vidy 09.08.05, 17:08 Jak bylam mala mialam wszystkie plyty winylowe z bajkami, ktore mozna teraz kupic w serii bajki grajki. Czy ktos ma moze je nagrane i moze przeslac? Bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikorka25 Re: bajki - grajki 20.08.05, 18:19 Witam mam kilka bajek .Pisz na gazetowy adres Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ninia_agus Re: bajki - grajki 21.08.05, 21:29 Ja mam prawie wszystkie a niedlugo bede miala komplet. Piszcie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: bajki - grajki 02.09.05, 11:56 Dla dzieci w jakim wieku sa bajki - grajki? Odpowiedz Link Zgłoś
radomianka2003 Re: bajki - grajki 07.10.05, 15:17 to ja chetnie sie powymieniam radomianka2003@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mir-nap Re: bajki - grajki 06.10.05, 15:58 Przyłączam się prośby autorki postu: gdyby znalazł się ktoś chojny i wielkoduszny, kto zechciałby podzielić się nagraniami bajek-grajek, byłabym wiekuiście wdzięczna! Parę dni temu dowiedziałam się, że te wszystkie cudowne "Alicje w krainie czarów" i inne perełki, które pamiętam z dzieciństwa,zostały wznowione - i od tej pory nie mogę przestać o nich marzyć Mirelka Odpowiedz Link Zgłoś
oviec Re: bajki - grajki 11.10.05, 08:55 ja rowniez przyłączam się prośby autorki postu: gdyby znalazł się ktoś chojny i wielkoduszny, kto zechciałby podzielić się nagraniami bajek-grajek, byłabym wiekuiście wdzięczna! prosze o kontak.pzdr anna Odpowiedz Link Zgłoś