maewula 28.06.05, 19:32 do tej pory mały jest na bebiko3, napiszcie od kiedy można przejść na mleko krowie i w jaki najlepszy sposób jakie macie doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: mleko dla dwulatka 30.06.05, 16:37 Mój synek od kilku dni pije mleko krowie i nic mu nie jest! Ma 22 miesiące, teoretycznie dzieci dopiero w wieku 3 lat powinny zacząć pić mleko krowie, ale synek nie chce innego, zresztą odkąd odstawiłam go od piersi w ogóle nie pił mleka żadnego, dopiero po 7 miesiącach od odstawienia! Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: mleko dla dwulatka 30.06.05, 22:26 Ja mam córeczkę która w sierpniu skonczy dwa latka i jakiś mniej więcej miesiąc temu przeszłam na mleko krowie - Łaciate 2%. Małej mleczko smakowało i na początku nie widziałam żadnych przecieskazań. Jednak teraz od tygodnia walczymy z zatwardzeniami a przy okazji z lękiem przed nocnikczkiem. A obwiniam potroszę też zmianę mleka. Dlatego wróciłam spowrotem na Nan 2 Taka jest moja historia... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ada74 Re: mleko dla dwulatka 30.06.05, 23:24 Mój mały własnie skonczył dwa latka.Wcześniej pił nana wieczorem jadał kaszkę nestle,a teraz przeszłam na zwykłe mleko z kaszką manną,plus kakao i chyba mu to smakuje bo duzo wypija wieczorkiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś