Dodaj do ulubionych

gdzie jeansy nie SLIM

23.06.16, 15:18
podpowiedzcie, która firma robi "normalne" proste jeansy z wysokim stanem na 146/152? Nie slimy, rurki z krótkim stanem, tak że pół pupy widać wink Córka normalnie zbudowana, długie nogi, duża stopa (11 lat i rozmiar 37) w większości jeansów wygląda beznadziejnie - albo są "za płytkie" i wystają jej majtki, albo nogi nie może włożyć w nogawkę (np. w rurkach reserved). Do tej pory kupowałam jej w h&m, ale nie ma teraz tych zwykłych fit, tylko same nieszczęsne slimfity, albo w next -ale im starsza, tym wiadomo droższe i wybór marny.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: gdzie jeansy nie SLIM 23.06.16, 16:30
      teraz chyba 99% jeansów ma w dodatku sporo elastanu wiec z wsadzeniem nogi nie powinno byc problemu... z dzieciecymi biodrówkami tez sie raczej nie spotkałam, moze to majtki sa za duże? wink wiekszosc ma tez gumke z regulacją zeby sobie zwęzic w pasie jak lecą...
      sporo luznych dziewczecych robi gap i next własnie.
      pl.nextdirect.com/pl/x572572s7#104249
      te fajne i model relaxed
      pl.nextdirect.com/pl/x57566s4#358932
      te tez relaxed i wygladaja na normalne w pasie
      pl.nextdirect.com/pl/g97130s6#378854
      luzne i dopasowane cokolwiek by to miało znaczyc wink
      pl.nextdirect.com/pl/x57584s6#107580
      tu masz całkiem relaxed smile i stan wysoki
      pl.nextdirect.com/pl/g714080s7#117670
      tutaj na pewno wysoki stan
      www.gap.eu/browse/product.do?cid=1025708&vid=1&pid=000684272000
      boyfit czyli powinny byc luzne nogawki i wysoki stan
      www.gap.eu/browse/product.do?cid=1036613&vid=1&pid=000117758000
      wygodne
      • noo_noo Re: gdzie jeansy nie SLIM 24.06.16, 07:46
        Dzięki patajowa, ze tyle zalinkowałaś! Nie napisalalam, ze córa nie uznaje zbyt wielu zdobień na ubraniach, wiec większość z nich odpada .... Z wymiarami pupy i bielizny wszystko ok, ale gdy córa kucnie, lub sie pochyli, wszystko wyłazi. Nawet te spodnie z elastanem, maja czasami tak "obszyte" nogawki, ze naprawdę nie może włożyć nogi.
        • patatajowa Re: gdzie jeansy nie SLIM 24.06.16, 09:22
          tylko dwa pierwsze mają zdobienia.
          mozecie szukac na dziale chłopiecycm, tam jest wiecej luznych jesli juz wogóle sa...
        • olga727 Re: gdzie jeansy nie SLIM 25.06.16, 13:02
          noo_noo napisała:

Nie napisalalam, ze córa nie uznaje zbytwielu zdobień na ubraniach, wiec większość z nich odpada .... Z wymiarami pupy
          > i bielizny wszystko ok, ale gdy córa kucnie, lub sie pochyli, wszystko wyłazi.
          > Nawet te spodnie z elastanem, maja czasami tak "obszyte" nogawki, ze naprawdę
          > nie może włożyć nogi.

www.smyk.com/cool-club-spodnie-jeansowe-dziewczece-119890.html
          www.smyk.com/cool-club-spodnie-jeansowe-dziewczece-119889.html
          www.smyk.com/cool-club-spodnie-jeansowe-dziewczece-119908.html
          www.smyk.com/cool-club-spodnie-jeansowe-dziewczece-119900.html
          www.smyk.com/cool-club-spodnie-jeansowe-dziewczece-119910.html
          www.smyk.com/cool-club-spodnie-dziewczece-119597.html
    • kanna Re: gdzie jeansy nie SLIM 25.06.16, 00:00
      Najlepsze dżinsy ( z ekonomicznych) robi C@A - ja kupowałam dużego chłopca, jeszcze pół roku temu były po 37 zł.
      Jedne rozmiar ma różne szerokości w pasie (3 do wyboru) i nogawkach - czyli może być np. normalny pas, wąskie nogawki. Lub szeroki pas, szerokie nogawki itp. Trzeba iść do sklepu i znaleźć pasujący model.
      Nie wiem, jak dziewczęce, ale chłopięce są uniwersalne - niebieskie, bez udziwnień.
      • kanna Re: gdzie jeansy nie SLIM 25.06.16, 00:01
        A, i stosunek jakość/cena jest zadziwiająco dobry - one są trwałe, materiał przyjemny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka