Cześć!Piszę, bno mam problem a wiem, że WY macie pomysłów i rad bez liku więc mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Moja Ola ma 17 miesięcy i ostatnio przeżywa kryzysy nocne (czyt. budzi się w nocy). Domyślam się, że mala jest po prostu głodna, bo bardzo często oprócz mamy woła "am am". Nie chcę jej jednak podawać w nocy mleka, bo boję się o stan jej zębów. Poradźcie mi zatem co dawać takiemu szkrabowi na kolację i ewentualnie czym zagęszczać mleko. Ola toleruje wyłącznie mleko Humana 2 (do 13-ego miesiąca karmiona piersią a raczej mlekiem z piersi bo od samego początku niestety musiałam odciągać, bo moje kochanie nie chwycilo mi piersi - ale to już inna historia) i nie wiem jak je zagęszczać a raczej czym. Proszę, pomóżcie. Ta moja Olcia to taki mały szkrab, waga 10 kg przy wzroście ok.76cm (pocieszam się, że Asiunia Tyski też jest taka drobna) więc chciałabym ten jej wilczy apetyt jakoś wykorzystać.Z góry dziękuję za wszystkie rady.AśkaP.S. Niestety praca nie pozwala mi na aktywne uczestnictwo we forum, ale czytam prawie każdy list i czuję się z Wami bardzo związana