Gość: guest IP: *.* 20.06.01, 12:38 OD KIEDY I JAKIE HERBATKI DLA NOWORODKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: JEDZONKO IP: *.* 25.06.01, 15:02 Cześć,Herbatki firmy Hipp ( rumiankowa, koperkowa i chyba anyżkowa - w każdym razie z anyżkiem - podobno niemowlaki to lubią) praktycznie możesz podawać od 1 mies. życia ( nie jestem pewna czy nie można wcześniej ale to sprawdzisz na opakowaniu).Dostaniesz je w każdym hipermarkecie ale i tzw. osiedlowym możesz spróbować. Są jeszcze inne herbatki ale są dla trochę większych maluchów.PozdrawiamI życzę dużo miłych wrażen smakowych dla maleństwa.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: JEDZONKO IP: *.* 27.06.01, 07:35 Jesli dziecko jest karmione piersia to nie potrzebuje dodatkowych plynow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_c Re: JEDZONKO IP: *.* 27.06.01, 11:56 Ja mojemu maleństwu karmionemu piersią nie podawała do 4 miesiąca żadnych herbatek. Od czasu do czasu, gdy były upały, mały dostawał wodę z glukozą (zgodnie z zaleceniami pediatry). Ciężko było mi jedynie przekonać obie babcie , że dziecku moje mleko wystarczy.Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś