ewapolka1 22.10.05, 22:36 Czy znacie może piosenkę ze słowami "Lecą liście;...." Przeczytałam, że będzie się jej uczyło moje dziecko w żłobku ale nigdzie nie mogę znaleźć słów. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: Piosenka "Lecą liście.." 22.10.05, 23:02 Czy to jest tytuł tej piosenki? Bo jeśli nie, to z takimi słowami znam tylko jedną: Posypały się listeczki dookoła. To już jesień te listeczki z wiatrem woła. Lecą liście, lecą z klonu i kasztana. Będą z liści bukieciki złote dla nas. Nazbieramy, postawimy na stoliku, będzie radość z tych pachnących bukiecików. Odpowiedz Link Zgłoś
szkasik Re: Piosenka "Lecą liście.." 23.10.05, 09:18 Lecą liście z drzewa, bo to jesień już. Za jesienią zima krok za krokiem tuż. Hej, zbierajmy liście, liście malowane, Złotem i czerwienią pięknie przetykane. Lecą liście z drzewa, bo to jesień już. Za jesienią zima krok za krokiem tuż. Krok za krokiem tuż. Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze_b1 Re: Piosenka "Lecą liście.." 23.10.05, 15:46 A moze to piosenka: Poszla Ola na spacerek, na sloneczko,na wiaterek. A tu leca jej na glowe liscie zlote i brazowe... Mysli Ola:lisci tyle, bukiet zrobie z nich za chwile lalalalalalalala lalalalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
mammamija Re: Piosenka "Lecą liście.." 27.10.05, 19:05 Panie ze żłobka powinny chyba wywieszać repertuar do wglądu rodziców - w jakimś kąciku do tego przeznaczonym... W przedszkolach tak jest. M Odpowiedz Link Zgłoś
ewapolka1 Re: Piosenka "Lecą liście.." 28.10.05, 23:31 To jest żłobek i niestety nic takiego nie ma. Pytałam nawet Panią o teksty rożnych piosenek i wierszyków ale nie była chętna do pomocy Dziękuję bardzo wszystkim Ewa Odpowiedz Link Zgłoś