Dodaj do ulubionych

TROCHĘ MNIEJ JADU ... A WIĘCEJ KULTURY!!! c.d.

06.09.05, 16:01
Niesamowite! Tyle jadu i nienawiści! Większości z tych osób "światłych i
wykształconych" nie znam! ba! Może dlatego, że ja pracowałem w wielu
poważnych instytucjach, a i dziś pracuję dla jednej z największych firm
handlowych w Europie. Na marginesie dodam, że w firmie tej znaczący kapitał
mają Syryjczycy, a ja przecież jestem prezesem Stowarzyszenia Polsko-
Syryjskiego. I CO TERRORYSTA???... Cóż! Tym "od jadu" pozostaje pisanie
pełnych nienawiści e-maili. Cóż, jak się skończyło studia i JEST SIĘ NIKIM,
to boli gdy człowiek bez studiów WCIĄŻ "spada na cztery łapy". Boli, boli!!!!
W tym miejscu pozdrawiam Sebastiana z Berlina! Jełopom z tego forum
przypomnę tylko, że ten człowiek studiował ekonomię w Berlinie i Paryżu, a
fakt, że nie pisz dobrze po polsku o niczym nie świadczy. O WIELU RZECZACH
ŚWIADCZY NATOMIAST BŁAZEŃSKIE WYPISYWANIE I OBRAŻANIE JEGO ORAZ TEJ
DZIEWCZYNY, że "szorują tam kible". Na miły Bóg! Gorzowskie czubki,
opamiętajcie się, bo w ten sposób tylko wystawiacie sobie opinię!!!! Wasze
teksty również nie błyszczą gramatyczną poprawnością, a niejdnokrotnie
zawierają błędy ortograficzne.
I na koniec. Oskarżacie, oskarżacie, a przecież nikt z was ze mną nie
współpracował (no może poza Markiem Arentem, który pisze o jakiś 50 zł, a
zapomniał o kilkuset winnych mi...ale to szczegół).
JEŚLI MACIE NA TYLE ODWAGI LUB CHOCIAŻBY UCZCIWOŚCI TO PO PROSTU DO MNIE
ZADZWOŃCIE (podaję tel. 0 697 101 260) lub napiszcie e-maila
(r.baginski@interia.pl) i wystawcie fakturę, rachunek lub po prostu
upomnijcie się o to, czego z całą pewnością nigdy nie było. Dlaczego???? Bo
nie znamy się!
OPISUJECIE PRZEMKA SAMOCIAKA ŻE KOMUŚ JEST COŚ WINIEN! A"GUZIK
PRAWDA"!!!! DZIENNIKARZE PRZEŚWIETLILI GO JUŻ DOKŁADNIE I NIC, NIKOMU NIE
JEST WINIEN!!! PO CO WIEC TEN JAD??? BURAKI.....przy czym określenie to
odnosi się tylko do tych, którzy nie mając za grosz kultury obrażają innych,
którzy mają odmienne zdanie. Szkoda mi Was, bo jak mówi moja córka..."Wam tak
już zostanie"!!!
Pozdrawiam
ROBERT BAGIŃSKI
Bez studiów, ale zawsze mądrzejszy od Was...znów określenie "od Was" odnosi
się do tych bez kultury i "kindersztuby".
Obserwuj wątek
    • budrys77 Re: TROCHĘ MNIEJ JADU ... A WIĘCEJ KULTURY!!! c.d 06.09.05, 16:07
      Jeśli to rzeczywiście TY "boski" Robercie, to wracaj na gorzowskie salony:)
      Brakuje mi miss mokrego podkoszulka i kandydata promującego opodatkowanie
      prostytutek jako jeden z głownych punktów programu politycznego:P Życie bez
      Ciebie jest nudne i bezbarwne:) hehe
      Ps. co tam u prokuratora bo plotki krążą żeś trafiony?
      • Gość: Robert Bagiński Re: TROCHĘ MNIEJ JADU ... A WIĘCEJ KULTURY!!! c.d IP: 82.160.54.* 06.09.05, 16:14
        Tak, to ja! Hm...macie probloem.Jednak NIE TRAFIONY! Nie trafiony, bo od
        poczatku tak było. Mogę odpowiadać za swoje błędy i przewinienia, ale nie będę
        tego robił za przekręty, przestępstwa i nadużycia pracowników firmy,
        którą "Gazeta" wymieniła w swoim artykule. Na szczęście policja i prokuratorzy
        to ludzie rozsądni. Wezmą się za tyłki tych, którzy "nakręcili całą sprawę"...
        Pozdrawiam i dziękuję za normalny ton dyskusji - choć prześmiewczy - bo to
        na "Forum" raczej wyjątek...
        ROBERT BAGIŃSKI
        • Gość: AGNIESZKA Re.witam P.Robercie IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.05, 18:25
          Czekam na odpowiedz pozdrawiam
          • czar666 Gratulacje za super pomysł, Robercie!!! 06.09.05, 18:38
            Robert, chłopaku, ja zawsze wierzyłam w twój potencjał TFUrczy, a teraz tylko
            potwierdziłes moją o sobie opinię. Tak nakręcić, i to tylko jednym postem,
            reklamę swojej osoby...nono:)
            p.s. Pozdruffki dla wszystkich, którzy tak chętnie wzięli udział w promocji
            Roberta Bagińskiego i tak zawzięcie z nim dyskutowali, pomagając tym samym w
            jego kampanii reklamowej.
            • Gość: xxx Re: Gratulacje za super pomysł, Robercie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:41
              jego kampanii reklamowej

do czego? Będzie startował na Sędziego Sądu Administracyjnego???
              • Gość: AGNIESZKA Re: Gratulacje za super pomysł, Robercie!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.05, 18:44
                Z PEWNOŚCIĄ TAK !!!
      • kolega-sebastian Polska potrzebuje ludzi sukcesu! 08.09.05, 16:10
        ...Cóż! Tym "od jadu" pozostaje pisanie
        pełnych nienawiści e-maili. Cóż, jak się skończyło studia i JEST SIĘ NIKIM...

Jest zalosne ze coraz wiecej absolwentow uczelni wyzszych w Polsce nie ma
        pracy. Mlodzi ludzie z dobrym wyksztalceniem sa na bezrobociu - zalosne! Ale w
        zyciu liczy sie wiecej niz wyksztalcenie, w zyciu liczy sie odwaga, spryt,
        inteligencja, umiejetnosc podejmowania ryzyka...
        Wielu ludzi (byc moze) nie zrozumialo demokracji i wolnego rynku w Polsce,
        sadzi ze jak ma wyzsze wyksztalcenie to praca, stanowisko, pieniadze przyjda
        same, ale tak nie jest. W Niemczech mozna bylo podobna mentalnosc zauwazyc u
        ludzi w nowych Bundeslandach... Sadzili ze jak za Komuny wszystko przyjdzie z
        gory!

Szanowni goscie na forum - oszczedzcie sobie tej sakastycznej zazdrosci u P.
        Roberta. Polska potrzebuje ludzi sukcesu, odwaznych, sprytnych i inteligentnych.

Pozdrawiam!
        Sebastian

• Gość: Bernard Re: Polska potrzebuje ludzi sukcesu! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.09.05, 04:05
          Hey kolega-sebastian,
          Masz przyjacielu racje...
          Jedyny problem w tym, ze Baginski jest sumbolem politycznej kleski... i
          wszystkiego co jego "publikacje" na forum przynisly...
          Jak to ma byc "sukcez dla Gorzowa" to ja raczaj w jakiejs przyzwoitej klesce
          bylbym zainteresowany...
          Pozdrawiam
    • Gość: ciekawski Re: TROCHĘ MNIEJ JADU ... A WIĘCEJ KULTURY!!! c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:28
      Robert...
      wystawiłbym ci faktury za to co dla ciebie robiłem...
      zebraloby sie kilkaset zł...
      ale tak sobie myśle, ze jeżeli te kilka lat bez tej kasy przeżyłem...
      przezyje i nadal... ale w spokoju i bez smrodu który sie za toba wlecze jak za
      taborem...
      na bagna twoich niecnych machlojek nie mam ochoty wchodzic...
      w moim zyciu trafiłes się jak gó.. na bucie...

juz je wytarłem...
    • Gość: Bernard Rozglos za wszelka cene!!!! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 07.09.05, 05:56
      Hey baginski,
      Zadalem Ci to pytanie jakis czas temu...
      Nie odpowiedziales...
      Powtorze:
      Po jaka cholere otwierasz te watki???
      Nie to ze nie mozesz... Oczywiscie jestes zarejestrowany.....
      Chodzi mi o intencje...
      To nie moze byc czescia zadnek kampanii (co podejzewaja niektorzy) ,to
      oczywiste, poniewaz wiecej ludzi swoim prostackim jezykiem obrazasz niz
      przyciagasz...
      To nie moze byc proba wytlumaczenia sie z czegokolwiek, bowiem niewinne osoby z
      natury...milcza...
      Ty starasz sie swoje problemy zagadac na smierc!!!
      Czy po kleskach w poprzednich przedsiewzieciach starasz sie znalezc satysfakcje
      na forum???
      Powinienes wiedziec ze jest tu wystarczajaca ilosc pacanow by cie poparli lub
      skopali...
      Na to liczysz???
      Rozglos gdziekolwiek i za kazda cene???
      Cokolwiek to jest... Wyglada zalosnie...
      Jak, za przeproszeniem, skomlenie kundla...
      Moze nie polubia, ale pozaluja...
      Pozdrawiam i marzenia o polityce racze porzucic...
      PS. Tobie naprawde ktos placi???
      Jesli w biznesie jestes w 10% taki jak na forum ..to ..jestes swietnym
      kandydatem na "nienadajacego sie do wspolopracy z ludzmi...
      Te twoje informacje dotyczace swietnej kariery... nie pasuja do obracu...
      Albos madry (nie widac) albos pacan i kariery nie ma...
      Nie ma tez nic po srodku...

• annaczar Re: Rozglos za wszelka cene!!!! 07.09.05, 17:44
        To nie moze byc czescia zadnek kampanii (co podejzewaja niektorzy) ,to
        oczywiste, poniewaz wiecej ludzi swoim prostackim jezykiem obrazasz niz
        przyciagasz...
        Tak podejrzewam, drogi bernardzie, albowiem znam paba baginskiego nie od dzis,
        choc na szczescie moje od kilku lat nie mialam nieprzyjemnosci z nim
        rozmawiac.to,ze obraza, to czesc jego gry, zreszta moze nawet nie gry, facet
        taki jest, podobnie jak lepper. gada idiotyzmy i chyba ma wielka frajde, kiedy
        zwroci tym na siebie uwage
        • Gość: Bernard Zachwaszczone myslenie Baginskiego IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.09.05, 04:11
          Hey annaczar,
          Zabawnym moze wydac sie to iz ja tego facetaw ogole nie znam...
          Powaznie.
          Nie potrafie powiedziec do ktorej partii politycznej nalezy, jakie ma poglady
          czy opinie...
          Jedyne co wiem, to ze podaje sie za gorzowskiego polityka i ma wszelkie cechy
          wiejskiego idioty...
          Z szacunkiem dla wsi...
          Atakuje potencjalnych wyborcow...
          Twierdzi ze jest niewinny, ale ...obiecuje naprawic wszystkie szkody i poniesc
          konsekwencje...
          GDZIE SENS???
          GDZIE LOGIKA???!!!
          Albo jestes w ciazy pacanie albo nie (to do niego)..
          Nie ma "prawie w ciazy"...
          Dziewice na skrobanki nie chodza!!!
          Atakuje ludzi w wyzszym wyksztalceniem...
          Brak oglady i prostacki sposob myslenia uwlacza mi - niestety jedynie
          posiadacza dyplomu technika...Co sie podobno do sredniego poziomu zalicza...
          (jeszcze?)
          Przedkladajac swoje (jakiekolwiek to jest) niepelne wyksztalcenie jako
          cos ...lepszego od uniwerysteckiego....daje przyklad pomieszanych wartosci..
          Wyksztalcenie srednie jest lepsze dla od wyzszego poniewaz on je posiada...
          Stara sie przekonac ze reszta moglaby byc taka madra jak on i bez marnowania
          lat "na uczelniach"
          Rada dla studentow... Nie zatrzymaj sie na sekunde w szkolach srednich....Lec
          szybko na Uniwerek..Alba popatrz co sie z toba porobi...bedziesz jak Baginski!!!
          Jesli to nie zacheci mlodych ludzi do nauki...to ja nie wiem co...

Ten pacan jest chwastem w ogrodzie gorzowskiej polityki...
          I choc dziki to ogrod, oj jaki dziki......chwast to chwast...
          Do kompostu, mowie!
          Wszystkie chwasty niezaleznie od tego jak pod kwiatki sie podrabiaja...
          Pozdrawiam radykalowato i ogrodkowato
    • Gość: Adam Samociak na Senatora, Bagiński na Posła!!! IP: 82.160.54.* 07.09.05, 19:30
      Tak, tak. Piszę serio. Więcej takich panów jak Bagiński i Samociak w
      parlamencie oznacza większy nacisk społeczny na zniesienie immunitetu.
    • Gość: Ciekawski Dlaczego nie widuję Pana z Samociakiem?! IP: 82.160.54.* 08.09.05, 12:04
      Co się stało? Kiedyś razem krążyliście.
      • kolega-sebastian Re: Dlaczego nie widuję Pana z Samociakiem?! 08.09.05, 16:09
        ...Cóż! Tym "od jadu" pozostaje pisanie
        pełnych nienawiści e-maili. Cóż, jak się skończyło studia i JEST SIĘ NIKIM...

Jest zalosne ze coraz wiecej absolwentow uczelni wyzszych w Polsce nie ma
        pracy. Mlodzi ludzie z dobrym wyksztalceniem sa na bezrobociu - zalosne! Ale w
        zyciu liczy sie wiecej niz wyksztalcenie, w zyciu liczy sie odwaga, spryt,
        inteligencja, umiejetnosc podejmowania ryzyka...
        Wielu ludzi (byc moze) nie zrozumialo demokracji i wolnego rynku w Polsce,
        sadzi ze jak ma wyzsze wyksztalcenie to praca, stanowisko, pieniadze przyjda
        same, ale tak nie jest. W Niemczech mozna bylo podobna mentalnosc zauwazyc u
        ludzi w nowych Bundeslandach... Sadzili ze jak za Komuny wszystko przyjdzie z
        gory!

Szanowni goscie na forum - oszczedzcie sobie tej sakastycznej zazdrosci u P.
        Roberta. Polska potrzebuje ludzi sukcesu, odwaznych, sprytnych i inteligentnych.

Pozdrawiam!
        Sebastian
        • Gość: Robert Bagiński Re: Pozdrawiam IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.05, 17:18
          Pozdrawiam Cię Sebastian!
          • Gość: Agnieszka Re: Pozdrawiam IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 17:48
            P.Robercie cały czas czekam na Pana odpowiedz,pozdrawiam
    • kolega-sebastian Re: Dlaczego nie widuję Pana z Samociakiem?! 09.09.05, 10:34
      a kim ty kolego jestes, moze sie przedstawisz?
    • kolega-sebastian Nie odpowiedziałeś na moje pytanie! 09.09.05, 20:46
      Nie odpowiedziałeś na moje pytanie!
      Piszesz o P. Robercie że "to złodziej urodzony i krętacz z oślizła psyche..."

A wiec pytam się: KIM ty jesteś?

Na razie z tego co czytam wiem o tobie tyle:

jestes człowiekiem pełnym małostkowej zawiści, wulgarnym plotkarzem, rasistą i
      nędznym tchórzem.

Posiadasz również inne cechy?

Może pozytywne... pochwal się!
      • Gość: Agnieszka Re: Nie odpowiedziałeś na moje pytanie! IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 20:47
        P.Robercie czekam na odpowiedz pozdrawiam
        • Gość: Bernard Baginski nie odpowiada na pytaia tylko truje!!! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.09.05, 04:40
          Hey Agnieszka,
          Tez powiem to samo:
          Baginski...Czekam na odpowiedz!!!
          Pozdrawiam,
          • Gość: Marek K. Panie Robercie! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.05, 10:04
            Kampania wyborcza. RB siedzi na Borowskiego w AWS z Porwichem. Wysyłają faks.
            Faks to zobowiązanie do zapłaty za druk materiałów wyborczych. Podpisuje:
            Robert Bagiński. Mija .... lat chyba już cztery. Nadal drukarnia czeka na
            zapłatę. Kwotę przypomnieć? Jest na tyle duża, że Pan pamięta i po 4 latach.
            Tyle są warte Pana słowa i podpis. Nie mydl Pan ludziom oczu i nie rób z siebie
            mędrca, bo jesteś Pan tylko krętacz. Pan, Pan Porwich, Pan Samociak - jedna
            drużyna. Jeśli Pan zaprzeczy faktom... to ten faks do dziś istnieje i zobaczy
            go każdy chętny. Ps. a może czas już zapłacić?
            • Gość: Marek K. Re: Panie Robercie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:17
              I jeszcze jedno - proszę nie pisać, że za długi odpowiada Komitet Wyborczy.
              Odpowiada ten, kto zabrał kase, czyli Pan. Zresztą... Pan to wie.
              • baginski.r KLAMSTWO!!! KOLEJNE KLAMSTWO!!! KLAMSTWO! 10.09.05, 13:55
                Mily Panie! Pewnie wszystko by sie zgadzalo, gdyby nie maly szczegol... OTOZ 4
                lata temu AWS rzeczywiscie mial sztab wyborczy na ul. Borowskiego i
                rzeczywiscie jarek Porwich byl pewnie zaangazowany w kampanie AWS-u. ALE JA NIE
                KANDYDOWALEM Z AWS-u, ALE JAKO PREZES SN Z LISTY PSL-u. NIE MIALEM SZTABU NA
                UL.BOROWSKIEGO. NIE MOGLEM TEZ ZAMAWIAC MATERIALOW DLA AWS-u. PO CO TE
                KLAMSTWA???? OPANUJCIE SIE, LUDZIE!!!!
                Pozdrawiam
                Robert baginski
                • Gość: Marek K. Re: KLAMSTWO!!! KOLEJNE KLAMSTWO!!! KLAMSTWO! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.05, 16:02
                  Jutro zapytam właścicieli czy mogę podać dane adresowe i nazwiska. Jesteś Pan
                  naiwny, że myślisz, iż ludzie zapominają.... Jeśli zaś nikt z włąscicieli nic
                  nie będzie miał przeciw... wszyscy zobaczą ów pana sławetny w naszych kręgach
                  fax... Pamięta Pan drukarnię na Kosynierów... ??? to też kłamstwo. Chłopcze, po
                  co na własne życzenie dajesz się mieszać z błotem przecież czysty to Ty nie
                  jesteś...
                  • Gość: Marek K. Re: KLAMSTWO!!! KOLEJNE KLAMSTWO!!! KLAMSTWO! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.05, 20:31
                    Panie Robercie.... halo!!! czemu cisza...? oj... prawde ktoś powiedział...
                    oj... no tak... nie, nie, wszystko ale nie prawda... prawda??? ale niech się
                    Pan nie obawiaa za głupotę nie wsadzają.... ale za długi już tak! niestety...
                    (dla Pana).
                    • Gość: pokrzywdzony Pochwalam Pana Marka K. IP: 82.160.54.* 11.09.05, 16:02
                      Wiem, że Bagiński, Porwich i Samociak skrzywdzili wielu ludzi. Za wszystko
                      odpowiada gorzowska wierchuszka AWS, która lekką ręką pozbyła się wartościowej
                      młodzieży z Ruchu Młodzieży Niezależnej, Ruchu "Wolność i Pokój" czy
                      Solidarności Walczącej. Przyjęli takich kmiotków jak wyżej wymienieni, łasych
                      na kasę i stanowiska i do kupienia przez wszystkich.
                      • hirro Re: Pochwalam Pana Marka K. 11.09.05, 19:57
                        Gość portalu: pokrzywdzony napisał(a):

> Wiem, że Bagiński, Porwich i Samociak skrzywdzili wielu ludzi. Za wszystko
                        > odpowiada gorzowska wierchuszka AWS, która lekką ręką pozbyła się
                        wartościowej
                        > młodzieży z Ruchu Młodzieży Niezależnej, Ruchu "Wolność i Pokój" czy
                        > Solidarności Walczącej. Przyjęli takich kmiotków jak wyżej wymienieni, łasych
                        > na kasę i stanowiska i do kupienia przez wszystkich.
                        przepił jarek wszystko :dom rodzinę i solidarność!
                        hiszpan itp itd -wyjebali w powietrze gó.. o nazwie ksm solidarności!
                      • Gość: Bernard Re: Pochwalam Pana Marka K. IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.09.05, 04:12
                        Hey pokrzywdzony,
                        Osobiscie faktow nie znam, a tego forum jako zrodla informacji oczywiscie
                        powaznie nie traktuje...
                        Jesli wykopalbym Baginskiego z gorzowskiego ogrodka politycznego to nie dlatego
                        ze jakies tam zarzuty istnieje przeciw niemu...
                        Te byly, sa i beda...
                        Sprawa dla sadu i plotkarzy...
                        Facet jest politycznym przyglupem jednak , ktory nie tylko wlazl w bloto ale
                        wydaje mi sie ze ciapanie sie w nim sprawia mu przyjemnosc...
                        Jaki oszolom chcialby byc przez takiego pacana reprezentowanym???
                        Pozdrawiam
                        PS. Chwasty do kompostu...
                  • Gość: ciekawski Re: KLAMSTWO!!! KOLEJNE KLAMSTWO!!! KLAMSTWO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:52
                    Ja odpusciłem sobie babranie sie w bagnie...
                    (wiem ze to dawanie forów takim typkom... potem maja wrażenie że sa
                    nietykalni... ale - wszystko do czasu... spotkam ich jeszcze w W-wie... i to w
                    sytuacji dla nich zaskakującej...)

obserwuje rozwój sprawy i zycze sukcesu!
                    • ania99981 KS. ROBERT 21.09.05, 14:20
                      ROBERT, CO TY NAS ROBISZ W KONIA!!! WRACAJ NA PLEBANIE!!!

www.ra.kdm.pl/random.php?bigdisp=1
    • Gość: Adam Dlaczego Samociak nie podał nikogo do prokuratury? IP: 82.160.54.* 23.09.05, 20:09
      Panie Bagiński! Jeśliś twierdzisz Pan, że to co na tych forach wypisywane jest
      na temat Przemysława Samociaka to stek bzdur, to dlaczego ten mierny kandydat
      Samoobrony nie podał nikogo do sądu w przyspieszonym trybie wyborczym? Mógłby
      się przecież oczyścić z zarzutów. To tak jak Lech Wałęsa odgraża się Annie
      Walentynowicz, ale jak suwnicowa chciałaby przed sądem przeprowadzić dowód
      prawdy, to były prezydent wycofuje się...
      • Gość: Adam I nie poda... IP: 82.160.54.* 24.09.05, 18:10
        Bo już wybory za... płotem. To akurat pasuje do Samoobrony.
        • kolega-sebastian Re: I nie poda... 14.10.05, 17:47
          'Miała być demokracja, a tu każdy wygaduje co mu się
          podoba'
          Lech Wałęsa
          • Gość: Bernard Re: I nie poda... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.10.05, 20:08
            Hey kolega-sebastian,
            He he he he
            Dobre.
            Dziekuje, Ubawilem sie...
            Pozdrawiam
    • Gość: gorzowski czubek Re: TROCHĘ MNIEJ JADU ... A WIĘCEJ KULTURY!!! c.d IP: *.gorzow.mm.pl 16.10.05, 15:08
      Mało ci chłopcze przekręcenia jednej europejskiej firmy , teraz chcesz
      przekręcić drugą ? Jak tam sprawa z prorokiem ?
      Chociaż może to i słuszne , wyciąć w pień zagraniczną konkurencję , a krajowa
      sama się załatwi .
    • landy poszukuje gwiazdy filmow porno 19.10.05, 01:01
      moze bys tak wpadl na casting
      z wlasnym dorobkiem
      jak nie masz kopii
      pozycz z tvn

zreszta
      wpadaj nawet bez portfolio
      fajnie machasz tylkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka