hiko 21.10.04, 16:35 Macie dobre zdanie o tych podkładach?do tej pory używalam gł.MaxFactor i chciałabym zmienić na coś innego w podobnej cenie.A może polecicie mi inny puder mniej więcej tej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.nina Re: podkład IsaDora 21.10.04, 20:35 Polecam stronę www.wizaz. pl, tam w dziale KWC znajdziesz obiektywne opinie przeróżnych kosmetków. Zwykle przed zakupem nowego kosmetyku sugeruję się opiniami, porównuję z moimi i jeszcze się nie zawiodłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zolwinka Re: podkład IsaDora 22.10.04, 14:02 Ja mam bardzo dobre zdanie! Parę razy próbowałam MaxFactor, jednak szybciutko wracałam do podkładów IsaDora... mnie bardzo pasują: dobrze kryją i są trwałe (a już nałożone na bazę trzymają się rewelacyjnie). Dodatkowo powiem, że przez baaaardzo długi czas cienie IsaDora były moimi ulubionymi (głównie dzięki trwałości) - jednak w ofercie mają tylko perłowe, a ja ostatnio przerzuciłam się na matowe. Pozdrowienia, zolwinka Odpowiedz Link Zgłoś
fordka1 Re: podkład IsaDora 26.10.04, 20:01 Moim zdaniem są rewelacyjne i bardzo trwale Głównie uzywam rozswietlająco- kryjącego, czesto stosuję go tez robiąc makijaze swoim klientkom i mogę z reką na sercu orzec, ze ten podkład czasem potrafi zdziałać cuda Jednak troche sie zawiodłam gdy kupowałam kolejne opakowanie i okazało sie ze nie jest juz w buteleczce tylko w tubce - troche ubyło mi luksusu (hehehe), ale jakosc na szczescie podobna. polecam . fordka1 Odpowiedz Link Zgłoś