Dodaj do ulubionych

Przenosiny gorzowskich targowisk

14.07.05, 16:03
Nie uwierze,dopoki nie zobacze.Lobby zamknietego i elitarnego towarzystwa
gorzowskich milionerow,zaczynajacych na aluminiowych lozkach,a robiacych
gigantyczna kase tylko z powodu lokalizacji bylo silniejsze w Gorzowie od
polaczonych sil Watykanu i calego swiatowego kosciola.Wszyscy byli dobrze
oplaceni i dostawali regularne dzialki z monopolu.Dlatego upadek najbardziej
skorumpowanej struktury w miescie jawi mi sie nadal jako mrzonka...
Obserwuj wątek
    • Gość: BOŻENA Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:36
      DLACZEGO JEST WZMIANKA O PRZENIESIENIU
      RYNKU Z NADBRZERZNEJ NA UL. CICHOŃSKIEGO.
      BYŁO UZGODNIONE W URZĘDZIE MIASTA
      Z PANEM JĘDRZEJCZAKIEM I GUZĘDĄ,
      ŻE OSOBY KTÓRE PRZEJDĄ NA W/W
      ULICĘ MIAŁY ZAJĄĆ DOTYCHCZASOWY PLAC
      KTÓRY OBECNIE ZAJMUJE PARKING.
      BYŁA EWENTUALNOŚĆ, ŻE GDYBY CHCIAŁO PRZEJŚĆ
      WIĘCEJ OSÓB Z NADBRZEŻNEJ TO BYŁO W PLANIE
      WYBURZENIE CIEPŁOWNI PRZY CICHOŃSKIEGO.
      DLACZEGO TWIERDZI SIĘ TERAZ NA ŁAMACH INTERNETU
      ŻE GDYBY BYŁA WIĘKSZOŚĆ CHĘTNYCH DO PRZENOSIN TO
      ŁASKAWIE PAN RYBKA UDOSTĘPNI PARKING " A CO Z KOTŁOWNIĄ"
      WOBEC TEGO GDZIE MIEJSCE DLA KUPCÓW !!!
      • 2yoo4yoocorne2 Pani Bozenko!Miejsce kupcow jest w Wawrowie... 14.07.05, 18:46
        ...albo w Bogdancu.Chlam,jaki od poczatku serwujecie na Nadbrzeznej wola o
        pomste do nieba.Te jednorazowe ciuchy za identyczny pieniadz prawie,co
        jakosciowo lepsze ze prawdziwych sklepow.Dlatego uwazam,ze wasze miejsce jest
        albo na wysypisku albo w Wawrowie.Tam handlujta do smierci...
        • Gość: gorzowianin Re: Pani Bozenko!Miejsce kupcow jest w Wawrowie.. IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.05, 18:57
          Masz pan rację.
          • Gość: BOŻENA KUPIEC Re: Pani Bozenko!Miejsce kupcow jest w Wawrowie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:24
            WAWRÓW JEST ZAREZERWOWANY DLA GORZOWSKIEGO RATUSZA
            KAŻDY URZĘDNIK CO PRZYJDŹIE NAD WARTĘ BĘDZIE DO NIEJ
            WRZUCONY TYLKO NIECH NAUCZY SIĘ PŁYWAĆ
            Z POZDROWIENIAMI RATOWNIK BOŻENA
            • Gość: GRZYB Re: Pani Bozenko!Miejsce kupcow jest w Wawrowie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:28
              nie wiem gdzie mam sprzedać
              grzyby które zebrałem w lesie
              cz kupcy z nadbrzeżnej udostępnią
              mi miejsce do handlu !!!
              zbieram tylko grzyby ekologiczne !!!
              • Gość: Bob Re: Pani Bozenko!Miejsce kupcow jest w Wawrowie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.05, 21:08
                Szanowny Grzybie!
                Przywieź grzyby do Wrocławia, albo do Szczebrzeszyna, albo zanieś na Cichońskiego.
                Pozdrowienia dla Wszystkich
                Wrocławianin
            • Gość: Enola Gay Pani Bozenko!Czy ja z pania kiedys w kiosku... IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.07.05, 19:28
              nie toczylem bylem dlugich dysput o skradzionym samochodzie,przemycie
              papierosow i niewdziecznosci kobiet gorzowskich,a Malgorzat zwlaszcza?
            • Gość: Scott1 Re: Pani Bozenko!Miejsce kupcow jest w Wawrowie.. IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 19:11
              Jestem pewien , ze jestes handlara z tego bazaru. Tresc i styl sie zgadza.
              Wiedz tylko puchu marny , ze TJ likwiduje to targowisko wysylajac tylko jedna
              kontrole z UKS. Sama sie utop bo tuman jestes.
    • Gość: jan kolski Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 17:11
      Handel trzeba cywilizować, to nie ulega wątpliwości!Zdumiewające od lat w
      Gorzowie jest tylko to, że nie wspiera się gorzowskiego biznesu, lecz lekką
      ręką sprzyja obcemu, zagranicznemu kapitałowi.Każda decyzja o lokalizacji
      nowego super, czy hipermarketu jakoś dziwnie podejmowana jest jakby kuchennymi
      drzwiami.Mogę założyć się o każde pieniądze, że z terenem przy ul. Przemysłowej
      będzie tak samo!Pośpiech jaki towarzyszył uchwalaniu planu zagospodarowania d.
      terenu Ursusa nie był przypadkowy (taki też był w przypadku Hita czy ostatnio
      Tesco),bo firma z Niemiec , która wcześniej "zaklepała" sobie tą lokalizację
      już od dawna szykuje dokumentację projektową.Po co więc ten przetarg, skoro
      wiadomo kto go wygra. Warunki przystąpienia do przetargu będzie mogła spełnić
      tylko ta jedna firma, bo konkurencja na przygotowanie swojej koncepcji będzie
      miała tylko kilka tygodni.Znany jest zwycięzca, wiadomo ile zapłaci , bo już w
      ubr.wice Jankowski stwierdził, że miasto oczekuje za działkę 4,5 mln zł.Pójdzie
      więc super atrakcyjna nieruchomość w samym środku miasta za przysłowiowe
      grosze, gdy przy normalnej zdrowej konkurencji można za działkę dostać
      conajmniej 3- 4 razy więcej i jeszcze utargować z inwestorem, żeby rzucił kasę
      na przebudowę układu drogowego, bo taki jest obowiązek inwestora jeśli jego
      inwestycja spowoduje zakłocenia w komunikacji lokalnej.Ale kogo to interesuje,
      najlepiej zwalić wszystko ,jak to robią dziennikarze,na kupców, że są
      niereformowalni i zacofani.A ci dzielni dziennikarze i to bidne społeczeństwo
      nadal nie kumają , że te pieniądze, które przejdą Miastu koło nosa to nasza,
      mieszkańców- podatników wspólna kasa!!!Policzcie ile za te utracone miliony
      można wyremontować dróg,szkół, czy zrujnowanych kamienic...
      • Gość: Scott1 Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.05, 17:42
        Oj, Bozena kupiec i ten Grzyb chyba powinniscie chodzic razem pod reke.
        Biadolicie nad swoim losem. Czasy sa trudne do inwestowania ale taki rodzaj
        handlu niestety juz sie konczy. Prosze tylko nie mowic , ze ludzie nie maja
        pieniedzy i dlatego nie kupuja. Mysle ,ze gdy beda mieli pieniadze do tego
        Waszego bajzlu juz nikt nie przyjdzie. Chamstwo Waszych kupcow przekracza
        wszelkie granice. Sprzedaz z papierosem w gebie czy tez przeklenstwa plynace z
        Waszych kioskow nie przysporza Wam klientow. Czasami strach zabrac tam dzieci.
        Ludzie nie spogladajcie na Bialorus, to nie jest dobry przyklad. Wezcie kredyty
        i sprobujcie wreszcie zrobic cos konkurencyjnego dla rozrastajacej sie sieci
        hipermarketow. Handel w ladniejszych kioskach to tylko ladniejszy handel ale
        czy bedzie skuteczny?
    • Gość: wwww Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.services.cnrs.fr 16.07.05, 18:14
      sklepikarze z ich cenami wonw
      • Gość: xxx Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 13:48
        to nie kupuj tam masz jakiś przymus
    • e_werty Re: Przenosiny gorzowskich targowisk 16.07.05, 23:50
      "...Prezydent zerwał z kupcami umowę, gdy ci nie płacili za dzierżawę..."

