magda065 19.06.08, 19:23 u mojego 6 tyg. synusia stwierdzono skazę białkową, karmię piersią, piszcie proszę co mam jeść aby dostarczyć mu wapnia, i by moje mleko było treściwe dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: POMOCY!!! SKAZA 19.06.08, 19:43 zajrzyj na forum "alergie": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578 albo zapytaj p. Moniki na "karmienie piersia": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=570 Odpowiedz Link Zgłoś
ariwlet Re: POMOCY!!! SKAZA 19.06.08, 19:55 też przez to przeszliśmy schudłam bardzo! na początku jadłam chleb suchy, kurczaka z grila, ryż,dżem morelowy, stopniowo było lepiej ale ciężko - karmiłam 10mcy. jeśli chodzi o witaminy to kup wapno do rozpuszczania i witaminy dla kobiet karmiących. Odpowiedz Link Zgłoś
wikloda Re: POMOCY!!! SKAZA 19.06.08, 21:02 Nie jadłam prawie nic taką miałam dietę . Moja pediatra mi powiedziała STOP!!!Zaczynasz jeść wszystko i smaruj buźkę kremem Cutebaza o dziwo nie jest nic gorzej a nawet po tym kremie widzę znaczną poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś