Dodaj do ulubionych

MLEKO-ile razy?

IP: *.* 09.07.01, 17:04
dziewczyny, mam problem. karmię swojego 9-io miesięcznego synka piersią 2 razy na dobę. innego mleka nie dostaje. oprócz tego jeszcze je kaszke mleczną, zupkę, kaszkę malinową deserek,soczek. nie wiem czy nie powinien dostawać więcej mleka, próbowałam dawać mu mleko modyfikowane ale nie chce(chcę odstawić od piersi).poradźcie co robić.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: MLEKO-ile razy? IP: *.* 19.07.01, 17:32
      Wystarczy mu to. Ja do 17 miesiąca karmiłam córkę tylko mlekiem z piersi i jednym jogurtem dziennie. Dopiero niedawno wprowadziłam kaszki na mleku sojowym.
      • Gość: guest Re: MLEKO-ile razy? IP: *.* 19.07.01, 21:51
        JA tez Zuzkę karmie tylko nocą (ma 13 miesięcy) piersia-czyli mleko.W dzień sporadycznie coś mlecznego moja dziecina chce przyswoic.Pewnie dlatego że walczyłysmy długo ze skazą białkową.Na razie jakoś starcza.PozdroMagda
    • Gość: guest Re: MLEKO-ile razy? IP: *.* 26.07.01, 21:16
      Agnieszka!!!!Jak szłam do pracy moja mała miala dokładnie 9 miesięcy i zadnego mleka oprócz piersi nie chciała. Pluła jak mogła. Dostawała tradycyjnie kaszę rano (mleczno-ryzowa z owocami). potem deser owocowy, zupe jarzynowa i juz potem ok. 16 piers i do wieczora jadla tylko to. Miałam przynajmniej tyle spokoju, że jak wracałam z pracy to nie musiałam sie martwic, że musze szybko cos gotowac. tak trwało do lat 2.Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka