05.10.06, 11:07
Mam jeszcze jedno pytanie czy takiej malutkiej istotce mozna dawac cos innego
do picia niz tylko wode? Dawalam jej rumianek ale dostala strasznej kolki i
dzieki kropelkom Esputicon jakos to bylo!! Prosze napiszcie co mozna dawac do
picia,bo tez ma problem z kupka raz na 2 dni a widze,ze sie napina i nic
tylko czasami baczki tak strasznie smierdzace,ze uciekamy z pokoju,wczoraj
jej pomoglam termometrem ale nie chce tego robic za kazdym razem prosze
pomocy!!!!
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: dopajanie 05.10.06, 11:38
      herbatka z kopru włoskiego.
    • zona_mi Re: dopajanie 05.10.06, 11:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062&a=31810478
    • emma77 Re: dopajanie 05.10.06, 11:49
      Witam,
      podaj jej herbatke ulatwiajaca trawienie firmy Hipp - moim zdaniem rewelacja
      (powyzej 1 m-ca). Z rumiankiem to jest tak, powiedziala mi to pediatra, ze
      trzeba wiedziec w jakim stezeniu sie go podaje. Nie pamietam, czy male, czy
      duze wlasnie ma dzialanie skurczajace a nie rozkurczajace, przez co sa bole
      brzucha. wherbatkach to stezenie jest dobrze dobrane. Biegnij do aptek lub
      hipermarketu, a zobaczysz, ze pomoze. Ja skorzystalam z rady kolezanki i
      zadzialalo. Moja tez robi kupy raz na dwa dni i sa zielonkawe, ale to normalne
      u dzieci karmionych sztycznie. Zawiera ono trudnoprzyswajalne zelazo, ktore sie
      utlenia i ma zielonkawy kolor.
      • meg.julia Re: dopajanie 05.10.06, 12:00
        witam, ja podawalam tez caly czas herbatke z hippa ulatwiajaca trawienie i
        podaje ja do dzis - mala ma 6 i pol m-ca. u nas tez byl problem z kupka, mala
        dostawala nawet debridat chyba do konca 3go m-ca o ile dobrze pamietam, zeby
        mogla sie wyproznic. lekarka zapisala debridat, bo widziala jaki problem
        sprawiaja jej nawet baczki a co dopiero kupka. przez problemy z kupka mala byla
        marudna i niespokojna nawet podczas snu. po debridadzie bylo ok. tez chyba 2
        albo 3 razy zastosowalam termometr, ale balam sie zeby nie przyzwyczaic.
        pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka