IP: *.* 31.03.03, 14:24
Dziewczyny, oglądam swoje pociążowe nogi i z przerażeniem zauważam, że porobiły mi się w kilku miejscach takie jakby czerwone pajączki. Co to jest?! Pęknięte naczynka krwionośne? Początki żylaków? Co kupić i stosować, żeby tego nie było? Help! Lato niedługo a nie chcę przechodzić go w nieprzezroczystych rajtuzach den 40!Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: GusiaOK Re: Nogi IP: *.* 01.04.03, 08:15
      Też bym chciała wiedzieć, co z tym fantem zrobić. Ja mam tego coraz więcej, przy czym prawdziwy wysyp "pajączków" nastąpił w ostatnim roku. Mój Maluszek skończy niedługo 1,5 roku, więc nie wiem, czy wiązać to z ciążą. Tak czy inaczej postanowiłam wybrać się do kosmetyczki z prośbą o pomoc. Jak tylko znajdę pieniążki... Ale wtedy na pewno dam Ci znać. Jeśli Tobie ktoś wcześniej podpowie, jak można się tego pozbyć - pamiętaj o mnie.Magda :hello:
      • Gość: Katarzyna29 Re: Nogi IP: *.* 01.04.03, 15:04
        będę pamiętała i proszę o to samo.Może się jeszcze jakaś mama odezwie.Kasia
        • Gość: EdytaK Re: Nogi IP: *.* 01.04.03, 17:09
          Ja w ciąży tez miałam popękane naczynka, troszkę pomógł mi krem Eris. Nie zlikwidował ich, ale jakby troszkę "zblakły". Ponoć są zabiegi zamykające naczynka, ale osobiście nie stosowałam, dlatego nie mogę się na ten temat wypowiedzieć.Pozdrawiam i życzę pięknych nóżek.Edyta
    • drona Re: Nogi 06.04.03, 15:24
      Ja nawet nie wiedziałam że coś takigo mam(było w tylnej części uda)
      dowiedziałam się u kosmetyczki przy okazji depilacji nóg. Jej rada: krem na
      rozszerzone naczynka krwionośne z 1% wit. K firmy Pharmaceris. Nie zdążyłam
      jeszcze sprawdzić.
      • sudari Re: Nogi 07.04.03, 13:21
        Cześć,
        nie chcę Was martwić, ani zniechęcać do prób, ale ja już próbowałam przeróżnych
        kremów, maseczek z alg itd i u mnie działa tylko zamykanie laserem, a dopiero
        dla utrzymania efektów kremy, ale trzeba to zrobić u dobrego dermatologa.
        Pozdrawiam i życzę, aby u Was te specyfiki zadziałały.
        Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka