Dodaj do ulubionych

Nestle sinlac

IP: *.* 15.03.02, 10:52
Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym produkcie: Czy może stanowić on samodzielny posiłek? Czy trzeba dodać do niego jakąś kaszkę lub kleik?Jaką ma konsystencję? No i czy smakuje Waszym dzieciom? Rzućcie jakąś informacją , bo nie chcę go kupować tylko po to , żeby stał w szafce! Od razu dzięki!!!Pozdrawiam.ikasiaP.S. przy okazji - cena!
Obserwuj wątek
    • Gość: gemma Re: Nestle sinlac IP: *.* 15.03.02, 11:08
      O Sinlacu było pisane dość dużo - i na tym forum, i na forum Alergia. Poszukaj, a pewnie znajdziesz większość interesujących Cię informacji.Pozdrawiam :hello:gemma
    • Gość: plepla Re: Nestle sinlac IP: *.* 15.03.02, 11:36
      Cena za opakowanie ok. 20 zł. Sinlac może stanowić samodzielny posiłek. Sporządzony wg receptury na opakowaniu ma konsystencje budyniu - kleiku. Nie ma sensu więc dodawać do niego kaszki. Czytałam, że niektóre dziewczyny dodają przecery owocowe lub soczki. Moja Bestia (14,5 miesięcy) zjada na śniadanko porcję "czystego" Sinlacu. Czy jej smakuje? Ani się nim jakos wyjątkowo nie zachwyca ani nie pluje - czyli zjadliwe.PAT
    • Gość: ikasia Re: Nestle sinlac IP: *.* 15.03.02, 12:31
      Słówko do Gemmy : na forum jestem rzadkim gościem (brak czasu), nie śledzę więc wszystkiego , nie wiedziałam , że ten temat był już poruszany.A za info dziękuję - w wolnej chwili zacznę grzebać w głębszych pokładach forum.Słówko do Pleply(?):Cena niezła , a za resztę wiadomości - dzięki !!!Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka