agnes221 16.08.05, 22:30 Dziewczyny czy znacie jakis skuteczny sposob na wybielenie piegow? Mam juz dosyc piegow na buzi, strasznie ich nie lubie, czy jest mozliwosc ze kiedys sie ich pozbede?Z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Piegi pomocy 16.08.05, 22:31 Ja bym chciała mieć. całe zycie marzyłam żeby byc rudą i piegowata. Ale ostatnio dotarło do mnie ze to się chyba nigdy nie spełni. Piszę "chyba" więc chyba moja nadzieja nie chce umrzec Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Piegi pomocy 16.08.05, 22:35 Eeee, co będziesz wybielać Piegi są ok, bardzo odmładzają No ale przede wszystkim - nie opalać twarzy (piegi jeszcze bardziej się uwydatniają) i stosować maseczki ze swiezego ogórka. Odpowiedz Link Zgłoś
marudka1980 Re: Piegi pomocy 17.08.05, 13:30 Ja tez mam piegi i tez ich nie znoszeOstatnio moj syn powiedzial ze ja jemu sie nie podobam bo mam piegiWiec ja na to:ale one dodaja urody.Moj syn na to:E...Mama tak tylko sie mowi.-Wcieraj cytryne w twarz rano i wieczorem potem nieco wyblakna.Kiedys stosowalam i widzialam efekty ale narazie nie stosuje z lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Piegi pomocy 17.08.05, 13:45 Ja znam sposob na piegi - zaakceptowac je Sama mam piegi - cały rok, latem bardziej. Piegi tez mam na ramionach, gdy sie opala. I nic a nic mi nie przeszkadzaja - po prostu taka moja uroda. Poza tym, co wspomniala virtual - niczego wiecej sie da zrobic. Wiem, ze jest jakis inwazyjny zabieg zdzierania naskorka - ale tego raczej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.tadka Re: Piegi pomocy 17.08.05, 15:17 Jestem rudą pieguską i piegi swoje lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: Piegi pomocy 17.08.05, 15:29 Ale piegi są fajne, sama je mam i bardzo je lubię w szczególnosci latem kiedy jest ich ogrom A jeśli ci przeszkadzają to unikaj słońca i korzystaj z maseczek rozjaśniających twarz. Odpowiedz Link Zgłoś