To wyjaśnia wszystko...

złodziejska banda "kupcow"...!!!!
      • Gość: xxx Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 13:49
        jesteś pewny
        • e_werty Re: Przenosiny gorzowskich targowisk 17.07.05, 14:06
          Tak napisali...

P.S.

co prawda na płocie było napisane "dupa" - pogłaskałem i drzazga mi wlazła...

ale w końcu opieram się na nieobiektywnych info z tego forum - a temat, tak
          naprawde mnie wali... więc nie będzę sprawdzał wiarygodności tejże info...
          • Gość: zzz Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 17:07
            to po co wogóle sobie głowę zawracasz i odpisujesz daj sobie na wstrzymanie
            • e_werty Re: Przenosiny gorzowskich targowisk 17.07.05, 17:38
              e tam...

czasami bywa zabawnie...

przecież od tego jest forum...

piszesz bzdury - zakałdając że nikt o zdrowym rozsadku nie potraktuje ich
              powaznie - (ja ostrzegam przed takim podejsciem do moich postów!!!)
              • Gość: zzz Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 19:28
                werty zejdz na ziemię bzdury to Ty piszesz zabawny też jesteś ale w innym
                sensie dosłownie Ci nie napiszę domyśl się
            • e_werty Re: Przenosiny gorzowskich targowisk 17.07.05, 17:49
              P.S.

no i świetny temat dla "copywritera" - łapiesz byle jaki temat i wyciągasz -
              sens albo bezsens...

takie wprawki w "konstruowaniu" tekstów dla klienta - na dowolny temat, który
              mnie absolutnie nie interesuje... a muszę coś napisać...

Pa!
              • Gość: zzz Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 19:14
                poprostu za dużo na słońcu przebywasz
                • e_werty Re: Przenosiny gorzowskich targowisk 17.07.05, 20:51
                  "...poprostu za dużo na słońcu przebywasz..."

przeczysz sam sobie... jeżeli mi (według ciebie) słońce szkodzi... to jak mam
                  się domyslac o co ci chodzi?

P.S.

A na słońcu byłem przez chwilę - szedłem na Kazimierz po jedzenie... i tyle
                  tego słońca załapałem że hej!!!
                  • Gość: zzz Re: Przenosiny gorzowskich targowisk IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.05, 21:03
                    o key żartowałam też potrafię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka