Gość: iggs IP: *.* 03.03.03, 11:52 Jak to jest z tą zupką? Rozluźnia czy odwrotnie... A może podpowiecie co dać dziecku (około roczku) żeby "rozluźniło". Wiem, że są posty na ten temat i je czytałam, ale może coś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iggs Re: marchwianka IP: *.* 03.03.03, 11:54 Acha, bo zapomniałam, a co trzeba usunąć z diety, bo "utwardza"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: marchwianka IP: *.* 04.03.03, 21:20 nie wiem czy tylko moje dziecię tak ma, ale dziala nań kukurydza. Mikus 15msc uwielbia obgryzac kolby (tak od dwoch mscy). ziarenka nistety nie sa dokladnie pogryzione i laduja w pieluszce w calosci ale dzieki temu bardzo dobrze oczyszczają przwod pokarmowy działajac mechnaicznie. w mojej ksiazce napisali ze kukurydze dzidzia moze jesc a cale ziareka to normalne bo przewod pokarmowy jest jeszcze nie za dojrzaly. tylko trzeba dosc dlugo gotowac, tak na bardziej miekko niz dla siebie.kukur z puszki działała tak samo.ale to takak moja metoda, odkryta przez przypadek, ale najzupelniej zdrowa. terapie stosuje po wizytach u kolezanek gdzie mikusobzera sie ciachami i czekolada. pa kama Odpowiedz Link Zgłoś