damian107 17.07.09, 08:47 macie jakiś dobry sprawdzony przepis czy jako dodatki do nadziewania nadają się papryka pieczarki pomidory koktajlowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: szaszłyki z grlla 17.07.09, 08:54 nadaje się wszystko..jak lubisz takie połączenie, to i jabłko z filetem z kurczaka smakuje. U nas i ogórki kiszone były. A to co wymieniłaś, to nie koniecznie jako dodatki, wszystko razem i bez mięsa, też smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble Re: szaszłyki z grlla 17.07.09, 09:14 pomidorów koktajlowych nie próbowałem ale musi być cebula i boczek. papryka i pieczarki są jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma1975 Re: szaszłyki z grlla 17.07.09, 10:24 A ja robię jutro takie- polędwiczki wieprzowe marynuję przez kilka godzin w gotowej marynacie lub sama coś przygotowuję. Nadziewam kawałki polędwiczek, cebulę białą i czerwoną, kawałki boczku wędzonego, pieczarki, cukinie, ogórek kiszony, bakłażan. Pycha!!!! Jak nie mam polędwiczki to pierś z kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś