aldona2544 05.02.09, 17:57 po ciąży zostało mi pare kilo nadwagi.przymierzam sie do kupna pasa wibrującego (mango).co o nim sądzicie ? czy one naprawde "działają" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noworoczna_25 Re: pasy wibrujące 21.02.09, 21:45 Kupiłam sobie taki pas 1,5 roku po porodzie, gdyz zostal mi brzuch, dosc widoczny. Hmm...czy dziala? jak sie go stosuje regularnie brzuch faktycznie troche sie zmiejszyl. Ja zaczelam do uzywac od polowy lipca, ale jednoczesnie sie zawzielam, zero slodyczy, wiecej ruchu, i duzo mniejsze porcje jedzenia. Podzialal na podswiadomosc, bo do wrzesnia zrzucilam 10 kg. Ale sam chyba cudow nie zdziala Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinkaala Re: pasy wibrujące IP: *.core.internetia.net.pl 10.10.14, 12:25 Ja po ciąży stosowałam pas wibrujący z efektem sauny - wiem, że ćwiczenia i dieta są najlepsze, ale ciężko znaleźć czas i motywację kiedy w domu są dwa maluchy. Powiem szczerze, że faktycznie widać efekty ujędrnienia i wypocenia toksyn z organizmu. Ja za swoją płaciłam 300 zł., teraz zamówiłam dla siostry za niecałą stówę na matymasujace.net - zobaczymy jak się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina155 Re: pasy wibrujące 14.01.15, 14:54 Podpinam się do pytania, który pas wibrujący jest Waszym zdaniem dobry i wart polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
agatapietrucha Re: pasy wibrujące 07.02.15, 21:24 Obecnie testuję ten zestaw, póki co sprawdza się naprawdę dobrze! www.matymasujace.net/home/137-zestaw-slim-line.html Odpowiedz Link Zgłoś
chlopiec37 Re: pasy wibrujące 27.05.15, 12:30 Nie polecam z Mango. Osobiście używam z www.telezakupy.tv/fitness-pasy-wibracyjne-i-masa%C2%BFery-c-1_12.html naprawdę świetny. Efekt jest widoczny juz po 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
patrykk126 Re: pasy wibrujące 28.05.15, 07:26 również używałam z telezakupy.tv i jestem zadowolona. Bardzo dobrze napięły sie mięśnie brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
chlopiec37 Re: pasy wibrujące 28.05.15, 13:48 Ostatnio testowałem ten pas wibracyjny. Sprawdza się świetnie i również mam ze sklepu telezakupy.tv Odpowiedz Link Zgłoś
asia1056 Re: pasy wibrujące 29.05.15, 09:24 Cellulit zniknął więc pas działa ale nie odchucha no może trochę CM się gubi ale nie za dużo ładnie napina mięśnie. Właśnie tez zamówiłam z tej strony telezakupy.tv. Paczkę dostałam juz na drugi dzień Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekpolny7 Re: pasy wibrujące 29.05.15, 10:29 U mnie jedynie mięśnie sie napięły i zgubiłam kilka cm z brzucha. Dobry jest ten pas z telezakupów.tv Odpowiedz Link Zgłoś
marta-2603 Re: pasy wibrujące 19.01.16, 11:04 ale który dokładnie z tej strony jest taki dobry bo tam jest kilka. ja zastanawiam się nad tym www.telezakupy.tv/index.php?main_page=product_info&products_id=12&zenid=1umnpgitas05chq3lnksd2igf6 co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś