aneczka_x0 12.04.09, 18:38 od jakich przecierów najlepiej zacząc jabłko??i co jeszcze??to wszystkie owoce sie gotuje??dodam ze córeczka ma dopiero ponad 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: przeciery owocowe 12.04.09, 18:45 jablka, gruszki, sliwki, brzoskwinie, morele, banany. Nie gotowalam zadnych z ww. owocow. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_x0 Re: przeciery owocowe 12.04.09, 18:47 ale zaczynając tez nie musze gotowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: przeciery owocowe 12.04.09, 18:53 aneczka_x0, ja nie w temacie, ale: na dwóch pierwszych stronach widnieje 16 ! założonych przez Ciebie wątków, z czego większość dotyczy żywienia. idziesz na rekord, czy co? a tak serio, to nie możesz założyć jednego sensownego wątku i wypunktować w nim wszystkich dręczących Cię pytań? w ten sposób powstaje straszny bałagan na forum. nie mówiąc już o tym, że odpowiedzi na większość Twoich pytań można bez problemu znaleźć korzystając z wyszukiwarki, bo te kwestie były poruszane wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_x0 Re: przeciery owocowe 12.04.09, 19:06 carolinecat ja ciebie nie prosze o pomoc wiec nie musisz jej udzielac ani pisac mi o tym...bo da inne osoby które bez problemu mi pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: przeciery owocowe 12.04.09, 19:31 przeceniasz moje intencje, ja nie mam najmniejszego zamiaru Ci pomagać, grzecznie proszę tylko, żebyś przestała mnożyć wątki na tematy, które wielokrotnie były omawiane i zaczęła korzystać z wyszukiwarki, zgodnie z regulaminem forum. na forum są setki użytkowniczek, jakby to wyglądało, gdyby codziennie każda z nas zakładała po kilka wątków w stylu: kleik ryżowy, kleik ryżowy na mleku, kaszka, gluten, zupki, przeciery owocowe, itd. itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: przeciery owocowe 12.04.09, 19:02 aneczka_x0 napisała: > ale zaczynając tez nie musze gotowac?? nie, nie musisz, ale po kazdej nowosci obserwuj dziecko, czy nie ma jakis niepokojacych objawow, czy dolegliwosci i nie mieszaj kilku owocow naraz, bo trudno bedzie Ci zidentyfikowac te, ktore, ewentualnie, nie sluza dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: przeciery owocowe 12.04.09, 20:07 Gotowane mniej alergizują,trochę lepiej się trawią można tak zacząć. Ale jak dziewczyny piszą dawały normalnie i też dobrze. U mnie wcześniak, więc bardziej uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: przeciery owocowe 13.04.09, 11:49 Żadnych owoców nie gotowałam. Początkowo dawałam ze słoików, później dołączyłam świeże. Jabłko, gruszkę trę na tarce, banana rozgniatam widelcem. Odpowiedz Link Zgłoś