nathaly 25.11.03, 13:54 Do nowego numeru "Muratora" dolaczona jest plyta z gra "Bob Budowniczy". Moj 2,5 letni chlopiec jest zachwycony. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanikoluni Re: Gra Bob Budowniczy 25.11.03, 22:14 A mozesz coś wiecej na temat tej płyty powiedziec.. Chetnie kupie bo moja córka tez jest zachwycona Bobem Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 09:10 Też chciałabym wiedzieć, co jest na tej płycie? Ja mam grę Bob Budowniczy 2- Bob buduje park i nie wiem, czy to przypadkiem nie to samo? pozdrawiam- Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nathaly Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 09:43 Na plycie jest zestaw kilku prostych gier. Jedna z nich (ulubiona mojego synka) polega na naprawianiu kaloryfera, czyli dopasowywaniu kolejnych czesci pod wzgledem koloru i ksztaltu. Inne to np. wyscigi traktora z betoniarka, dekorowanie tortu dla Marty, szukanie miejsca gdzie ukryla sie Kicia. Ogolnie gry sa bardzo proste i polegaja na operowaniu klawiszami strzalek i spacji lub myszy. Dodatkowo b. fajnie zrobiona grafika. To tak w skrocie. Jesli chcecie moge opisac bardziej szczegolowo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aggau Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 15:07 Moja trzyletnia coreczka tez polubila te gre . Jej ulubione to zaganianie jezykow do tunelu i przystrajanie tortu. Grafika super, wskazowki czytane w sposob zrozumialy dla malucha, polecam. Cena gazety z plyta 9,90zl Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 18:00 A czy gra nadaje się dla 2,4 latka? Mój synek nie miał dotychczas wiele doczynienia z komputerem więc nie wiem czy da sobie radę? Odpowiedz Link Zgłoś
nathaly Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 19:38 Ta gra byla pierwszym kontaktem mojego Kacperka (11.02.2001) z komputerem. Wystarczylo mu ok pol godziny gry ze mna na kolanach, by zalapal, ze jak nacisnie strzalke to Bob bedzie sie poruszal. Ale nawet jesli jest jeszcze dla Twojego dziecka za wczesnie to Ty mozesz sie pobawic a on moze patrzec (podpowiadac). Gre mozesz tez na jakis czas schowac do szufladzy i wyciagnac ja jak bedzie wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 21:56 To i ja lecę jutro do kiosku. Pozdrawiam Daga z Jasiem (2) i Miką (10) www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=621&w=6909827 Odpowiedz Link Zgłoś
mkz5 Re: Gra Bob Budowniczy 26.11.03, 21:42 Dzięki za wiadomość o grze. Dzisiaj udało mi się kupić ostatni numer. Mój synek 3 latek jest zachwycony. Dzisiaj po raz pierwszy usiadł przy komputerze najpierw jako obserwator a póżniej sam rozbijał mur w grze Boba. Pozdrawiam Mirka Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki poskarze sie 27.11.03, 07:53 a ja polecialam do kiosku, kupilam gre, obiecalam maluchowi ze zaraz bedzie BOB w komputerze i upss... Nie chciala cholera odpalic, czegos tam żąda,jakis sterowników. A ja mam nowy komputer jeszcze golusienki, nie obrosly w rozmaite przydatne programiki.Musialam odpalic www.bobthebilder , tam tez jest parę gierek. Odpowiedz Link Zgłoś
michaas Re: Gra Bob Budowniczy -kto mi pomoże?:((( 09.05.04, 21:16 kto mi pomoże zdobyć tę wspaniała grę, niestety dopiero teraz sie o niej dowiedziałam, a w kioskakach juz tego numeru muratora nie ma, może ktoś mi ją przegra, odwdzięczę się czymś innym-prosze o odpowqiedż-mama michałka)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekx1 Re: Gra Bob Budowniczy 14.05.04, 21:58 cześć dziewczyny! mój 2 -letni synek uwielbia Boba codziennie chce aby mu czytać książeczki (ma ich bardzo dużo), ogląda bajkę, na wideo kolorujemy razem obrazki, kupuję mu gazetkę (miesięcznik) i byłby zachwycony tą grą o której piszecie. Niestety za późno dowiedziałam się o niej i jet już "nie do dostania". Proszę,może znajdzie się ktoś życzliwy kto przegra nm tą grę i wyśle (oczywiście kryję wszyskie koszty. Jeśli ktoś zdecyduje się nam pomóc podaję adres mojego konta kasiekx1@tlen.pl zgóry dziękuję Kasia z 2 -letnim Kubusiem Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Gra Bob Budowniczy 15.05.04, 07:32 Grę bob budowniczy w bardziej rozbudowanej wersji niz ta z muratora kupiłam w hipermarkecie za niecałe 20 zł (murator niecałe 10 zł), mam obie wiec mogłam porównać. Może w okolicach Waszego miejsca zamieszkania bylby dostępny bob w tej wersji, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Gra Bob Budowniczy - oddam 16.05.04, 21:50 Jezeli ktoras z Was jest z W-wy to mam oddania te plyte. Nie korzystamy z niej. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekx1 Re: Gra Bob Budowniczy 17.05.04, 22:25 ja nie jestem niestety z Warszawy ale pokryję wszystkie koszty przesyłki, jeśli więc koleżanko patyk.od.zosi. byłabyś tak uprzejma i zgodziła się wysłać nam tę grę to z góry bardzo, bardzo dziękuję. Jeśli się zdecydujesz wysyłam ci mój adres kasiekx1@tlen.pl, lub nr gadu gadu 1405735. Mój synek jest naprawdę zafascynowany Bobem Budowniczym, więc jestem pewna że ta gra sprawi mu ogromną radość Mama 2 letniego Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś