sunlit 26.05.03, 09:58 Pilnie poszukuje materialow na temat diety grejfrutowej? Czy ktos wie na czym ona polega? I co najwazniejsze-czy jest skuteczna? Pozdrawiam cieplo wszystkie e-mamy! Sunlit (mama 6-miesiecznego Miloszka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monah Re: dieta grejfrutowa??? 26.05.03, 18:45 Dietę grejfrutową znajdziesz na stronie www.grubasy.pl. Nie wiem na ile jest skuteczna. Skoro szukasz tej diety to pewnie nie karmisz swojego brzdąca. Z tego co wiem to bardzo restrykcyjna dieta. Ja mimo, że karmię ( prawie 8 miesięcy, ale gównie w nocy) zdecydowałam się na dietę kapuścianą zwaną na tej stronie zupą odchudzającą. Stosuję ją z przerwami już trzeci cykl (dzisiaj zaczęłam 3 cykl, 1 cykl - 1 tydzień). Jeden tydzień dieta jeden tydzień normalne jedzenie( ale bez przesady). Efekt 5 kilo na minusie. Mój mąż prawie 10, teściowa po pięciu dniach 3 kilo. Pozdrawiam. Monika mama Maxa (05.10.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
sunlit Re: dieta grejfrutowa??? 27.05.03, 10:14 Moniko! W tym wypadku akurat nie chodzi o mnie, ale mojego meza Ja na szczescie nie potrzebuje sie tak torturowac, ale jemu by sie troszke przydalo)) Jezeli chodzi o karmienie, to moj maly skonczyl 3 dni temu 6 miesiecy i nadal jest na cycusiu (chcialabym w ten sposob jak najdluzej). Tak w ogole, to moj Miloszek na swoje 1/2 roczku stal sie posiadaczem pierwszego malego zabeczka Ale wracajac do tematu - zaraz sobie zobacze ta strone o grubasach, a jesli chodzi o kapusciana - to ona rzeczywiscie taka dobra??? napiszesz mi jak sie ja stosuje? Pozdrawiam cieplo! Sunlit (tez Monika) Odpowiedz Link Zgłoś
monah Re: dieta grejfrutowa??? 29.05.03, 20:15 Tak jak pisałam kilogramy lecą w dół. Na stronie grubasów jest wszystko dokładnie opisane co i jak. Na samej dole są diety do wyboru, wśród nich właśnie "zupa odchudzająca". Polecam, sprawdzona, dająca efekty. A tak w ogóle imienniczko to skąd jesteś? Pozdrowienia dla Miłoszka od Maxa i ode mnie. Monika mama Maxa (05.10.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
sunlit Re: dieta grejfrutowa??? 06.06.03, 13:04 Moniko! Przepraszam,ze nie odpisalam od razu, ale ostatnio nie mialam czasu wchodzic na forum. Internet mam tylko w pracy, a tu roznie bywa, nie zawsze mozna tyle serfowac ile by sie chcialo Jestem z Gdanska i mam 6-miesiecznego Miloszka. Na forum wchodze od niedawna i jak widac ostatnio w ogole mi sie to nie udawalo z przyczyn jak powyzej A Ty Monia skad stukasz? Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
monah Re: dieta grejfrutowa??? 07.06.03, 07:01 Ja sobie stukam z Krakowa. O tej porze już niestety w pracy, choć to i sobota i tak wcześnie( dziś i tak później bo od 6:00, normalnie od 5:30). Ja też tylko w pracy tu zaglądam, ale zawsze znajdę na to choć 5 minut, bo choć nie piszę za często to poczytać muszę codziennie. Niedługo mam nadzieję, na internet w domu więc komputer chyba nie będzie wyłączany w ogóle. Pozdrowienia dla Ciebie i Miłoszka. Monika mama Maxa (05.10.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
sunlit Re: dieta grejfrutowa??? 09.06.03, 14:34 monah napisała: > Ja sobie stukam z Krakowa. O tej porze już niestety w pracy, choć to i sobota i > > tak wcześnie( dziś i tak później bo od 6:00, normalnie od 5:30). Ja też tylko w > > pracy tu zaglądam, ale zawsze znajdę na to choć 5 minut, bo choć nie piszę za > często to poczytać muszę codziennie. Niedługo mam nadzieję, na internet w domu > więc komputer chyba nie będzie wyłączany w ogóle. Pozdrowienia dla Ciebie i > Miłoszka. > > Monika mama Maxa (05.10.2002) Witaj Moniczko! Jejku, to gdzie Ty pracujesz, ze o takiej porze musisz byc w pracy???? Przeciez to srodek nocy! chociaz juz od narodzin mojego Miloszka, 5.00 to normalna pora na posilekkiedys to nie znalam takiej godziny,a teraz to calkiem fajny czas))) Sluchaj Monika, nie mialabys ochoty troszke pokorespondowac? Moze wymienimy sie mailami? Pozdrawiam cieplutko w ten sloneczny dzionek! usciski dla Maxa! Sunlit Odpowiedz Link Zgłoś
moni73 Re: dieta grejfrutowa??? 18.06.03, 12:20 hej Ja tez jestem z Krakowa i nawet mam dzidzie w podobnym wieku jak Ty Moniko- Gabrysia urodzłia sie 19-09-2002. Piszesz ze zaczelas stosowac diete mimo karmienia- ja tez mam ochote na te diete ale boje sie ze mala zle ja zniesie- ciagle ja karmie i jest alergiczka. Napisz czy Twoj synek mial jakiekolwiek negatywne reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
monah Re: dieta grejfrutowa??? 18.06.03, 15:17 Żadnych ujemnych skutków. Ponieważ pracuję i tak karmię go głównie rano, wieczorem i w nocy. Teraz stwierdzam właśnie, że zamiast zmniejszenia laktacji - co byłoby zrozumiałe - jest wręcz odwrotnie. Co prawda na razie zrezygnowłam z diety, ale znowu mnie kusi, żeby zacząć. Pozdrawiam serdecznie. Monika mama Maxa (05.10.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
monah Re: dieta grejfrutowa??? 10.06.03, 15:53 Moniś odpisałam Ci na gazetową skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
sunlit Re: dieta grejfrutowa??? 11.06.03, 13:28 Moniczko!nie wiem, czy bylam we wlasciwym miejscu (weszlam przez ikone POCZTA,taka czerwona skrzynka),ale tam nie ma zadnej poczty od Ciebie moze po prostu napisz do mnie na podany adres: monikap@koti.pl Buziaki! Sunlit Odpowiedz Link Zgłoś