Dodaj do ulubionych

poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim domu!!!

24.10.04, 20:53
dla mojej niespełna trzyletniej córki poszukuję nagranego na wideo z tv filmu
o dużym misiu w niebieskim domu, czy ktoś z Państwa przypadkiem ma? Proszę o
kontakt pod adresem aolechowska@gazeta.pl, dziękuję
Obserwuj wątek
    • dzwigalka Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 26.10.04, 11:54
      moje dziecko uwielbia tą bajke, codziennie ją ogląda na programie mini-mini w
      kablówce, mogę nagrać jeśli chcesz, gdzie mieszkacie?napisz dzwigalka@gazeta.pl
      • aolechowska Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 13.11.04, 13:50
        Droga dzwigalko, czy wszystko u was ok? jakiś czas temu odpowiedziałaś mi na
        moje pytanie o misia w dużym niebieskim domu, podałam adres, prosiłam tez o
        wasz, żeby wysłać kasetę, czekam i czekam, i czekam, jesli możesz odezwij się,
        proszę. mama Julki
    • anuszkaa Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 13.11.04, 15:29
      Może Twoją malutką ta stronka chociaż troszkę pocieszy? Pozdrawiam.

disney.go.com/disneychannel/playhouse/bear/bear_home.html
      • hanka_79 Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 15.11.04, 19:23
        Napisałam na gazetowy.
      • aolechowska Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 25.11.04, 07:49
        dziekuję, stronka fajna, narazie ja się pobawiłam, bo mojej małej jeszcze nie
        wprowadziłam w świat komputerów, ale kto wie, może juz niedługo obie
        skorzystamy,pozdrawiam, Agnieszka z Julką
    • hanka_79 Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 22.11.04, 00:51
      Już kilka dni temy napisałam na gazetowy. Odezwij się.
      • demiura Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 22.11.04, 13:11
        Podziwiam odwagę pisania domowego adresu na publicznym forum. Naprawdę
        podziwiam.
        • aolechowska Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 23.11.04, 07:16
          Dziekuję, że mi zwróciłes (łaś) na to uwagę, czy moge to jakoś skasować?
          Pozdrawiam
          • demiura Re: poszukuję filmu o dużym misiu w niebieskim do 23.11.04, 10:22
            Najlepiej napisz do moderatora, on się tym zajmie.
            Pozdrawiamsmile
    • jezzik Re: do aolechowskiej 23.11.04, 21:58
      2 posty, w ktorych podalas swoj adres usunelam.
      Jezzik- moderator forum "eZabawy"
      • aolechowska Re: do aolechowskiej 25.11.04, 07:42
        Bardzo, bardzo, bardzo dziekuję i pozdrawiam

"Cztery słonie wesołe słonie, każdy kokardkę ma na ogonie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka