elena70 06.07.06, 15:14 Co dziewczyny polecacie na upalny dzień oprócz chłodnika, którego nie lubimy. Nie mam zupełnie pomysłu na jutrzejszy obiad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia98 Re: Danie na upał 06.07.06, 15:22 ja naprzyklad dzisiaj robie salatke z piersi kurczka - wysmienita , szybko i najwazniejsze nie jest na goraco. Gotujesz piersi kurczka w osolonej wodzie, kroisz po ostudzeniu w kawaleczki, dajesz kukurydzy, czerwnej papryki, ogorek, cebulka, pomidor , wlasciwie mozesz dac wszystko co masz, przyprawy , jogurt do tego na koniec , super , zdrowo i pysznie... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Danie na upał 06.07.06, 22:58 monisia98 napisała: > ja naprzyklad dzisiaj robie salatke z piersi kurczka - wysmienita , szybko i > najwazniejsze nie jest na goraco. > Gotujesz piersi kurczka w osolonej wodzie, kroisz po ostudzeniu w kawaleczki, > dajesz kukurydzy, czerwnej papryki, ogorek, cebulka, pomidor , wlasciwie mozesz > > dac wszystko co masz, przyprawy , jogurt do tego na koniec , super , zdrowo i > pysznie... polecam sugeruję wizyte na Forum Kuchnia i na Galerii Potraw to kopalnie pomysłów u nas dominują sałaty w róznych konfiguracjach Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Pizza 06.07.06, 23:58 W kuchni mam saunę, nie chce mi się stać nad garami, pizza na zamówienie to jedyne, co dzisiaj przyszło mi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Danie na upał 07.07.06, 00:04 Sałatki, owoce, koktajle owocowe i oczywiście lody. A na obiad może tatr? Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: Danie na upał 07.07.06, 11:02 > A na obiad może tatr? Bleeee.... wszystko tylko nie tatar!!!!! Nigdy jakoś nie mogłam pojąć, do dziś zresztą nie pojęłam jak można jeść surowe mięso? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Danie na upał 07.07.06, 22:03 stypkaa napisała: > > A na obiad może tatr? > Bleeee.... wszystko tylko nie tatar!!!!! Nigdy jakoś nie mogłam pojąć, do dziś > zresztą nie pojęłam jak można jeść surowe mięso? i to jeszcze w upał chociaz dobrym carpaccio nie pogardzę Odpowiedz Link Zgłoś