Dodaj do ulubionych

Trampolina

10.11.09, 23:12
Dziewczyny doradżcie jaką trampoline kupić. Mój dzieć skacze po wszystkim co tylko pozwoli mu sie unieśc choć trochę w górę smileMyślałam na taką www.allegro.pl/item812443376_trampolina_batut_140cm_z_siatka_ochronna.html
tylko nie wiem czy to ustrojstow nie bedzie mi razem z młodym po panelach latać- sąsiad z dołu by mnie chyba zabił uncertain Może sa jakies na przyssawkach?
Obserwuj wątek
    • ania_kryszcz Re: Trampolina 11.11.09, 09:15
      Ty chcesz ja do domu tzn do mieszkania?
      A spojrzalas dokladnie na wymiary tej trampoliny ,ja mam calkiem duzy pokoj
      jeden i zajmowala by caly srodek pokoju .
      Na zdjeciach zreszta widac z jest do do ogrodu.
      Co do jakosci sie nie wypowiem bo nie wiem.
      • maaszymka Re: Trampolina 11.11.09, 22:15
        Tak chce do mieszkania smile Oczywiście, ze sprawdziłam wymiary wink Zmiesci sie i jeszcze miejsca zostania sporo. Chodzi mi o to czy po panelach nie bedzie sie przesuwać podczas skakania uncertain
        Kurcze, naprawde nikt nie ma czegoś takiego w domu?
    • magdagg2 Re: Trampolina 11.11.09, 23:32
      ja co prawda nie mam trampoliny, ale moim zdaniem na panelach to ona bedzie sie
      ruszac i sie slizgac troszkę. chyba zeby to jakos odizolowac od sasiada jakas
      pianka czy czyms podobnym smile a znowu taka wielka nie jest, raptem 140 cm
      srednicy, do niejednego pokoju spokojnie sie zmiesci big_grin
    • agni71 Re: Trampolina 11.11.09, 23:40
      Myślę, ze jak to postawisz na panelach, to sąsiad z dołu albo
      zwariuje albo was pozabija.
    • emma_me Re: Trampolina 12.11.09, 08:12
      Miałam przez krótki czas trampolinę w domu ( klepka bez dywanu) i trampolina
      trzymała sie podłoża bez problemu. Była to trampolina keslera. Ale w trakcie
      skakania słychać, że ktoś skacze. Denerwowało mnie to, sąsiadów nie pytałam, bo
      wtedy nikt pod nami nie mieszkał. Ale raczej bym nie polecała trampoliny do domu.
    • majarzeszow Re: Trampolina 12.11.09, 09:27
      mam praktycznie identyczna. Mieszkam w domu jednorodzinnym, wiec sasiedzi mnie
      nie dotycza, ale trampolina stoi na poddaszu. i jak dzieci skacza, to nic nie
      slychac na dole. na podlodze mam panele i kawalek wykladziny i wlasnie na tej
      wykladzinie stoi trampolina.

uwazam, ze zakup trampoliny to byl strzal w 10 !
      • malenka07 Re: Trampolina 12.11.09, 11:16
        Ja też mam w domu trampolinę - taką prostą, o średnicy 120, bez siatki ochronnej.
        U nas stoi na wykładzinie dywanowej, więc nie pomogę co do paneli. Dzieci skaczą
        na piętrze, na dole tego nie słychać (tylko śmiechy chichywink
    • maaszymka Re: Trampolina 12.11.09, 21:43
      Wielka dzięki dziewczyny smile Decyzja zapadła, trampoline kupujemy smile rozłozymy puzzle piankowe i może sie uda. Jak nie, na wiosne do babci do ogródka sie wstawi smile Mój szkrab bedzie pewnie wniebowziety wink
      • roman-ka Re: Trampolina 12.11.09, 23:19
        My mamy taką trampolinę
        www.allegro.pl/item805696709_trampolina_olpran_od_ss.html
        chłopcy są nią zachwyceni, stoi na panelach ale mieszkamy w domku więc nikomu
        nie przeszkadza jak oni skaczą, zimą stoi w pokoju a latem na podwórku, polecam
        zakup, bo wartosmile)
        • maaszymka Re: Trampolina 12.11.09, 23:28
          Też bym wolała taką- łatwiej schować- ale mój dzieć ma dopiero (już!) dwa lata. Obawiam sie, że mógłby z niej wypaść. Chociaz na sofie całkiem dobrze sobie radzi wink
          • kroliczyca80 Re: Trampolina 12.11.09, 23:55
            Są też trampoliny z uchwytami albo jednym uchwytem, bywają na
            allegro (raczej używane). Ja szukam takiej w sklepie stacjonarnym
            albo markecie.
            • e-olenka Re: Trampolina 13.11.09, 08:13
              oczywiście kup trampolinę, ja mam dwójkę dzieci, przedszkolaków i
              mam trampolinę, ale bez siatki ochronnej, z dopuszczalną wagą 100kg,
              to jest dopiero frajda, bo skaczą i sami i z kolegami, a nawet z
              rodzicami tzn. albo z mamą albo z tatą, średnica to 140cm jest
              wystrczająca, nigdy nie spadli, a gdyby nawet to wysokośc jest chyba
              25, może 30cm, więc nisko, na panelach się nie suwa, czy słychać
              poniżej to nie wiem, bo mieszkam w domku i nikt nie schodzi do
              piwnicy żeby słuchać, ale frajda dla dzieci wieeeeelka. Ja polecam
              bardzo.
              • widosna Re: Trampolina 13.11.09, 22:57
                mam taką. Jest super. Nie przesuwa się, chyba, że jest opanowana
                przez więcej niż 1 dziecko szalejące na maksa. Ale radziłabym
                podłożyć wykładzinę ze względu na panele. Ja mieszkam w domku i u
                nas hałas nie jest ważny ale w mieszkaniu to współczułabym jednak
                sąsiadowi. Siatkę trudno naciągnąć dobrze ale jest pomocna bo moja 2
                latka kilka razy by wyleciała.
            • maaszymka Re: Trampolina 13.11.09, 23:49
              Coś takiego? img36.imageshack.us/img36/6622/rondo.jpg
              Obawiam sie, ze mój łobuz tylko by się o ten paląk obijał smile Jak mi skacze po sofach i chcę go przytrzymac to krzyczy, on sam wink
              • maaszymka Re: Trampolina 13.11.09, 23:50
                nie ten link tongue_out
                www.allegro.pl/item811042731_trampolina_galt.html
                • kr.kr Re: Trampolina 14.11.09, 00:39
                  o to taka mam i ja!
                  bardzo bardzo polecam!
                  dzieci przeszczesliwe
                  a sasiedzi to nie wiem...jeszcze sie nie skarzyli wink ale chyba malo bywaja w domu tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka