agnes123 03.03.04, 15:19 Co sadzicie o reklamowanych plastrach odchudzających,których reklama pojawia się w TVN...Może któraś kobietka już wypróbowała je?Poradzcie,bo zamówiłam i nie wiem czy dadzą jakiś efekt.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj10 Re: Plastry odchudzające.... 03.03.04, 15:25 Przyznam, że nie mogę się nadziwić naiwności ludzi, którzy wierzą, iż ten plaster odchudzi! Gdyby istniało COŚ co cudownie odchudza, nie byłoby otyłych ludzi! Jak schudniesz po tych plastrach, daj znać, hurtem kupimy hihihihi Pozdrwiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Plastry odchudzające.... 03.03.04, 16:20 olaj10-To bylo troche bezczelne,ale mam nadzieje,ze ty nigdy nie schudniesz jezeli masz taki problem hihihihi ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: Plastry odchudzające.... 04.03.04, 08:53 No no, ciekawe, kto tu naprawdę jest bezczelny... Odpowiedz Link Zgłoś
g.a.b.i Re: Plastry odchudzające.... 04.03.04, 09:06 agnes123 napisała: > ale mam nadzieje,ze ty nigdy nie schudniesz > jezeli masz taki problem hihihihi ))))) no no, masz tupet dziewczyno. Jeszcze te wspaniałe hihihi na koniec..... A gwoli jasności to jesli to zakupisz to TY na 100% nie schudniesz Kup sobie lepiej w aptece PPOLOPLASTERKI i zaklej sie po całosci - odparzy sie i może pare gram Ci zleci. Pewniejsze i tansze Nie rozumiem takich ludzi- nie dość, ze wierzą w takie bajki to jeszcze jak ktos dobrze radzi to się rzucają...... Podziekowałabys lepiej, ze ktos odradzil Ci wyrzucenie w błoto kupy pieniędzy a nie.......... WSTYD! ps. ja jestem laska Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Plastry odchudzające.... 03.03.04, 16:40 to straszny syfex, któreg sprzedaż jest w niektórych krajach zakazana. nie wiem, dokładnie, w których, na pewno nie w USA, haha. Niedawno kolega mi opowiadał, jak jego matka trafiła do "grupy wsparcia" dla osób odchudzających się i na prelekcji dowiedziała się, że jeżeli ktoś ją częstuje na przykład ciastem, które sam upiekł, albo zachęca do spróbowania sałatki z majonezem, to to jest SABOTAŻ "dietetczny", jakkolwiek to się nazywa po polskiemu. Ta teoria zakłada się, że wszyscy ci zazdroszczą, że chudniesz, i podkładają ci świnię. I to jest na serio!!! A plastry robią jakieś halo z wątrobą, podobnie jak wiele innych środków odchudzających. Ale jak usłyszysz coś o jakichś zasysającyh woreczkach, do których tłuszczyk ścieka przez dziurkę zrobioną szpilką, to daj znać))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Plastry odchudzające.... 03.03.04, 18:23 Popieram zdanie o naiwnosci... Swoja droga zawsze mialam zapisac ta nazwe ziola ... cos tam cambogia... moze to pietruszka , bo specjalnie podaja nazwy lacinskie zeby zmylic cos prostego. Osobiscie nie wierze w takie cos... Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Plastry odchudzające.... 04.03.04, 13:12 Ale wyszło nieporozumienie tutaj...ale moim zdaniem racje ma AGNES123-poniewaz rzeczywiscie OLAJ10 głupio postąpiła wobec niej!!!!To OLEJ10- jest tą bezczelną osobą.Agnes po prostu chciala i grzecznie pytala o te plastry a ta od razu z takimi tekstami!!!Nie fer!!!! BLEEEEE HURTEM JAK CHCESZ KUPIC OLEJ10-TO DO HURTOWNI IDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Plastry odchudzające.... 04.03.04, 21:58 Ten post to dopiero rozklada! ) Dawno sie tak nie usmialam! Przy okazji, pisze sie "fair" a nie "fer". Pozdrawiam oburzona Olimpie -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Plastry odchudzające.... 07.03.04, 05:29 A nie lepiej napisać "osobiscie w to nie wierzę, ale jak schudniesz to daj znać" ? Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Plastry odchudzające.... 07.03.04, 13:03 przynajmniej madrze Ligia wogole nie wiem po co te zlosliwosci. kazdy ma prawo kupowac co mu sie podoba, chocby pietruszke na odchudzanie a skomentowac mozna sobie pod nosem, nie sprawiajac ludziom przykrosci. angielski nie wszyscy musza znac drogie panie. fair czy fer, madralo - najwazniejsze, ze wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Plastry odchudzające.... 07.03.04, 13:45 A ja chciałam powiedzieć że jako pierwsza naiwna kupiłam te plastry z reklamy. Używam je od 12 dni (paczka jest na 30) i jem dużo mniej. Po prostu nie jestem głodna. Śniadanie małe, obiad też, kolacji wcale....... Nie codziennie, ale widzę że nie mam takiego apetytu. Może to coś jednak daje? Za bardzo nie wierzę, ale chwytam sie wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olivia101 Re: Plastry odchudzające.... 07.03.04, 19:14 To jest efekt placebo. Chcesz wierzyc, ze te plastry Ci pomoga, bo do tego niby maja sluzyc. Autosugestia potrafi zdzialac cuda.... Pozdrawiam Olivia Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Plastry odchudzające.... 08.03.04, 11:04 Nie, to nie jest autosugestia, tez tak najpierw myślałam. Nawet mój mąż zauważył że jem mniej. Nakładam sobie dużo na talerz, tyle co kiedyś a nie jestem w stanie tego zjeść i zostawiam. A wieczorem to wogóle mi się nie chce. Ja nie zachwalam tych plastrów, każdy sam decyduje co używa........ Ja po prostu opisałam swoje odczucia a kpienie z tego nie jest zbyt kulturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: Plastry odchudzające i inne. 08.03.04, 12:11 Neronka, w sumie miałam już nic na ten temat nie mówić, ale dobrze, że się odezwalaś. Otóż, tu nawet nie chodzi o kpienie czy coś w tym stylu. Moderatorem jestem już 2 lata, niejako z obowiązku zaglądam na forum. Naczytałam się naprawdę wiele o preparatach, wspomagaczach, itd. Sama mam kłopoty z tuszą i rozumiem desperację kobiet! Też byłam naiwna i swego czasu zakupiłam cudowne tabletki reklamowane przez pewną aktorkę, które okazały się zwykłym słodzikiem i właśnie dlatego powiedziałam co powiedziałam. I nadal tak myślę. Ty masz inne doświadczenia i dobrze, ponieważ pieniądze nie poszły w błoto. Ja podczas rozmowy z paniami w realu dowiedziałam się czegoś zupełnie innego, stąd moja opinia. Pozdrawiam Olaj Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Plastry odchudzające i inne. 11.03.04, 18:41 pomijam kwestię wzajemnego obrażania się, ale zwabiona pomysłem , że to może pietruszka, zadałąm sobie trud i....... focus vesiculosus to rodzaj glonów - morszczyn pęcherzykowaty, naturalne źródło jodu sprzyjający chudnięciu i spalaniu kalorii, garcina cambogia kwas HCA najlepszy w walce z nadmiernym apetytem i w diecie odchudzającej, redukuje tłuszcz. to tyle. Ani nie jestem biologiem, ani specjalnie się tym nie interesuję. To co napisałam znalazłam poprzez wyszukiwarkę, więc chyba jest w miarę obiektywne. I uważam, że jeśli ktoś chce, to niech próbuje. A co będzie wy wszystkie niedowierzające, gdy okaże się, że s=środek ten działa? Będziecie wtedy przepraszać? Nie będzie wam głupio? pozdrawiam ania (szczupła!) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaw Re: Plastry odchudzające.... 07.03.04, 21:19 "Tonacy brzytwy sie chwyta"- czy to takie dziwne, ze jak sie chce, to mozna uwierzyc we wszystko? Osobiscie tez w te plastry nie wierze (nawet o nich nie slyszalam), ale zeby tak odrazu najezdzac na dziewczyne??? Nie mozna odpisac grzecznie i kulturalnie? Moze odwaga wynika stad, ze na forum wszystcy sa anonimowi? Ciekawe czy olaj 10 jest tez taka madra w rzeczywistosci? A dodatkowo czepianie sie o to "fer" tez wydaje mi sie prostactwem. No, ale coz... Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Plastry odchudzające.... 11.03.04, 18:46 Ja też jestem niedowiarkiem ale dopóki czegoś nie spróbuję to się nie wypowiadam. Dlatego żeby mieć własne zdanie i sprawdzić na własnej skórze używam tych plastrów i zobaczymy. Jak skończę kurację 30 dniową to dam Wam znać czy coś mi z wagi spadło..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=6909827 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Plastry odchudzające.... 12.03.04, 12:08 NERONKA-nie wiem jak inne kobietki,ale ja bede czekac z wielka niecierpliwoscia na wiesc od Ciebie..I mam nadzieje,ze bedziesz zadowolona ze spadku wagi !!! TRZYMAM MOCNIUTKO KCIUKI... Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Plastry odchudzające.... 12.03.04, 16:30 ok, dam znać czy coś mi ubyło czy to jedno wielkie oszustwo.....- Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Plastry odchudzające.... 14.04.04, 16:10 No i jak dziewczyny. Pytam z ciekawosci ile zrzucilyscie w miesiac? Chwalcie sie Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Plastry odchudzające.... 14.04.04, 22:52 Kinga to chyba po naszej dzisiejszej rozmowie sama jestem ciekawa. A co do naiwności, to pewnie te plastry nie są ODCHUDZAJĄCE ale za to sprawiają że się mniej je, a to dla niektórych połowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Plastry odchudzające.... 15.04.04, 21:39 Cisza..... Czyzby to oznaczalo ze te "bezczelne" i "chamskie" mialy racje.... ? Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Do Kingi 16.04.04, 10:52 No nie bądż złośliwa, że cisza. Nie każdy ma czas zaglądać na forum codziennie. Ja po używaniu plastrów przez 30 dni schudłam 3 kg- nic sobie nie odmawiając i jedząc to na co mam ochotę, dodam też że bez żadnych ćwiczeń. Czytałam że plastry działają na przemianę materii, podobnie jak plastry antynikotynowe czy antykoncepcyjne. Substancja przenika do organizmu przez skórę a nie jak tabletki przez wątrobę. Co do efektów schudnięcia to myślę że byłyby lepsze gdybym przy okazji utrzymywała dietę i ćwiczyła, ale podeszłąm do sprawy zupełnie ze śmiechem i bez większych oczekiwań na efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Do Kingi 16.04.04, 22:02 No chyba sie za te plastry zabiore, a jakie kupilas, bo chyba w aptece tez są. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka plastry 17.04.04, 10:37 Wyrzuciłam opakowanie więc nie wiem jakie to były. Pudełko było czarne. Kupiłam je po reklamie telewizyjnej w 3-ce, z jakiegoś TeleShopu. Stale je tam reklamuja. Podają telefon i dzwonisz. Płacisz 100 zł przy odbiorze. Może są tez w aptekach..... Odpowiedz Link Zgłoś
galliano Re: plastry 17.04.04, 12:24 Moze to wcale i nie glupia rzecz z tymi plastrami. W dzisiejszym dodatku wyborczej wyczytalam ze na polski rynek wlasnie weszly srodki antykoncepcyjne w plastrach i ciesza sie sporym powodzeniem, a to chyba nieco wieksze ryzyko )) niz ewentualnie nie schudniecie. CZyli przez skore tez cos musi dzialac, a jak jeszcze Neronka pisze ze ma 3 kg mniej to chyba zaczynam w to wierzyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: Plastry odchudzające.... 17.04.04, 13:02 Wydaje mi sie ze takie plastry dzialaja na psychike ludzka myslisz sobie ze masz plaster i od razu masz mniejsza ochote na jedzenie, moja znajoma byla lakomanka jej maz pozniaj powymienial tabletki na witaminki troche pomoglo ale i tak mosial pomoc psycholog a swoja droga to nie wierze w takie cuda naprawde mysle ze to dziala tylko na psychike a co do antykoncepcji to zastanawiam sie jak to dziala co mysli sie " o mam plasterek" i owulacji sie nie ma hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Plastry odchudzające.... 17.04.04, 15:53 Raczej to nie działa na psyche. Jest wątek na zdrowiu o plastrach Evra antykoncepcyjnych. Poczytaj jak działają. Hormon zawart jest w kleju i przechodzi przez skórę. Może na tej samej zasadzie działają te plastry odchudzające? Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Plastry odchudzające.... 02.05.04, 21:44 Zaczelo sie strasznie a skonczylo niezle. Tez jestem zdania, ze te pseudo znawczynie tematu moglyby byc milsze. Kazdy moze miec swoje zdanie ale od razu z buzia...i to taka wielka... na dziewczyne! Nieladnie! To tylko kobiety tak potrafia a szczegolnie te zazdrosne, ktore obawiaja sie, ze ktorejs moze sie udac, wiec najlepiej ja zniechecic i obrazic! Nie jestem tu zbyt dlugo, ale uwazam, ze jezeli olaj10 zaglada tu tylko z obowiazku to odpowiedz jest jasna! Po co ma meczyc siebie i innych! Co do angielskiego, no coz, dziewczyny przede mna juz to skomentowaly! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Plastry odchudzające.... 03.05.04, 12:56 Witajcie kobietki..to ja jestem autorem tegi tematu i muszę się pochwalić,że po plastrach zrzuciałam 5-kg!!!!Nie stosowałam do tego zadnej diety cud-jedynie ograniczałam słodycze i starałam się ograniczać liczbę kalorii do 1000,choć nie zawsze to wychodziło ( Ogólnie jestem zadowolona z plastrów...POZDRAWIAM WSZYSTKIE MIŁE I ŻYCZLIWE KOLEŻANKI... Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Plastry odchudzające.... 04.05.04, 14:51 agnes123 napisała: > Witajcie kobietki..to ja jestem autorem tegi tematu i muszę się pochwalić,że po > > plastrach zrzuciałam 5-kg!!!!Nie stosowałam do tego zadnej diety cud-jedynie > ograniczałam słodycze i starałam się ograniczać liczbę kalorii do 1000,choć nie > > zawsze to wychodziło ( Ogólnie jestem zadowolona z plastrów...POZDRAWIAM > WSZYSTKIE MIŁE I ŻYCZLIWE KOLEŻANKI... Moje gratulacje!!! Liczy sie efekt! Ja tez slyszalam opinie, ze te plastry dzialaja. Pozdrawiam. Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
g.a.b.i Re: Plastry odchudzające.... 04.05.04, 15:42 agnes123 napisała: po plastrach zrzuciałam 5-kg!!!!Nie stosowałam do tego zadnej diety cud- jedynie > ograniczałam słodycze i starałam się ograniczać liczbę kalorii do 1000,choć nie > > zawsze to wychodziło ( Ogólnie jestem zadowolona z plastrów...POZDRAWIAM > WSZYSTKIE MIŁE I ŻYCZLIWE KOLEŻANKI... Bardzo się cieszę z Twojego sukcesu. Niestety nadal twierdze, ze te plastry nie pomagają. Sama napisałaś ze ograniczyłąs słodycze i liczbę kalorii do 1000- samo to wystarczylo zeby schudnąc. Moja siostra na diecie 1000 kalorii schudla 27kg w 5 mies nie uzywając zadnych plastrów. 5 kg w 2 mies to nie tak duzo i nie sadze zeby to akurat bylo zasługą tych plastrów. Raczej własnie ograniczenie tych kalorii... mimo wszystko wielkie brawa i zycze wytrwalosci i zrzucenia nastepnych kg lub utrzymania obecnej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Plastry odchudzające.... 05.05.04, 12:07 No wlasnie, bo w reklamie bylo ze bez diety i "karkolomnych" cwiczen sie chudnie. Sama dieta 1000 kalorii to duze ograniczenie jedzenia i nawet na tej diecie 5 kilo na 2 miesiace to nie jest nic wielkiego. Chociaz i tak gratuluje zarzucenia ich w ogole. kinga Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Plastry odchudzające.... 06.05.04, 11:37 Nie schudam 5-kg w dwa miesiace a w jeden miesiac!Teraz,kiedy minely dwa miesiace moja waga spadla o kolejne 4-kg.Mysle,ze plastry zrobily swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
bertunia5 Re: Plastry odchudzające.... 10.05.04, 13:32 no to mi pomóż, prosze - jak sie nazywają i gdzie je moge kupić ? wyglądam jak beka i musze zrzucić zbędne sadełko. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ivetta Re: Plastry odchudzające.... 22.06.04, 10:39 Czy któraś jeszcze wypróbowała te plastry i z jakim skutkiem? Są dostępne w aptece, wiec nie mogą być tak całkiem bezwartościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Plastry odchudzające.... 29.06.04, 12:38 sa beznadziejne moja mam ich uzywala i atak jakby sobie gume do zucia przykleila-taki sam rezultat Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Plastry odchudzające.... 01.07.04, 16:21 Koleżanka kupiła 3-tygodnie temu..twierdzi,że plastry pomogły jej,bo działają jak te np.antykoncepcyjne.Trzeba raczej wypróbować-tak sadzę,ponieważ kazda z nas ma inny organizm,inną przemianę materii.Życzę powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś