adresu na publicznym forum. Naprawdę podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aolechowska Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 23.11.04, 07:16 Dziekuję, że mi zwróciłes (łaś) na to uwagę, czy moge to jakoś skasować? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demiura Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 23.11.04, 10:22 Najlepiej napisz do moderatora, on się tym zajmie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jezzik Re: do aolechowskiej 23.11.04, 21:58 2 posty, w ktorych podalas swoj adres usunelam. Jezzik- moderator forum "eZabawy" Odpowiedz Link Zgłoś
aolechowska Re: do aolechowskiej 25.11.04, 07:42 Bardzo, bardzo, bardzo dziekuję i pozdrawiam "Cztery słonie wesołe słonie, każdy kokardkę ma na ogonie... Odpowiedz Link Zgłoś